Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Vaccinuri şi virusuri

5 participanți

In jos

Vaccinuri şi virusuri Empty Vaccinuri şi virusuri

Mesaj  scarface Vin Dec 04, 2009 2:40 am

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Vaccinuri şi virusuri Empty Re: Vaccinuri şi virusuri

Mesaj  DanC Lun Mai 23, 2011 10:18 pm

Pe scurt despre unii caini vaccinati pe care i-am avut de-a lungul timpului:

1.catel de 2 luni vaccinat polivalent inclusiv anti-jigodie(Carre) -dupa 1 luna a murit de jigodie.(simptome foarte clare)
2.catel de 4 luni vaccinat polivalent la 7 saptamani tot polivalent,a murit tot de jigodie
3.Doberman de 3,5 luni iarasi vaccinat ,a facut jigodie ! dar de data asta a scapat dupa 2 saptamani de chinuri.
4.acum 2 luni,caine matur 5 ani ,vaccinat antirabic a facut edeme mari pe toata partea inoculata pana spre zona pieptului,dureri foarte mari.A scapat cumva dar nu mai erau multe...

Mentionez ca la vaccinare nu prezentau semne clinice de boala,au fost deparazitati initial,tot protocolul a fost respectat dar au murit de boala pentru care au fost vaccinati.
Poate mai sunt proprietari de caini pe aici,asa ca sa va dau un indiciu pentru diagnostic boala lui Carre (pe langa febra,nu mananca deloc,secretii nazale,voma etc) :catelul cauta sa stea ascuns ,mai ales cand vomeaza .Simte ca moare si ca este slabit si din instinct ancestral se ascunde sa nu-l manance (sau sa-i gaseasca voma care il da de gol) alte animale sau cei din haita. Crying or Very sad
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Mai 23, 2011 10:35 pm

Cand mai ai probleme cu cainii dupa un vaccin scrie aici. Exista antidoturi homeopate. Cele mai simple sunt cele facute chiar din vaccinul facut si remediul se poate face imediat cu metoda cu eticheta, trebuie stiut doar numele vaccinului si adaugata la eticheta si dilutia homeopata dorita (C200, 1M, 10M). Insa acestea nu functioneaza mereu si in functie de simptome trebuie gasite altele.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  corix Dum Noi 18, 2012 11:27 am

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Vaccinuri şi virusuri Empty Vaccinarea si medicul de familie

Mesaj  corina_2k1us Mar Mar 26, 2013 5:49 pm

Din pacate in primul an de viata eu mi-am vaccinat baiatul. Primul vaccin refuzat a fost ROR. Insa a trebuit sa merg la dispensar sa dau o declaratie pe propria raspundere ce trebuia semnata in fata doctoritei. Inainte insa a incercat vreo 30 de minute sa ma convinga ca fac o mare greseala, ca pun in pericol viata copilului, ca am fost sfatuita prost, etc. Vazand ca eu o tin pe a mea si nu mai doresc sa-i fac vreun vaccin la plecare mi-a urat:"cand baiatul dvstra va face pojar, va fi o forma grava si veti ajunge cu el in spital si nu o sa-l mai salveze nimeni"!!!!
Cum e posibil ca un "medic" sa faca o astfel de afirmatie ce seamana mai mult a blestem????
Insa m-am lecuit, cand am refuzat vaccinarile fetei ( in cl I si cl a II-a) am spus ca e alergica si nu a mai fost nevoie de alte explicatii.

corina_2k1us

Data de inscriere : 22/04/2012

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Mar 26, 2013 9:57 pm

Cei mai multi medici sunt foarte obisnuiti ca pacientul sa asculte de ei orbeste ca pacatosul de preot.
De indata ce apare unul care se razvrateste, multi se comporta similar preotilor din timpul inchizitiei,
care blestemau si excomunicau sarmanii oameni si daca puteau ii si schinjuiau. Medicina de azi este preotimea de acum catve secole.
Dogme, autoritate, aroganta. Ca urmare un astfel de comportament este firesc.
Mai exista binineteles si exceptii insa sunt destul de rare. Femeile sunt mai rele ca barbatii si cei tineri mai rai ca cei batrani.
In unele tari unde ei sunt obisnuiti ca comande si pacientii sunt foarte ascultatori si cu mare respect
fata de medici acestia sunt fireste mult mai autoritari, o astfel de tara este Romania. Cum i-am invatat asa ii avem.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Mier Mar 27, 2013 12:44 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Vaccinuri şi virusuri Empty Re:Vaccinuri si virusuri

Mesaj  corix Mar Mar 26, 2013 11:50 pm

http://adevarul.ro/sanatate/medicina/un-vaccinimpotriva-gripei-h1n1-favorizat-aparitia-narcolepsiei-tinerii-suedezi-1_5152603800f5182b8554dd1d/index.html

"Un vaccin împotriva gripei H1N1 a favorizat apariţia narcolepsiei la tinerii suedezi
Agenţia suedeză a produselor medicamentoase a afirmat marţi că un vaccin împotriva gripei H1N1 al grupului britanic GlaxoSmithKline (GSK) a favorizat apariţia narcolepsiei la copii, aşa cum era deja prevăzut, însă şi la cei sub 30 de ani.

Agenţia a publicat rezultatele unul studiu lansat pentru „a confirma legătura dintre vaccinarea cu Pandemrix şi narcolepsia la indivizii cu vârste sub 20 de ani şi pentru a evalua legătura eventuală la tinerii adulţi de peste 20 de ani“, care nu a fost încă examinată.

Studiul concluzionează că riscul de narcolepsie este mai mare de trei ori la cei vaccinaţi cu vârste sub 20 de ani şi de două ori la cei cu vârste între 21 şi 30 de ani. Această creştere a riscului se reduce net în continuare şi este nulă la cei cu vârste peste 40 de ani.

Narcolepsia sau boala Gelineau este o afecţiune neurologică rară care se manifestă prin episoade de somnolenţă inopinate şi printr-o stare de oboseală extremă. Conform unui studiu recent britanic, între 25 şi 50 de persoane din 100.000 din întreaga lume suferă de această boală.

Produs de laboratoarele farmaceutice britanice GSK, Pandemrix a fost administrat la 60 la sută din populaţia suedeză în cadrul campaniilor de vaccinare împotriva gripei H1N1 în 2009/2010.

Finlanda şi Suedia au constatat mai multe cazuri de narcolepsie după aceste campanii: aproximativ 200 de suedezi şi 79 de finlandezi între 4 şi 19 ani au fost afectaţi. Guvernele celor două state au decis să îi recompenseze pe cei bolnavi.

În Suedia, Agenţia de indemnizare a accidentelor medicale a declarat marţi că studiază în prezent dosarele a 90 de tineri adulţi bolnavi.

„Problema narcolepsiei a fost o surpriză totală, iar cum aceasta este o boală atât de rarã, nu ne-am putut informa dinainte“, a declarat pentru agenţia de presă suedezã TT profesorul Ingemar Persson, responsabil al studiului, care apără totuşi ampla campanie de vaccinare."

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Mesaj  NTgrint Mar Iul 16, 2013 3:49 am

Ce se intampla daca o persoana este sub tratament homeopat de o saptamana si face un vaccin impotriva varsatului de vant?
Cum trebuie procedat?

Multumesc.

NTgrint

Data de inscriere : 08/07/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Iul 16, 2013 3:54 am

nimeni nu poate spune...depinde ce remedii ia si pt. ce.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  NTgrint Mar Iul 16, 2013 6:57 am

Schema este aceasta:
L,M = dim. Staphysagria 30ch, pranz Podophyllum 7ch, seara Actaea Spicata 15ch, la culcare Stramonium 200ch
Mi, J = dim.Calcarea fl. D10, pranz Medorrihim 15ch, seara Amylium Ni 9ch, la culcare Arsenicum Album 15ch
V,S = dim. Silicea 200ch, pranz Apis 7ch, seara Calcarea carb 15ch, la culcare Nux Vomica 200ch
D = ora 11 Sulphur 30ch, ora 18 Lycopodium 6ch, la culcare Nux Vomica 200ch

Este un tratament pentru somn nelinistit, cosmar, frica de insecte zburatoare.

Ce alte detalii ar fi necesare?

Multumesc.

NTgrint

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Iul 16, 2013 11:02 am

Ai ajuns la un pseudo-homeopat din pacate. Probabil Dr. Chirila sau altul ca el.
Ar fi de recomandat sa nu faci un astfel de "tratament" caci nu are nimic cu homeopatia
si poti da copilul peste cap ! Saracii pacienti care ajung la astfel de doctori.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  NTgrint Mar Iul 16, 2013 11:19 pm

Mda.... bravo mie! Bani cheltuiti si sanatate distrusa.
Sa inteleg ca trebuie sa intrerup acest tratament. Am sa scriu despre copil in sectiunea potrivita a forumului, poate ma puteti ajuta.

NTgrint

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Iul 16, 2013 11:31 pm

Scrie aici numele la acest pseudohomeopat ca sa-l evite si altii.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  NTgrint Mier Iul 17, 2013 11:51 pm

Este vorba despre aceeasi d-na din Galati.

NTgrint

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Iul 18, 2013 12:43 am

In Galati nu-s inca homeopati
Si daca dai de vreunu
Sa fugi ca de nebunu’
Caci iti va prescrie
Zece, cinspe sau o mie
De remedii si remedii
Pana o sa dai in dodii