Enurezis
2 participanți
Pagina 1 din 1
Enurezis
Buna seara, baiatul meu de 7 ani uda patul in fiecare noapte. Si deseori chiar pana la 3 ori pe noapte. Lichide nu consuma multe seara. I-i frica de intuneric, este si destul de sensibil, poate fi usor ofensat, are dispozitii alternante, veselie-suparare la foarte scurt timp una de alta, intr-un moment e infuriat pe mine, iar in secunda urmatoare ma poate imbratisa si iubi. Nu este fricos sa faca lucruri periculoase, doar de monstri si intuneric i-i frica. Este un copil vesel, prietenos si afectuos in general, dar putin prea suparacios. Dar este ascultator, ordonat, empatic. Putin prea autocritic si destul de influentabil. Problema cu udatul patului noaptea se agraveaza iarna si se amelioreaza vara. Cum as putea sa-l ajut?
cristinaG- Mesaje : 10
Data de inscriere : 12/04/2012
Re: Enurezis
De cand face asta exact ?
Cum a fost sarcina ?
Ce fel de nastere a avut ?
Cat timp a fost alaptat ?
A avut sperieturi (fie ele si minore), simptomr mai ciudate ?
Frati surori ? merge la scoala ? a mers la gradinita ?
Probleme cu invatatoarea, alti copii ?
Cum a fost sarcina ?
Ce fel de nastere a avut ?
Cat timp a fost alaptat ?
A avut sperieturi (fie ele si minore), simptomr mai ciudate ?
Frati surori ? merge la scoala ? a mers la gradinita ?
Probleme cu invatatoarea, alti copii ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Este asa de cand s-a nascut. Sarcina a fost in regula, nasterea grea, a avut Apgar 8, din caza unei usoare hipoxii. Alaptat doar 2 luni. De speriat, s-a speriat o data la un desen cu Scooby Doo, pe care l-a vazut la un prieten. Prrobleme deosebite cu socala, invatatoarea si colegii nu are, doar ca e putin mai emotiv si daca nu-i reuseste ceva la scoala sufera si plange, daca nu se joaca prietenii cu el, la fel, sufera mult. Pare ca sufera pentru orice lucru minor care nu se intampla asa cum crede el ca ar trebui sa se intample. La gardinita a mers tarziu, la 5 ani, dar i-a placut din prima zi. Frati are 2, mai mici, dar nu s-a agravat si nici ameliorat problema odata cu aparitia lor. A fost insa afectat de amandoua ori cand s-au nascut fratii. A plans mult in perioada imediat urmatoare, a fost furios si s-a manifestat ca atare. A trantit lucruri, s-a cerut foarte mult in brate. Este un copil care trece foarte usor dintr-o stare in alta, stari care se afla in totala opozitie.
Dar este un copil prietenos, jucaus, vesel, copiii ii cauta compania, are multi prieteni. Invatatoarea mi-l descrie ca un copil foarte inimos si bun, putin prea agitat, dar tot timpul cu intentii bune. si asa il vad si eu.
Buna ziua din nou. Revin cu aceeasi problema. I-am facut 11 sedinte de Bowen, parea sa fie mai bine, dar la scurt timp de la intrerupere, a reinceput sa ude patul. In alti ani vara era o ameliorare, in sensul ca avea si cate o saptamana in care era uscat, dar acum e cam 1/1 raportul. Ii este foarte frica de fantome si altele de genul, i-i frica sa doarma singur. Il sperie mult noaptea. A primit tratament homeopat cu Pulsatilla, fara nicio ameliorare. Si inca un detaliu care poate este relevant - face foarte des oxiuri. Ceilalti 2 copii ai mei nu au problema asta cu oxiurile. Si este foarte exploziv si cu reactii extreme - manie extrema cand nu-i reuseste ceva si bucurie manifestata foarte zgomotos cand e fericit. Sper sa ma poata ajuta cineva.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum