Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Din forumurui adunate si-napoi la (acest) forum date - ca invatatura pt. altii

In jos

Din forumurui adunate si-napoi la (acest) forum date - ca invatatura pt. altii Empty Din forumurui adunate si-napoi la (acest) forum date - ca invatatura pt. altii

Mesaj  scarface Dum Dec 16, 2012 2:26 pm

"Buna ziua, am fost diagnosticata la varsta de 6 ani cu epilepsie. Am urmat un tratament cu timonil retard timp de 5 ani jumate iar pe urma medicii neurologi si-au dat seama ca au facut o greseala si ca nu am suferit niciodata de epilepsie. Intrebarea mea este daca toti acesti ani in care au luat medicamente de doua ori pe zi absolut aiurea, o sa aiba anumite consecinte asupra mea.Multumesc!"

Tot ce aduce a "epilepsie" e categorizat in 99,9999% din cazuri ca fiind epilepsie si acesta este un diagnostic simplu si tare indragit de medicina. Cuvantul "epilepsie" are o nota magica, atat pt. pacient cat si pt. medic. Nu se cunoaste bineinteles cauza, dar se tratateaza non-stop si imediat, cel mai bine toata viata. Ca si cazul de mai sus sunt sute de mii de oameni. Important este sa se vanda cat mai multe medicamene si medicii sa consume cat mai putin timp cu investigatii si analize. Cauza nu se mai cauta demult, mai ales ca exista atatea "medicamente" minunate pt. diagnosticul de "epilepsie". Dar din pacate nici unul pt. boala "epilepsie" care sa-l vindece in caza ca nu dispare de la sine (in peste 80% din cazuri).
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum