Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fetita 5 ani, posibil infectie urinara

2 participanți

In jos

Fetita 5 ani, posibil infectie urinara Empty Fetita 5 ani, posibil infectie urinara

Mesaj  kllemmi Lun Dec 16, 2013 1:23 am

Spun posibil ca deocamdata nu stiu, dabea am dus urina la analiza
Am o fetita de 5 ani, de cateva zile tot imi spune ca o ustura/doare jos...in prima faza nu am dat importanta ca am zis ca sa lovit sau cine stie, ...dar de 2 zile este rosie toata zona genitala, m-am speriat, nu am mai avut probleme cu ea de genul asta,si din cand in cand imi spune ca o ustura si se scarpina intr-una  Sad nu stiu ce sa fac pana primesc diagnosticul  Sad 

kllemmi

Data de inscriere : 24/09/2013

Sus In jos

Fetita 5 ani, posibil infectie urinara Empty Re: Fetita 5 ani, posibil infectie urinara

Mesaj  kllemmi Lun Dec 16, 2013 1:49 am

Stiu ca aici ar trebui sa spun mult mai multe despre copil,
Este un copil "cuminte" face traznaile copilaresti, dar in rest nu iese din cuvantul meu...nu sunt o mama autoritara, sunt chiar foarte permisibila...nu ii place sa stea cu parul strans desi il doreste lung si chiar il are, nu suporta coada, doar niste agrafe si eventual o bentita, nu ii place orice mancare, nu vrea sa incerce ceva nou, este ok doar cu cele cu care sa obisnuit...este un copil timid, cu persoanele straine, in schimb cu noi este foarte vorbareatza, este si foarte mamoasa...imi spune de n' ori pe zi "mami, te iubesc!"  Very Happy 

Te rog mult Scarface, daca ma poti ajuta, iti multumesc din suflet.

kllemmi

Sus In jos

Fetita 5 ani, posibil infectie urinara Empty Re: Fetita 5 ani, posibil infectie urinara

Mesaj  scarface Lun Dec 16, 2013 2:28 am

Copilul nu este doar numai acasa. Trebuie sa spui si unde mai este si ce probleme (minore ) are acolo cu educatoarea sau alti copii.
Nici de casa nu ai spus destule: frati , prieteni ?
Inteab-o pe ea caci nu ai tu ce sa stii din afara ce este in sufletul ei si ce o doare.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  kllemmi Lun Dec 16, 2013 3:06 am

Nu are frati, este singura...mia spus de cateva ori ca ea de ce nu are frati...isi petrece mult timp si cu bunicii, cand nu merge la gradi sau dupa ce vine de la gradi si pana ajung eu acasa, ...sunt niste oameni care au niste principii vechi...de multe ori cand o iau de la ei este foarte nervoasa si mai mereu imi spune ca mamaie nu a lasat-o sa faca nu stiu ce....sau tataie ia zis nu stiu ce....lucruri nesemnificative, dar care mi se pare ca pe ea o afecteaza destul de mult si o vad ca sufera cand ii spun ca trebuie sa stea cu ei....nu am alta solutie  Sad ... de multe ori nu prea vrea sa imi spuna tot si cred ca tine in ea, lucru care iar nu este bine. Eu o rog tot timpul sa-mi spuna, ca sa pot sa remediez situatia, si dabea atunci rabufneste.

Cu educatoarea nu are nici un fel de problema, mai ales ca o iubeste foarte mult...si ea de altfel se comporta cu toti copii la fel, foarte mamoasa.

La fel cu prietenii, se intelege foarte bine

kllemmi

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Dec 16, 2013 4:55 am

Cand au aparut primele simptome si cand a fost ultima oara la bunici sau cand s-a suparat ultima oara la bunici ?
Ceee ce este neseminifcativ p. adulti este FOARTE semnificativ pt. copii atunci CAND ii deranjeaza.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  kllemmi Lun Dec 16, 2013 6:36 am

Primele simptome au aparut acum 2 sapt. cu foarte putina roseatza,parea mai mult a iritatie/eczema i-am dat Sulphur 9 ch si in 2 zile nu mai avea nimic..numai ca acum ii miroase si pipi destul de urat si este muuuult mai rosie  Sad 
Cu bunicii sta in fiecare zi pana vin eu de la serviciu  Sad si in fiecare zi se supara mai mult sau mai putin...asta e mai nasol, ca nu pot sa evit lucrul asta...ma gandesc ca poate se mai linisteste un pic acum cand o sa iau vacanta de sarbatori, si voi sta numai eu cu ea dar totodata ma gandesc ca de la anu' o vom lua de la capat.

kllemmi

Sus In jos

Mesaj  kllemmi Mar Dec 17, 2013 12:01 am

Aseara am reusit sa stau putin de vb. cu ea, in ultima perioada tot o vad ca ii este frica de niste inchipuiri de-ale ei..daca o trimit incamera celalalta sa imi aduca ceva, vine alergand si tipand ca sa speriat de nu stiu ce...am intrebat-o de multe ori de ce se sperie si ea imi spune ca "de o vrajitoare"...am incercat de multe ori sa ii spun ca nu exista asa ceva...dar nimic

Aseara istoria sa repetat si iar am intrebat-o de ce se sperie, la fel mia spus "de o vrajitoare"...dupa ce i-am explicat a nu stiu cata oara ca nu exista asa ceva, ea mia raspuns ca stie lucru asta dar ca asa se sperie ea, ptr. ca viseaza lucrul asta....si brusc imi vine in minte acest Dr. Hamer despre care ai spus aici si ca multe traume pleaca catre copil chiar din burta mamei.. Sad  si imi aduc aminte, cand eram insarcinata in 5 luni si jum. am suferit un soc, mam dus pe balcon sa iau ceva si era foarte aproape sa pun mana pe un liliac, care nu stiu cum a aterizat acolo, cand sa miscat, am tipat foarte tare, nu mai aveam aer sa respir si nu ma puteam misca din locul ala...mie fiindu-mi frica de astfel de lighioni, miscatoare, taratoare, etc, dupa ce mi-am revenit am crezut ca totul este ok....dar se pare ca nu....dabea acum imi dau seama, dupa ce te-am descoperit pe tine ce inseamna un astfel de soc....nu stiu ce trebuie sa fac i cum sa-l gestionez  Sad  si mi-am dat seama de mult mai multe chestii..

Tot de ieri a corelat aceasta roseatza din zona genitala despre care iti povesteam cu o raceala, si o tuse foarte severa....aceasta tuse, la noi tine de cel putin 3 ani de zile  Sad si asta tot din cauza ca la varsta de 2 ani a facut Scarlatina si din asta a dat in laringita/faringita (nu stiu exact) si de atunci o tine numai asa...am tot incercat de-a lungul timpului sa o tin pe miere, lamai, sucuri de portocale si alte molotoave de genul asta ...dar se pare ca tot degeaba  Sad 

Multumesc mult Scarface!

kllemmi

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Dec 17, 2013 1:50 am

Pentru sperietura si fricile dobandite de acolo se pot face cu metoda cu eticheta descrisa pe forum la rubrica homeopatie "remedii florale Bach Aspen, Mimulus, Rock rose, Star of Bethlehem" zilnic 1-2 ori vreo 7-10 zil, observate schimbarile si relatate pe urma.

Emotiile, supararile si fricile copiilor trebuie LUATE foarte in serios caci sunt 100% adevarate si ii afecteaza 100%, mult mai mult decat isi poate imagina orice parinte!
Parintii tind din nefericiere sa le ignore complet sau sa le faca neimportante, si ii pun pe copii in situatia si mai nefericita ca nu ii crede nimeni si raman singuri cu aceea suferinta. Insa copii nu fac glume si vorbesc serios indiferent daca vad stafii, oameni in casa, vorbesc cu ingerii sau orice altcveva.
Mamele trebuie sa-i creada si sa-i incurajeze sau sa le de-a solutii practice care sa le ia teama si mai ales sa nu-i lase singuri cu problema.
Copiii isi manifesta des in vise sau prin desenat fricile si traumele.

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  kllemmi Mar Dec 17, 2013 2:29 am

Multumesc mult de tot Scarface

Acum imi dau seama ca eu nu prea am luat-o in seama cu toate chestiile astea, dar deja cand am inceput sa citesc aici toate astea am inceput sa imi pun mari semne de intrebare si ca atare sa ma ingrijorez, vazand anumite schimbari
Din toate remediile astea florale trebuie sa aleg unul care i se potriveste ei cel mai bine, nu?

Am sa pun in practica ceea ce mi-ai spus si am sa te tin la curent.

Iti MULTUMESC MULT inca o data.

kllemmi

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Dec 17, 2013 2:58 am

Toate 4 asa cum am scris
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  kllemmi Mier Dec 18, 2013 4:16 am

Ok, am inteles, MULTUMESC!

kllemmi

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Dec 18, 2013 4:23 am

Sa raportezi schimbarile dupa ceva timp te rog.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  kllemmi Lun Ian 06, 2014 12:40 am

Buna dimineata si LA MULTI ANI!

Ptr. ca am fost in concediu si sarbatorile mi-au ocupat tot timpul, nu am reusit sa intru pe aici absolut deloc.

Am revenit, sa raportez  Very Happy ...spuneam ca i-am dus urina la analiza , rezultat negativ, iarasi ma pus pe ganduri toate spusele tale,Scarface,cu aceste boli care parvin din diferite motive.
Bineinteles cat am stat acasa copilul nu a mai avut absolut nimic, nu stiu ce se va intampla de azi inainte, ca revenim la pachetul de baza, bunici & co  Sad

Am facut acel "tratament" pe care mi l-ai spus, ptr. frici, cu remediile florale,timp de 10 zile, nu pot sa spun ca am vazut cine stie ce schimbare, mi-a mai spus de vreo 2-3 ori ca ii este firca de vrajitoare, daaaarr... a avut si seri in care a stat singurica in camera si sa uitat la tv fara sa ma strige...sau sa-mi spuna sa stau langa ea, eu ma astepatam din clipa in clipa sa o faca, dar a durat ceva, chiar am contorizat-o a stat si 30 de min. singura...wwwoooowwww....mare eveniment, nu sa mai intamplat lucrul asta niciodata  Very Happy ....poate suntem pe drumul cel bun cu fricile astea...Doamne ajuta!

kllemmi

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum