durere masea de la curent de aer
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
durere masea de la curent de aer
Va rog mult de tot sa ma ajutati ca ma doare ingrozitor maseaua sub punte, am fost cu masina si m-a tras curentul. E sensibila si urechea de pe partea maselei, dar nu ma doare , ci o simt doar sensibila. In schimb durerea de masea, unde cica mi s-ar fi omorat nervul, ma chinuie de numa si nu mai stiu ce sa iau....nu am gasit nimic care sa raspunda la " m-a tras curentul". Nu doare numai noaptea, ci si ziua, sensibila si la rece mai ales, dar si la cald. Un antinevralgic m-a ameliorat putin dar nu vreau sa tratez efectul, ci cauza, adica sensibilitatea la curent ( afara erau 29 grade, am deschis geamul la masina ).
Multumesc anticipat. Dar sa fie ceva tare daca puteti ca mor. Asta de 2 zile.
Multumesc anticipat. Dar sa fie ceva tare daca puteti ca mor. Asta de 2 zile.
siriusvega- Mesaje : 36
Data de inscriere : 27/01/2013
Re: durere masea de la curent de aer
Ai incercat "Remediu homeopat pentru durerea mea de masea" ?
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Imi pare rau, efectul este 0 la asa eticheta. Sufar de nu mai pot la fiecare 2 ore iau o doza-doua de Ipomoea indica CH 30, care un pic ma mai mangaie. Nu pot manca mai nimic, nu suport nici un zgomot si pe nimeni langa mine, ma enerveaza tot si toate. Speram la un remediu adevarat, puternic care sa duca sensibilitatea la curent.
incearca Chamomilla CH30.... din ce ai scris pare indicat
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Multumesc mult
Subiecte similare
» implant masea
» Curent pe partea dreapta
» Traieste fara curent
» Infectie masea
» Abces la masea...-Help!
» Curent pe partea dreapta
» Traieste fara curent
» Infectie masea
» Abces la masea...-Help!
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|