Giardia - recidiva
4 participanți
Pagina 1 din 1
Giardia - recidiva
Buna ziua,
Domnule Scarface,
baietelul meu in varsta de 5 ani a facut doua episoade de giardia in ultimul an.
L-am tratat atat cu metronidazol cat si cu giardinostop tinctura si tinctura de usturoi.
De la inceputul gradinitei, adica din septembrie i-au reaparut cearcanele si pofta de dulciuri.
Eu suspectez ca are din nou giardia.
Acum suntem la a doua cura de 15 zile de helmiflores si tinctura de usturoi.
Totusi dupa terminarea acestei cure, as vrea sa ii fac si o cura cu remedii homeopate.
Ce remedii sunt potrivite, as vrea sa iau si eu, sa fim siguri ca nu ne reinfestam, (mai avem un bebita mic de 6 luni si il alaptez)trebuie sa ii dam si lui preventiv ceva?
Va multumesc anticipat.
Cu stima Cristina.
Domnule Scarface,
baietelul meu in varsta de 5 ani a facut doua episoade de giardia in ultimul an.
L-am tratat atat cu metronidazol cat si cu giardinostop tinctura si tinctura de usturoi.
De la inceputul gradinitei, adica din septembrie i-au reaparut cearcanele si pofta de dulciuri.
Eu suspectez ca are din nou giardia.
Acum suntem la a doua cura de 15 zile de helmiflores si tinctura de usturoi.
Totusi dupa terminarea acestei cure, as vrea sa ii fac si o cura cu remedii homeopate.
Ce remedii sunt potrivite, as vrea sa iau si eu, sa fim siguri ca nu ne reinfestam, (mai avem un bebita mic de 6 luni si il alaptez)trebuie sa ii dam si lui preventiv ceva?
Va multumesc anticipat.
Cu stima Cristina.
Cryss80- Mesaje : 12
Data de inscriere : 10/11/2012
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Re: Giardia - recidiva
Buna Corix,
stiu de semintele de dovleac , dar sa stii ca giardia nu se incadreaza in vierbii plati, lati, sau mari, ei fiind niste paraziti unicelulari microscopici, care nu se vad cu ochiul liber...deci nici vorba de eliminarea lor cu sau fara cap.
Vreau un remediu special pt giardia.
stiu de semintele de dovleac , dar sa stii ca giardia nu se incadreaza in vierbii plati, lati, sau mari, ei fiind niste paraziti unicelulari microscopici, care nu se vad cu ochiul liber...deci nici vorba de eliminarea lor cu sau fara cap.
Vreau un remediu special pt giardia.
Practic aceasta tactica de a omoara parazitii si microbii este gresita. Cat timp exista slabiciuni /mediu propice parazitii vor reapare, tot asa cum si intr-o apa statuta
apar de la sine bacterii si microbi. Un tratament homeopat adevarat nu este adresat parazitilor ci constitutiei slabite sau bolnave.
Degeaba ii combateti deci fara a schimba nimic constitutional.
apar de la sine bacterii si microbi. Un tratament homeopat adevarat nu este adresat parazitilor ci constitutiei slabite sau bolnave.
Degeaba ii combateti deci fara a schimba nimic constitutional.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Eu nu sunt lamurit cu usturoiul care se zice ca e bun si la infectii si la paraziti.Vreau sa zic ca am un fost coleg de scoala generala/liceu care mananca sa zic usturoi cam asa:ganditi-va la o persoana pe care o cunoasteti si mananca usturoi mult si inmultiti cu 20 sa zic.Cam asa mananca persoana aceasta.Cumpara usturoi la sac ,profesorii si colegii erau disperati de el cum mirosea a usturoi .Si asta face de 25-30 de ani. Si omul cum da frigul an de an e cu caciula si gata racit ,an de an!Paraziti-are si din aceia ca l-am intrebat odata.
Eu cred ca actiunea usturoiului depinde si de alti factori ,nu doar il iei si gata te astepti sa-ti treaca infectiile sau parazitii.In istorie este mentionat usturoiul(si nu numai) mai ales in vremea romanilor despre actiunile lui benefice dar se pare ca odata cu trecerea timpului parca plantele au tot mai putina actiune vindecatoare asupra oamenilor.Poate ma insel,nu stiu...
Eu cred ca actiunea usturoiului depinde si de alti factori ,nu doar il iei si gata te astepti sa-ti treaca infectiile sau parazitii.In istorie este mentionat usturoiul(si nu numai) mai ales in vremea romanilor despre actiunile lui benefice dar se pare ca odata cu trecerea timpului parca plantele au tot mai putina actiune vindecatoare asupra oamenilor.Poate ma insel,nu stiu...
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
Scarface, atunci te rog sfatuieste-ma ce sa fac?
Multumesc.
Multumesc.
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Mai Dane, dar ai si tu niste cazuri si exemple de te doare mintea.. ha ha ....
pai orice medicament daca il iei regulat nu mai are nici un efect sau chiar efect contrar. Pai microbii si parazitii aia traiesc la un moment dat din usturoi daca mananci atata. Omul ala era tare dereglat la minte.
pai orice medicament daca il iei regulat nu mai are nici un efect sau chiar efect contrar. Pai microbii si parazitii aia traiesc la un moment dat din usturoi daca mananci atata. Omul ala era tare dereglat la minte.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum