Si animalele au invatat sa intre in magazine
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Lucruri nostime
Pagina 1 din 1
Si animalele au invatat sa intre in magazine
Manat de sete un animal norvegian bine cunoscut intra intr-un magazin:
https://www.youtube.com/watch?v=DLTc-TDdzO8
https://www.youtube.com/watch?v=DLTc-TDdzO8
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
cum ati educa acest pisoi ?
Da... ca la el acasa!
Eu am un pisoi frumos; cand era cat un ghem si invatase sa sara gardul si sa iasa pe strada, l-a calcat o masina pe o labuta din spate, am crezut ca-l pierdem, dar a trait, a schiopatat timp indelungat, timp in care pana la refacerea definitiva, il hraneam tinandu-l in brate. Acum e un motan mandru si tot din brate mananca.Uneori il las pe un scaun mancand granule si imi fac de lucru prin camera, se opreste din rontait, se uita la mine si cand vede ca plec, lasa granulele si vine dupa mine. Daca nu-l iau in brate nu mananca, a slabit si eu nu stiu ce sa fac sa-l dezvat de acest obicei...
Eu am un pisoi frumos; cand era cat un ghem si invatase sa sara gardul si sa iasa pe strada, l-a calcat o masina pe o labuta din spate, am crezut ca-l pierdem, dar a trait, a schiopatat timp indelungat, timp in care pana la refacerea definitiva, il hraneam tinandu-l in brate. Acum e un motan mandru si tot din brate mananca.Uneori il las pe un scaun mancand granule si imi fac de lucru prin camera, se opreste din rontait, se uita la mine si cand vede ca plec, lasa granulele si vine dupa mine. Daca nu-l iau in brate nu mananca, a slabit si eu nu stiu ce sa fac sa-l dezvat de acest obicei...
crinuta- Mesaje : 104
Data de inscriere : 14/06/2010
Subiecte similare
» Si animalele sunt curioase
» Dificultati la invatat si memorare- Andreas Krüger
» BITTER SUEDEZ
» Bataie intre pisici
» Comparatie intre islam si crestinism
» Dificultati la invatat si memorare- Andreas Krüger
» BITTER SUEDEZ
» Bataie intre pisici
» Comparatie intre islam si crestinism
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Lucruri nostime
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|