Intrebare despre Vitaminele Efervescente
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Alimentatie sanatosa
Pagina 1 din 1
Consumati Vitamine Efervescente
Intrebare despre Vitaminele Efervescente
Recent mi-am cumparat dintr-un supermarket din capitala vitamina C, Magneziu, Calciu, etc. Am citit inscriptiile acestora insa nu am vazut nici o informatie concreta ... sau cel putin ca roman simplu fara cunostiinte medicale nu am inteles nimic.
1. Doresc sa stiu cate se pot consuma pe zi ... ( din auzite cate 1 din fiecare )
2. Cate calorii contine o tableta.
Tin sa mentionez ca am inceput sa le consum datorita faptului ca doresc sa-mi completez lipsurile din alimentatie si in acelasi timp inlocuirea sucurile de genul cola / pepsi ... cu ceva mai sanatos. ( Cu scopul de a da un gust apei plate ) .
Orice informatie/sfaturi despre aceste produse ... imi sunt bine venite ... mai ales din partea unei persoane care detine cunostiinte medicale.
1. Doresc sa stiu cate se pot consuma pe zi ... ( din auzite cate 1 din fiecare )
2. Cate calorii contine o tableta.
Tin sa mentionez ca am inceput sa le consum datorita faptului ca doresc sa-mi completez lipsurile din alimentatie si in acelasi timp inlocuirea sucurile de genul cola / pepsi ... cu ceva mai sanatos. ( Cu scopul de a da un gust apei plate ) .
Orice informatie/sfaturi despre aceste produse ... imi sunt bine venite ... mai ales din partea unei persoane care detine cunostiinte medicale.
SorinP- Mesaje : 2
Data de inscriere : 09/06/2013
Re: Intrebare despre Vitaminele Efervescente
Lucrurile stau asa:
- vitaminele artficiale sunt daunatoare, fiind substante izolate si artificiale
- toate teoriile vitaminelor se bazeaza pe greseli sau minciuni pentru a le comercializa. In natura nu exista substante izolate.
- toate mineralele anorganice sunt neasimilabile si ce nu se asimileaza infiunda corpul si-l imbolnaveste
- daca mineralele si vitaminele ar fi bune la ceva toata lumea ar fi sanatoasa caci sunt luate deja in exces si prescrise pe banda rulanta.
Bolile vin nu de la carente ci de la prea mulgte sunstamte in corp
- cheastia aia care le face efervescente este atat de toxica incat pana si farmacistii din Germania le evita si avizeaza pacientii.
In afara de lada de gunoi nu stiu la ce ce ar fi bune astfel de substante. Din pacate si pe aia o intoxifica.
Daca vrei sa te faci bine fa mai bine un post si mananca fructe coapte bine, legume gatite, scoate laptele si painea alba din alimentatie,
fa o cura de eliminare a pietrelor de la fiere si ficat etc. Dar cu vitamine si minerale dinastea doar te imbolanavesti mai rau.
- vitaminele artficiale sunt daunatoare, fiind substante izolate si artificiale
- toate teoriile vitaminelor se bazeaza pe greseli sau minciuni pentru a le comercializa. In natura nu exista substante izolate.
- toate mineralele anorganice sunt neasimilabile si ce nu se asimileaza infiunda corpul si-l imbolnaveste
- daca mineralele si vitaminele ar fi bune la ceva toata lumea ar fi sanatoasa caci sunt luate deja in exces si prescrise pe banda rulanta.
Bolile vin nu de la carente ci de la prea mulgte sunstamte in corp
- cheastia aia care le face efervescente este atat de toxica incat pana si farmacistii din Germania le evita si avizeaza pacientii.
In afara de lada de gunoi nu stiu la ce ce ar fi bune astfel de substante. Din pacate si pe aia o intoxifica.
Daca vrei sa te faci bine fa mai bine un post si mananca fructe coapte bine, legume gatite, scoate laptele si painea alba din alimentatie,
fa o cura de eliminare a pietrelor de la fiere si ficat etc. Dar cu vitamine si minerale dinastea doar te imbolanavesti mai rau.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Joi Iun 13, 2013 11:41 am, editata de 1 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Intrebare despre Vitaminele Efervescente
Multumesc pentru raspuns. Am renuntat inca din ziua respectiva la ele .
SorinP- Mesaje : 2
Data de inscriere : 09/06/2013
Subiecte similare
» intrebare despre o ciuperca
» Pericole induse de suplimente cu vitaminele sintetice si minerale
» Intrebare
» rarirea parului
» intrebare
» Pericole induse de suplimente cu vitaminele sintetice si minerale
» Intrebare
» rarirea parului
» intrebare
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Alimentatie sanatosa
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum