penis inflamat, baiat de 2 ani
2 participanți
Pagina 1 din 1
penis inflamat, baiat de 2 ani
Buna seara, am ajuns la capatul puterilor cu penisul baiatului meu de 2 ani. se inflameaza si tot ii iasa smegma. poate se decaloteaza singur si e ok sa se curete asa, poate e infectie..dar nu mai pot psihic dupa dupa 2 sunt sleita de putere psihica. maine m as duce la dr ptr decalotare desi stiu ca nu e bine dar nu mai pot. va rog, poate e minunea de azi ca am dat de postul cu apa. va rog spuneti mi cum sa fac si eu sa se vindece? multumesc..
andreeamarkus- Mesaje : 2
Data de inscriere : 25/06/2013
Re: penis inflamat, baiat de 2 ani
Cum a fost sarcina, cum a fost nasterea, cum a fost nascut, cu ce a fost alaptat, de ce boli au suferit parintii,
a existat vreo boala venerica (blenoragie, etc), de ce a mai suferit, ce fel de copil este: caracter, fizic, ce i place sa manance si ce nu-i place, cum se manifesta cu alti copii, ce bate la ochi, de cand are inflamatia aceasta, cum se manifesta boala exact, orice detaliu este important.
a existat vreo boala venerica (blenoragie, etc), de ce a mai suferit, ce fel de copil este: caracter, fizic, ce i place sa manance si ce nu-i place, cum se manifesta cu alti copii, ce bate la ochi, de cand are inflamatia aceasta, cum se manifesta boala exact, orice detaliu este important.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
raspuns complet
A fost nascut la 41 de saptamani, nastere naturala fara anestezii, a mers rapid si :curat:(dar eu m am ales cu hemoroizi dupa pe care inca ii mai am) a avut 4.200kg si 54 de cm. cand l-am nascut eu aveam 24 de ani, acum am 26. a fost un copil asteptat si dorit de mine , mai putin de sotul dar care acum il adora, mai ales ca e copia lui fizica. ce-i drept ne-a dat planurile peste cap dar am trecut peste o parte. inca ma simt legata de el si tinuta in lanturi. e inca copil alaptat doar la somn, diversificarea a fost facut ca la carte iar pana la 1 an manca tot. dupa 1 an a inceput sa aiba mofturi si mananca cateva feluri gatite ca spanac, orez cu lapte, supe de legume, vinete simple, fructe si legume. folosesc si seminte in alimentatie, fructe uscate, fainuri integrale. el prefera painea alba in general, cozonac cand mergem la bunici, cartofi prajiti iar cand ii prinde e scandal sotul e fumator, eu supraponderala(am ramas cu 20 kg dupa nastere care se pare ca eu nu vreau sa dispara ) dar fara vicii; mai beau cola din cand in cand sa trec mai usor peste zi; am istoric de infectii urinare repetate de la varsta de 8 ani din cauza unei malformatii congenitale la rinichiul drept; acu 2 luni la analize de rutina mi s-a depistat un stafilococ auriu in urina care, dupa ce am tratat cu naturiste si n a disparut, a disparut cu antibiotic . sotul nu are boli stiute- niciunul din noi n am avut boli venerice; la cateva zile de la nastere, doctorita a tras de preput ca nu se vedea bine orificiul ptr urinare. a fost ok, curatam la baita desi asta fost fost marea mea problema dinainte de a naste, ca nu voi stii sa tratez puta bine pt ca nu am asa ceva se mai inrosea din cand in cand, a facut balanita pentru ca la curatare s-a miscat si s-a desprins pielea putin. joia trecuta dupa ce am fost la tara,unde s-a jucat dezbracat si a mai pus si mana murdara la puta, cand am ajuns acasa am vazut ca era rosu preputul si m am uitat sa vad...sub preput lg orificiul urinarii era plin de smegma, am curatat si i am facut baie in musetel. apoi ieri cand iar ne am intors de la tara a inceput sa se scarpine violent si sa se traga de ea pana a inrosit-o. l am bagat in apa calduta si cand am dat putin la o parte prepului era iar multa smegma dar si un lichid alb destul de gros, ma gandeam ca e infectie ceva... am dat cu rivanol apoi cu baneocin (asta ne-a recomandat dat trecuta ptr balanita). am continuat cu bai si azi, rivanol si baneocin. jetul urinei e bine, dar urineaza rar cred ca de frica. azi doar de doua ori a facut destul de mult. acum are 92 de cm si 13kg si ceva. orice aliment,inainte sa-l bage in gura, il miroase. nu mananca alimente ce miros ciudat:oua, carne, branza-branza o mananca doar in gogosile de la bunica, laptele cu orez, iaurt cu biscuiti mananca, iar orice are carne refuza-n am nicio prbl cu asta ptr ca nici eu nu consum decat cand sunt nevoita, in vizite. el este si fost mereu echilibrat. mananca putin si des, a vomat o singura data pe masina ca l-am prea miscat eu la drum lung.nu se hazardeaza in lucruri si situatii asupra carora nu are control, de exemplu, in apa mare, scari inalte. a mers in picioare la 1 an si 2 saptamani iar acum vorbeste cam 30 de cuvinte scurte si cateva in engleza ca ne aude pe noi vorbind in casa. e linistit, nu bate copiii si adora sa studieze masinile de orice fel si mersul rotilor din orice unghi. mai ia cate o jucarie care nu e a lui dar te poti intelege cu el sa o dea inapoi. e cu mine mereu si asculta intelege si indeplineste orice comanda, stie ce trebuie sa faca, e foarte intelegator. e blond cu ochi albastri si are 16 dinti. caca face in fiecare zi, consistenta normala. inca are pampers ca nu spune cand face. desi in casa e mai mereu dezbracat mai ales acum ca e cald. cand il privesti prima data, ii observi ochii albastrii si linistiti apoi comportamentul cuminte. il mai las sa se uite la desene la tv sau laptop. pana cum a avut o viroza intestinala (?) cu e-coli(?) ptr care am fost internati in spital cand avea 8 luni, apoi o laringita de craciun tratata homeopat.la final de boala mi-am dat seama ca noi l-am speriat cu mos craciun cand el vroia doar sa se joace cu bunicu'; 2 episoade de febra bruste tratate cu atentie si iubire, febra facuta pentru ca l-am ignorat eu avand treaba multa ziua respectiva. nu mai stiu ca sa mai zic...sper ca am acoperit tot. va multumesc pentru proptitudine!
andreeamarkus- Mesaje : 2
Data de inscriere : 25/06/2013
Re: penis inflamat, baiat de 2 ani
iti scriu un mesaj ..mergi sus la mesagerie
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Gat inflamat, iar si iar
» ganglion superficial cervical inflamat la un copil de 7 ani
» alergii multiple la un baiat de 6 ani
» Un baiat de 16 ani despre Dumnezeu
» baiat 2 ani 6 luni vegan. sanatos tun?
» ganglion superficial cervical inflamat la un copil de 7 ani
» alergii multiple la un baiat de 6 ani
» Un baiat de 16 ani despre Dumnezeu
» baiat 2 ani 6 luni vegan. sanatos tun?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum