Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

VERUCI PLANTARE

2 participanți

In jos

VERUCI PLANTARE Empty VERUCI PLANTARE

Mesaj  aniela37 Dum Noi 17, 2013 2:05 am

Buna ziua,
In luna septembrie mi-a aparut o batatatura mica foarte dureroasa in talpa piciorului stang, pt. care am facut bai cu sare de la Sovata dar a tot crescut, mi-au aparut si altele intre timp, foarte dureroase. Am folosit diferite ticturi si solutii (duofilm, iod, argentum forte, propolis) dar in zadar.Am vorbit cu o pedichiurista care mi le-a curatat, la 2 mi-a scos si radacinile, nu va spun prin ce chinuri am trecut dar in zadar, ma dor la fel de tare si au mai aparut altele noi, mici. Stie cineva vreun tratament naturist pt. ele. Am citit ca se fac cand organismul este cu imunitatea slabita dar eu sufar de tiroida autoimuna si am tot timpul probleme cu imunitatea si cu umflatul picioarelor iar acum de parca nu ma chinuiam destul ...nu mai pot nici sa merg!

Voiam sa il mai intreb pe d-nul Scarface, daca Geastrum Saccatum se poate lua impreuna cu Helianthus Tuberosus, pt. ca am si un fibrom uterin cu care ma chinui de 4 ani.L-am tinut in frau cu tratamente naturiste si homeopate dar in ultimul timp a inceput sa creasca din nou.
Va multumesc!

aniela37

Data de inscriere : 12/05/2013

Sus In jos

VERUCI PLANTARE Empty Re: VERUCI PLANTARE

Mesaj  scarface Dum Noi 17, 2013 2:22 am

Bataturile sunt legate de despartiri si daca sunt negi in talpa pot fi legate si de frica de a sta undeva (din cauza hotilor etc).
Inainte sa apara bataturile astea care sunt de fapt tot negi presati de talpa sau calcai, care din aceste 2 probleme au existat ? (chiar daca au fost rezolvate). Cu detalii va rog.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Dum Noi 17, 2013 3:03 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Dum Noi 17, 2013 2:30 am

scarface a scris:Bataturile sunt legate de despartiri si daca sunt negi in talpa pot fi legate si de frica de a sta undeva (din cauza hotilor etc).
Inainte sa apara care din aceste 2 probleme au existat ? (chiar daca au fost rezolvate). Cu detalii va rog.
Despartiri au fost in trecut iar frica provine tot din trecut pe care o tot alimentez acum.Sant o persoana anxioasa. Intradevar locuiesc intr-o zona mai izolata,cu putini vecini imi este frica tot timpul, dar de hoti nu, cand este plecat sotul de acasa imi este foarte frica si dorm cu toate luminile aprinse si de afara si din interior dar frica cea mai mare o am din cauza unei centrale termice la care trebuie sa fac focul si care face probleme cu evacuarea gazelor..De multe ori stau in frig cand sunt in stari mai anxioase si ma simt rau din cauza tiroidei iar de cele mai multe ori fac focul plangand de frica.

aniela37

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Noi 17, 2013 2:33 am

Vedeti, de acolo vin bataturile-negii astia. Dvoastra stati mereu cu frica sa se intample ceva si stati cum s-ar zice pregatita de fuga ! Un animal care tre sa fuga mult isi ingroasa automat pielea pe talpi. De aceea se manifesta la nivelul talpii si nu altundeva.
Nu puteti sa reparati problema cu gazele ca sa va dispara macar frica de asta ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Noi 17, 2013 2:39 am

De unde vine frica asta ? S-a intampla ceva rau in trecut care v-a produs frica ?
Povestiti de evenimente care v-au speriat mai detaliat.

Ca nota generala pt. oricine sufera de frica:

Pt. frica de ceva anumie si anxietate generala ajuta aceste 2 remedii:
Remediu Bach Mimulus (frica de ceva anume)
Remediu Bach Aspen (anxietate generala fara a fi de ceva anume)

Remediile se pot prorgrama in apa cu ajutorul etichetei. Doza : cate o gura. Frecventa: de 2-3 ori pe zi sau la nevoie. Mai multe zile 5-20 ?
Se pot scrie si impreuna pe aceeasi eticheta.

Metoda de facut remedii cu eticheta este aici:
https://sanatate.catsboard.com/t510-cum-sa-produci-orice-remediu-homeopat-oricand-si-fara-nici-un-ban
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Dum Noi 17, 2013 2:41 am

Au fost chemati instalatori si au remediat cate ceva dar din cauza lemnelor mi s-a intamplat iar si de cand a dat frigul cea mai mare dorinta a mea este sa ma mut din nou la bloc, intr-o garsoniera sa locuiesc dar sa nu mai am probleme cu frigul (ca sunt o friguroasa) si cu nelinistea si nemultumirea care o simt tot timpul. As vrea sa va scriu in privat dar nu imi da voie.

aniela37

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Noi 17, 2013 2:49 am

trebuie sa dea voie. faceti ceva gresit.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Dum Noi 17, 2013 2:58 am

scarface a scris:trebuie sa dea voie. faceti ceva gresit.
Va mutumesc frumos pt. raspunsuri! Nu stiu cum sa va scriu in privat. La profilul d-voastra nu imi da voie iar in mesageria mea de sus nici atat.
Nu ma pricep!

aniela37

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Noi 17, 2013 3:01 am

La numele meu in dreapta aici este un omulet pe care scrie "MP" (mesaj privat)
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Dum Noi 17, 2013 3:09 am

Omuletul imi spune sa vad profilul utilizatorului nu imi apare PM. Scrieti-mi d-voastra un mesaj privat

aniela37

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Sam Feb 01, 2014 5:45 am

Datorita d-voastra, negii au inceput sa nu ma mai doara, apoi treptat au inceput sa scada, la fiecare baie ii razuiam bine cu piatra ponci iar acum abia se mai vad urmele lor. Multumesc mult domnule Scarface!!!

aniela37

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Feb 01, 2014 8:10 am

care era cauza caci nu mai stiu ? ah, ba da..., frica de soba...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Dum Feb 02, 2014 7:02 am

Asta este principala dar sunt mult mai multe, care acum sau mai atenuat!

aniela37

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum