Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rana de col uterin si ulcer gastric

2 participanți

In jos

Rana de col uterin si ulcer gastric Empty Rana de col uterin si ulcer gastric

Mesaj  scarface Dum Iul 01, 2012 8:11 am

Remediul homeopat Argentum nitricum este un remediu specific la rana pe col uterin si la rani in mucoasa gastrica (ulcere)
Se foloesc insa dilutii mici: CH7 sau CH9, zilnic 1-2 doze in CH7 mai multe saptapamani, de exemplu.

Calendula ca tinctura (spalaturi) sau mai bine ca remediu homeopat - asa cum este folosita des - nu este utila decat la rani foarte superficiale, dar la adevarata rana de col nu actioneaza sau ulcer gastric. Calendula se poate folosi dupa ce Argentum si-a facut efectul si a vindecat rana in mare, caci Calendula actioneaza la partea superficiala a pielii.

Cum sunt multe femei care sufera de aceste rani si cauterizarea lor este un proces barbar care distruge de fapt uterul si poate duce la boli si mai grave, acest remediu merita incercat, mai ales in caz ca un medic homeopat nu gaseaste un alt remediu care sa ajute. Dupa cum am spus este specific la ulcere la mucoase si ajuta in majoritatea cauzilor.
Durata tratamentului depinde de la caz la caz si de forta vitala a pacientului. Avantajul la rana de col este ca se poate constata efectul printr-o vizita la ginecolog.

De asemenea este util la ulcerul gastric, fiind in stare sa vindece ulcerul.

Argentum nitricum este cu atat mai mult indicat cu cat se potrivesc
si alte simptome caracteristice acestui remediu, insa se poate incerca si faca ca pacientul sa fie constitutional similar cu acest remediu:
- impulsivitate (Azotul din nitricum este exploziv), se enerveaza brusc din nimicuri si nu reusesc sa se stapaneasca
- ipohondrie (frica de boli)
- frica anticipatorie (examene, etc)
- frica de inaltime si locuri inchise, de a zbura cu avionul
- atacuri de panica
- ulcer cauzat de stres si mancat in graba
- pofta de dulciuri si agravare de la dulciuri (in special zahar)
- pofta de sarat SI dulce
- persoane extrovertite, vorbarete
- tendinta la diaree la emotii
- balonare mare dupa mese insotite des de ragaieli

Odata bolnavi acesti pacienti au frica ca nu se vor mai face bine si alearga mai intai la tot felul de doctori pana candva isi pierd speranta daca nu reuseste sa-i vindece nimeni.
Sunt si printre pacientii care ajung des la homeopat si care cred in homeopatie si alte terapii, deci si multi de pe acest forum.

Pe scurt pacientul este emotiv si sensibil la emotii si faptul ca se lasa influentat de E-MOTII ii face sa apara simptome pe plan fizic la nivelul mucoasei stomacului ("nervi la stomac") sau a colului uterin (probabil de la stres sexual)
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Rana de col uterin si ulcer gastric Empty Va multumesc enorm!

Mesaj  AndreeaB Mier Iun 25, 2014 3:08 am

Exact ce cautam! cheers 

De 2 ani de zile testul Pap mi a iesit anormal ( DISPLAZIE USOARA). Nu s a pus problema de nici o interventie chirurgicala caci dupa spusele medicului " displaziile usoare trec de la sine, mai ales la tinere/femei tinere". Am facut si colposcopie insa nu a aparut nimic.

Credeti ca as putea incerca si eu tratamentul postat? Daca da, dupa cat timp sa refac testul Pap?

Multumesc!

AndreeaB

Data de inscriere : 23/06/2014

Sus In jos

Rana de col uterin si ulcer gastric Empty Re: Rana de col uterin si ulcer gastric

Mesaj  scarface Mier Iun 25, 2014 3:32 am

Cand am scris lucrurile de mai sus nu stiam de Noua medicina germanica.
Important de e depistat si eliminat cauza:
Cauza la rana pe col uterin este un conflict sexual, frustare sexuala gen “nu am sex“ „, nu se culca nimeni cu mine“ sau „am fost violata“ sau „partenerul m-a inselat“.

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Rana de col uterin si ulcer gastric Empty Re: Rana de col uterin si ulcer gastric

Mesaj  AndreeaB Mier Iun 25, 2014 3:38 am

Deci, nu recomandati tratamentul de sus?

Eu am o relatie de 3 ani de zile, totul este minunat.

Incerc sa gasesc acest conflict sexual, poate nu imi dau eu seama ca el exista Neutral 

Va multumesc inca o data!

AndreeaB

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Iun 25, 2014 3:52 am

Conflictul poate fi minor si daca nu te pricepi in tematica nu-ti dai seama de el chiar daca este mare si iti sta pe varful nasului.
Studiaza cazurile de la Noua medicina germana puse aici pe forum.
De ex. o teama minora ca partenerul sa te insele sau un sms primit de la o alta femeie de sotul tau poate sa duca la aceasta frica subtila dar desconsiderata de intelect si ca urmare nerecunoscuta de ratiune.

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  AndreeaB Mier Iun 25, 2014 4:03 am

Promit ca voi studia cazurile de la Noua Medicina germana de pe forum.

Mi ati spus la subiectul despre Bartholinita despre "ceva care m a deranjat la sex".

E posibil ca de fapt asta sa fie conflictul sexual, cauza si pentru leziune?

Parca le as lega nitel una de alta Smile Asa imi zice intuitia.

AndreeaB

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum