Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sufletul unui om mort la un accident rutier

3 participanți

In jos

Sufletul unui om mort la un accident rutier Empty Sufletul unui om mort la un accident rutier

Mesaj  scarface Sam Oct 20, 2012 12:29 pm

Sufletul unui om mort la un accident rutier apare pe filmul video facut dupa cateva minute de un sofer care
a trecut din intamplare la locul accidentului mortal. Sufletul iesit brusc din corp arata ca si cel al victimei si este preocupat in momentul filmarii cu privirea trupului carnal mort.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sufletul unui om mort la un accident rutier Empty Re: Sufletul unui om mort la un accident rutier

Mesaj  Irina Firuti Vin Noi 09, 2012 10:50 pm

hm..nu poti lua de buna ceva fotografiat: in fotografie se pot face o gramada de trucuri, pot exista artefacte...de ex. de ce ar avea sufletul bluza si pantaloni? Pe urma, imi pare exact dublura imagii tipului din stinga, cel cu bluza galbena...

Irina Firuti

Data de inscriere : 22/04/2012

Sus In jos

Sufletul unui om mort la un accident rutier Empty Re: Sufletul unui om mort la un accident rutier

Mesaj  scarface Sam Noi 10, 2012 12:08 am

Stiu foarte sigur ca chestiile astea sunt adevarate cand este vorba de o moarte subita, de aceea am postat si video-ul.
In plus nu ai inteles poate ce spune comentatorul caci este in germana: "duhul avea exact hainele pe care le avea
si cel care a murit" iar cel care a filmat a firmat intamplator acest lucru trecand doare pe langa locul accidentului. Acum imagineaza-ti cati oameni care filmeaza un accident atat de brutal au sangele rece si macabritatea necesara ca sa falsfice un astfel de video, mai ales intr-o tara atat de supertitioasa si ca acest lucru sa fie in plus si conform cu ceea ce stiu eu din surse adevarate despre aceste fenomene. cei mai multi oameni isi au o idee foarte falsa despre suflet si infatisarea lui dupa moarte.

Este evident ca cei mai multi vor crede ca astfel de vide-ouri sunt manipulate sau ca sunt artefacte insa in acest caz, ca si cele mai multe cazuri similare sunt adevarate si reprezinta o realitate greu de acceptat de multi.

Daca traiesti cu impresia ca dupa moarte sufletul ajunge gol pusca dincolo te inseli. In cazuri de moarte brusca sufletul are exact hainele pe care le purta inainte iar daca nu este o moarte brusca este ceva mai complicat caci hainele sunt in functie de inima si cunostintele spirituale ale celui care au murit...de la nuditate sau haine urate murdare pana la haine extrem frumoase si stralucitoare este totul posibil.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Sam Noi 10, 2012 3:54 am

Daca-mi amintesc corect, Valeriu Popa spunea despre situatiile de gen ca ar fi vorba de capacitatile speciale ale fotografului sau a celui ce a filmat in cazul de fata. Nu intru in detalii pt ca nu ma preocupa vreodata subiectul dar personal cred ca-i vorba de persoane ce "functioneaza" ceva mai mult cumva in zona undelor cerebrale mai joase si pot surprinde astfel de fenomene.
CristianPsi
CristianPsi

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Noi 10, 2012 2:47 pm

Cu cat un om care a murit a fost mai material cu atat mai multa materie pamanteasca contine si sufletul lui care de fapt nu ar trebui sa contina decat substanta eterica si cu atat mai clar si mai vizibil va aparea pe filme si fotografii un astfel de suflet.
Aparitia pe fotografii trebuie deci sa fie mai mult legata de natura celui fotografiat decat cea a fotografului.
La mortile subite insa cel care moare nu observa moartea caci i apare o realitate virtuala similara cu cea din lumea materiala dinaintea mortii astfel incat el sa nu traiasca trecerea dincolo ca pe un soc si sa se obsinuiasca treptat. Asa e randuit de Dzeu din motive intelepte. Acest lucru este descris foarte clar in "Dincolo de prag" de Jakob Lorber.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum