Matematica din Romania
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Matematica din Romania
Acest Mircea Miclea are mare dreptate ,dar din pacate toate au ramas la nivel de vorbe,faptic ZERO.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14160287-este-matematica-predata-scoala-prea-grea-trei-raspunsuri-comparatii-invata-elevii-din-china-anglia-germania.htm?nomobile=
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
Re: Matematica din Romania
Problema este ca si matematica, dar si celelalte materii, se predau haotic...de fapt "haos" descrie perfect ce se intampla la noi in tara pe toate planurile.
thaisia- Mesaje : 40
Data de inscriere : 15/01/2013
Re: Matematica din Romania
Da dar cu matematica asta e putin mai sensibila problema.Imi amintesc inca de cand eram eu elev,copiii erau catalogati la "destepti" cei care erau fruntasi la matematica.Lumea nu intelege ca nu toti copiii sunt facuti pentru matematica si asta nu inseamna ca are un copil "slab" la scoala.Eu aram fara modestie cel mai bun din toata scoala la geometrie dar la matematica praf ,tot imi zicea profesorul ca asa ceva nu a mai intalnit -adica asa bun la geometrie si slab la matematica.Si iata ca traiesc si fara matematica Adevarul e ca nici macar nu eram atent cand se preda ceva la matematica.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
Subiecte similare
» Matematica fireasca - cine stie engleza sa se uite la filmul asta
» Romania
» Romania nesatula
» Remediu homeopat din sangele propriu
» Romania si homeopatia
» Romania
» Romania nesatula
» Remediu homeopat din sangele propriu
» Romania si homeopatia
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum