Rinita alergica
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Rinita alergica
Buna ziua Scarface. Fata mea care are 18 ani sufera de alergie, mai exact rinita alergica. Se afla acum in situatia de a nu putea sa respire absolut de loc fara Vibrocil pe care eu il urasc si nu stiu cum sa scapam de el. De obicei avea crize in perioada de primavara-vara, anul acesta insa, criza a aparut acum in toamna. Testul pe mana pe care l-a facut a relevat un fond alergic la graminee. Acum insa nu prea este cazul. Tocmai a terminat o criza de prurit, pe care nu ne-am explicat-o nici pe fond alimentar, nici din alte cauze. Cand am terminat cu urticarea si bubele care aparusera numai pe membre s-au uscat, problema s-a continuat cu rinita alergica. Urticarea am "rezolvat-o" ca sa zic asa cu Claritin, dar acum nu mai vreau sa ii dau nimic de genul acesta pentru ca este somnoroasa la scoala, iar Vibrocilul da dependenta si nu mai are efect decat pe durata scurta.
As mai dori o indicatie de tratament pentru imunitate, avand in vedere ca se apropie iarna, si una pentru capacitatea de invatare si concentrate (de gen Lecitina) pentru ca are un an foarte greu inainte de admitere.
Sotul meu se simte mult mai bine in urma tratamentului de articulatii prescris, il mai tine doar laba piciorului care in continuare este amortita. Medicii spun ca este totusi de la coloana, dar nu ne incumentam la solutii drastice.
Multumesc mult pentru tot. Tulip (Cristiana)
As mai dori o indicatie de tratament pentru imunitate, avand in vedere ca se apropie iarna, si una pentru capacitatea de invatare si concentrate (de gen Lecitina) pentru ca are un an foarte greu inainte de admitere.
Sotul meu se simte mult mai bine in urma tratamentului de articulatii prescris, il mai tine doar laba piciorului care in continuare este amortita. Medicii spun ca este totusi de la coloana, dar nu ne incumentam la solutii drastice.
Multumesc mult pentru tot. Tulip (Cristiana)
tulip- Mesaje : 2
Data de inscriere : 19/09/2013
Varsta : 64
Localizare : Bucuresti
Re: Rinita alergica
Mare greseala acele medicamente !
Alergiile sunt toate de la ficat. Polenul nu are nici o vina.
Galphimia glauca D6 , la nevoie de mai mult ori, deci in timpul crizelor.
Este un remediu care ajuta des dar nu mereu.
Este de fapt un remediu pt. ficat, de aceea ajuta la alergii la polen si rinite alergice.
Unii medici din Germania dau Tuberculinum C200, doza unica inainte de tratamentul pe fizic.
Si la alergici este recomandata cura de scos pietrele de la ficat.
Alergiile sunt toate de la ficat. Polenul nu are nici o vina.
Galphimia glauca D6 , la nevoie de mai mult ori, deci in timpul crizelor.
Este un remediu care ajuta des dar nu mereu.
Este de fapt un remediu pt. ficat, de aceea ajuta la alergii la polen si rinite alergice.
Unii medici din Germania dau Tuberculinum C200, doza unica inainte de tratamentul pe fizic.
Si la alergici este recomandata cura de scos pietrele de la ficat.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Rinita alergica
» tuse alergica,asmatiforma si chinuitoare pt un baiat de 7 ani
» conjunctivita virala
» Conjunctivita alergica
» Polipi si dermatita alergica de contact
» tuse alergica,asmatiforma si chinuitoare pt un baiat de 7 ani
» conjunctivita virala
» Conjunctivita alergica
» Polipi si dermatita alergica de contact
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum