Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ganglion superficial cervical inflamat la un copil de 7 ani

2 participanți

In jos

ganglion superficial cervical inflamat la un copil de 7 ani Empty ganglion superficial cervical inflamat la un copil de 7 ani

Mesaj  adriana1972 Dum Iun 02, 2013 11:40 am

buna d-le SCARFACE!Initial acel cucui s a dovedit a fii un ganglion care este inflamat .Fetita nu este racita in acest timp.Oare ce sa fie?Va cer ajutorul si astept un raspuns .
adriana1972
adriana1972

Data de inscriere : 06/05/2013
Localizare : dambovita

Sus In jos

ganglion superficial cervical inflamat la un copil de 7 ani Empty Re: ganglion superficial cervical inflamat la un copil de 7 ani

Mesaj  scarface Dum Iun 02, 2013 1:27 pm

De aceea nu a avut Arnica nici un efect. Insa cum poti confunda un cucui cu un ganglion ?
Cucuiul apare in teasta in urma unei lovituri, ganglionii nu sunt in teasta.
Nici macar nu stiu unde este ganglionul. De unde vrei sa stiu ce este in urma unor informatii atat de sumare ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

ganglion superficial cervical inflamat la un copil de 7 ani Empty Re: ganglion superficial cervical inflamat la un copil de 7 ani

Mesaj  adriana1972 Dum Iun 02, 2013 8:43 pm

buna .Scuze, confuzia s a datorat faptului ca este foarte aproape de osul craniului, (partea stanga in spatele urechii),marimea era cat un bob de mazare sa zic asa din acest motiv l am confundat cu un mic cucui (ca si consistenta era destul de tare ).I mi cer scuze de confuzie nu am avut nici o problema de acest gen pana acum. Copilul are 1,18 m si 24 kg.La inceputul lunii a fost putin racita si am observant ca ii curge putin ochisorul ,dar a trecut .Nu I am dat nici un antibiotic .
adriana1972
adriana1972

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Iun 02, 2013 10:46 pm

Astfel de ganglioni arata o infectie in canalele limfatice. Trebuie tinuta dieta cat mai sanatoasa cu evitarea lactatelor, a grasimilor si mancarruilor nesanatoase. Eventual si a carnii ceva timp. Eventual tinctura de echinacea de 3-4 ori pe zi cate 8-10 picaturi in apa si tinctura de propolis cate 15-20 de picaturi pe paine de 3 ori.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Joi Iun 06, 2013 4:07 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  adriana1972 Joi Iun 06, 2013 2:47 am

buna SCARFACE !Dupa a treia zi de tratament echinaceea si propolis ,ganglionul este doar o amintire . :Ce sa spun?UIMITOOOOR,nu pot sa cred s a rstras ca prin minune .I ti multumesc din suflet si I ti doresc tie si familiei tale minunate, tot binele din lume .De acum incolo voi folosi numai tratamente homeopate care si au dovedit inca o data puterea lor miraculoasa ,dar cu ajutorul bineinteles al MAiestatii sale SCARFACE. king Am doua prietene care s au inscris si ele pe accest forum dupa ce le am povestit cate lucruri interesante si marturii ale celor vindecati atait sufleteste cat si trupeste de Scarface.Va doresc o zi buna tuturor celor de pe acest forum si multa ,multa sanatate!!!!
adriana1972
adriana1972

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Iun 06, 2013 3:36 am

Astea 2 nu au fost remedii homeopate ci "naturiste" si minune nu a fost.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  adriana1972 Joi Iun 06, 2013 9:17 am

Buna! Bineinteles ca cele doua remedii erau naturiste dar sugerate din partea unui homeopat inseamna ca intr un fel ar putea merge si mana in mana .NU? Minune ,numesc faptul ca timpul de vindecare ca sa spun asa a fost scurt, fara cozi pe la cabinet medicale ,fara ecografii ,tomografii si intr un final cu o plasa de antibiotice si alte medicamente de sinteza .Multi parintii cunosc ce spun .In Romania se prescriu extreme de usor antibioticele de catre medici fie ei pediatrii sau de alta competenta .Consulti cinci medici ,primesti cinci diagnostice etc, etc ..VA multumesc ffff.mult !!!! cheers flower
adriana1972
adriana1972

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum