Un cuplu de culoare naste un copil alb si blond
4 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Stiri si noutati care nu au de a face cu medicina
Pagina 1 din 1
Un cuplu de culoare naste un copil alb si blond
Sursa : http://de.news.yahoo.com/34/20100721/tod-weisser-nachwuchs-fuer-schwarzes-paa-045b8e8.html
"Sunt absolut sigur ca este copilul meu, insa nu stiu de ce este blond", a spus tatal nigerian, care locuieste in Marea Britanie, dupa nastere. Expertii in genetica se intreaba despre cauza acestui fenomen. In orice caz nu este vorba de albino.
In familie nu a existat nici o ruda de culoare alba. Bryan Sykes, Genetik-Spezialist la universitatea Oxford a desemnat cazulö ca fiind "i8esit din comun". La copii din familii mixte se poate ca o gena deschisa la culoare sa se impuna. Iesit din comun este si parul blond ca graul copt al fetitei. Deja acum 5 ani a existat un caz iesit din comun in Marea Britanie. O femeie de 23 de ani, Kylie Hodgsons a nascut gemeni: unul alb si unul negru.
"Sunt absolut sigur ca este copilul meu, insa nu stiu de ce este blond", a spus tatal nigerian, care locuieste in Marea Britanie, dupa nastere. Expertii in genetica se intreaba despre cauza acestui fenomen. In orice caz nu este vorba de albino.
In familie nu a existat nici o ruda de culoare alba. Bryan Sykes, Genetik-Spezialist la universitatea Oxford a desemnat cazulö ca fiind "i8esit din comun". La copii din familii mixte se poate ca o gena deschisa la culoare sa se impuna. Iesit din comun este si parul blond ca graul copt al fetitei. Deja acum 5 ani a existat un caz iesit din comun in Marea Britanie. O femeie de 23 de ani, Kylie Hodgsons a nascut gemeni: unul alb si unul negru.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
unul din cazuri a fost eroare medicala
din cate stiu unul din cazuri- nu stiu sa zic care, familia nu putea face copii pe cale naturala si au apelat la insamantare artificiala iar medicul a incurcat sperma si in loc sa le dea pe ale sotului femeii, a gresit la injectare si a dat sperma altcuiva, un barbat de culoare- deci au facut un copil al sotului si unul care nu era al sotului...
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Re: Un cuplu de culoare naste un copil alb si blond
Da, dar mai sus nu este vorba de nici o insamantare artificiala.
scarface- Admin
corinaandra a scris:din cate stiu unul din cazuri- nu stiu sa zic care, familia nu putea face copii pe cale naturala si au apelat la insamantare artificiala iar medicul a incurcat sperma si in loc sa le dea pe ale sotului femeii, a gresit la injectare si a dat sperma altcuiva, un barbat de culoare- deci au facut un copil al sotului si unul care nu era al sotului...
doamne fereste de asa incurcatura... medicul ala merita spanzurat de sotul femeii.
CK- Mesaje : 223
De unde sti ? Poate femeia a platit doctorul special sa aleaga sperma de la un barbat alb ca copilul ei sa aiba o viata mai usoara...
scarface- Admin
scarface a scris:De unde sti ? Poate femeia a platit doctorul special sa aleaga sperma de la un barbat alb ca copilul ei sa aiba o viata mai usoara...
si asta e o varianta, dar nimeni nu garanteaza culoarea copilului chiar daca e din parinti micsti, mai degraba suna a eroare medicala
CK- Mesaje : 223
de fapt
in cazul pe care il stiu eu era un cuplu de germani blonzi si le-a iesit un copil blond si unul negru negru african
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
posibil
O alta posibilitate ar putea fi neglijenta asistentelor,copilul putea fi schimbat,le trebuie analizele ADN-ului și poate cazul se va elucida,asta ca să nu punem femeia într-o lumină proastă.
anekdotash- Mesaje : 3
Data de inscriere : 03/03/2011
Subiecte similare
» copil muscat de alt copil, muscatura care se infecteaza
» Femeie insarcinata nedepistata de medici naste in spital la toaleta
» Razboi si pace in cuplu
» Tic la copil de 10 ani
» insolatie copil
» Femeie insarcinata nedepistata de medici naste in spital la toaleta
» Razboi si pace in cuplu
» Tic la copil de 10 ani
» insolatie copil
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Stiri si noutati care nu au de a face cu medicina
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum