Sa slabim impreuna!
+13
lauraionescu19
greengrass
andrei
steve
catteea
CristianPsi
loret72
corinaandra
DanC
scarface
miki4389
crist1na
alexiaiuli
17 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Diete
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Sa slabim impreuna!
Multumesc draga Steve, nu stiu de ce , dar cred ca n-o sa mai am spor la slabit ...asa m-a dat peste cap cu toate incat ......nu mai spun nimicsteve a scris: Nu mai stau sa refac nici un mesaj , le dau o cafea buna la fete , in special lui Loret !
"Cafeaua Fitness este un produs 100% natural. A fost creat special pentru dvs., recomandată în special celor cu un ritm de viață alert, persoanelor active, sportivilor, celor care doresc să slăbească și celor care doresc sa consume o cafea 100% naturală, din plante.
Consumul regulat al acestei cafele a fost dovedit științific că ajută pentru cei care doresc să slăbească, din 150 adulți care au participat la test, niciunul dintre nu numai ca nu s-au îngrășat, ci 83% dintre ei chiar au slăbit."
Continut "Cafea Fitness" :
-1) Portocale dulci si amare(Citrus Aurantium Amara, Citrus Dulcis)
-2) Ghimbir(Gingiber Officinalis)
-4)Scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum)
-5)Lemn dulce (Glycorrhiza Glabra)
-6)Ginseng siberian (Eleutherococcus Senticosus)
-7)Cardamon (Elettaria Cardamomum)
-8)Mate (Ilex Paraguaiensis)
-9)Chimen(Carum carvi)
-10)Rădăcină de aur - Rodiola Rosea(Rhodiola Rosea)
-11)Ceai verde de Ceylon(Thea Sinensis)
-12)Șofran de india - Turmeric (Curcuma Longa)
-13)Mentă (Mentha Piperita - Mentha Viridis)
-14)Anason(Pimpinella Anisum)
-15)Anason chinezesc (Illicium Verum)
-16)Cuișoare (Eugenia Caryophillata)
E un pic scumpa dar mi-a atras atentia combinatia deosebita de plante !
http://www.pronat.ro/magazin/cafea-bio-naturala-inlocuitori/335-cafea-fitness.html
Sanatate tuturor si spor la slabit !
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
sa slabim impreuna
loret72 nu te descuraja; nu esti singura care se simte prost cu atatea kg.... de aceea suntem aici pentru a ne incuraja , a ne sfatui si a ne intelege unul pe celalalt. E normal sa avem idei diferite dar un lucru este cert : toti vrem sa ne rezolvam problema/ problemele, iar atunci cand afli ca se poate nu mai este asa greu. Din aceasta cauza suntem toti pe acest forum ,am vazut ca unii au avut rezultate si incercam si noi , fiecare cu cate ceva, sa ne ajutam reciproc. Tot navigand pe acest forum gasim foarte multe lucruri interesante si uimitoare, atat despre corpul uman dar mai ales despre remediile aceste uluitor de simple si totusi cu atata eficacitate. Asa ca.... stai alaturi de noi ......si curaj, nu ne lasam asa usor, nu?
crist1na- Mesaje : 4
Data de inscriere : 25/07/2011
Se gaseste in Kaufland o cafea din cereale ( orz si secara ). Se numeste Breakfast, sunt niste borcane mari cu capac galben.
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Multam fain Cristina ptr incurajari ....aici totul depinde de fiecare in parte cata putere de autoconvingere are ...eu am vazut ca se poate , dar un mic obstacol ce il poti avea in viata de zi cu zi si s-a dus totul cu echilibrul meu psihic ....tot nu sunt lamaurita in totalitate , toate astea sunt doar in capul meu si asta ma doboara ...trebuie lucrat mai mult cu psihicul...deunazi am citit ca si efectul cafele e tot numai in capul nostru nu ca ar da neaparat dependenta ....nu stiu ca sa mai zic ....multe se bat cap in cap . Uite , hai sa-ti spun ceva ...nu de mult nu credeam ca alimentatia are o asa mare importanta in starea noastra chiar si cea psihica ...ajutata de un bun si drag prieten , cu cateva sfaturi chiar mai multe , el se numeste Steve il gasici si pe acest forum ,am reusit sa tin o dieta mai stricta , mai bine zis un regim de viata mai sanatos si am fost foarte multumta de acea perioada din viata mea ....pe toate planurile nu numai ca am slabit considerabil , acum insa nu stiu ce s-a intamplat cu mine .......nu ma mai pot redresa ...recidivez in consumul de cafea , recidivez in consumul de paine ......o seara frumoasa va doresc tuturor!crist1na a scris:loret72 nu te descuraja; nu esti singura care se simte prost cu atatea kg.... de aceea suntem aici pentru a ne incuraja , a ne sfatui si a ne intelege unul pe celalalt. E normal sa avem idei diferite dar un lucru este cert : toti vrem sa ne rezolvam problema/ problemele, iar atunci cand afli ca se poate nu mai este asa greu. Din aceasta cauza suntem toti pe acest forum ,am vazut ca unii au avut rezultate si incercam si noi , fiecare cu cate ceva, sa ne ajutam reciproc. Tot navigand pe acest forum gasim foarte multe lucruri interesante si uimitoare, atat despre corpul uman dar mai ales despre remediile aceste uluitor de simple si totusi cu atata eficacitate. Asa ca.... stai alaturi de noi ......si curaj, nu ne lasam asa usor, nu?
Acum depinde si de ce gust are aceasta cafea ...chiar daca e sanatoasa ....am sa caut poate ma va ajuta ....andrei a scris: Se gaseste in Kaufland o cafea din cereale ( orz si secara ). Se numeste Breakfast, sunt niste borcane mari cu capac galben.
bine ar fi sa fie asa... numai ca NU este. Insa tu cu vorbele tale a spus mai sus ca nu poti renunta la ea desi vrei. Oare cum sa fie deci adevarat proastia pe care ai citit-o ? Mai ales ca ai vazut pe pielea ta diferenta intre a traii cu cafea sau fara cafea ?loret72 a scris:.deunazi am citit ca si efectul cafele e tot numai in capul nostru nu ca ar da neaparat dependenta ....
Nu scrie Iisus negru pe alb ca virgula cafeaua face sufletul puturos si fara vointa ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Sincer chiar nu stiu ce sa mai credscarface a scris:bine ar fi sa fie asa... numai ca NU este. Insa tu cu vorbele tale a spus mai sus ca nu poti renunta la ea desi vrei. Oare cum sa fie deci adevarat proastia pe care ai citit-o ? Mai ales ca ai vazut pe pielea ta diferenta intre a traii cu cafea sau fara cafea ?loret72 a scris:.deunazi am citit ca si efectul cafele e tot numai in capul nostru nu ca ar da neaparat dependenta ....
Nu scrie Iisus negru pe alb ca virgula cafeaua face sufletul puturos si fara vointa ?
Inseamna ca nu mai ai putere de judecata...ti s-a alterat nu numai vointa, ci si ratiunea....of of
scarface- Admin
loret72 a scris:Acum depinde si de ce gust are aceasta cafea ...chiar daca e sanatoasa ....am sa caut poate ma va ajuta ....andrei a scris: Se gaseste in Kaufland o cafea din cereale ( orz si secara ). Se numeste Breakfast, sunt niste borcane mari cu capac galben.
Are gust bun
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Nu Scarface , nu cred ca s-a alterat nici una nici alta , trec doar printr-o perioada mai dificila supusa fiind la unele presiuni psihice si am cedat , dar trebuie sa-mi revin si sa-mi reorganizez viata si inclusiv alimentatia in asa fel incat sa-mi fie bine ...renuntand ulterior si la cafea, deja am inceput cu cele trei zile de post pe saptamana , mai urmeaza sa elimin painea din nou din alimentatie , a fost nemaipomenit cand nu consumam paine ....ma intorc si spun din nou toate astea dau dependenta intradevar ...eu daca gust ceva dulce apoi mai vreau si asa ca e mai bine sa nu gusti din acele dulciuri foarte rafinate e mult mai bine sa-ti pregatesti in casa ceva cat se poate de natural.scarface a scris:Inseamna ca nu mai ai putere de judecata...ti s-a alterat nu numai vointa, ci si ratiunea....of of
" Nu scrie Iisus negru pe alb ca virgula cafeaua face sufletul puturos si fara vointa ?" poate ca ai dreptate ...sa mi se intample toate astea din cauza cafelei????
Tare suparata mai sunt! Nu am slabit deloc.Ma plimb in jurul valorii de 69kg + sau -1kg.Apropos, care este grutatea ideala fara sa luam in considerare tabelele lansate de creatorii de moda si de manechinele subnutrite de pe copertile revistelor? Cum se calculeaza ea?
alexiaiuli- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/
sa slabim impreuna
greutatea , nu stiu daca neaparat ideala, dar cea normala se calculeaza astfel: inaltimea (in centimetri) minus 100 - adica la 168 cm inaltime trebuie sa ai 168-100=68 kg (maxim).
Ultima editare efectuata de catre miki4389 in Joi Sept 08, 2011 5:14 am, editata de 1 ori
miki4389- Mesaje : 8
Data de inscriere : 20/07/2011
Eu am 173cm.Dar nu cred ca arat bine la 73 de kg.Am avut acum 10 ani si sunt cam grasa in zona solduri/talie/coapse.Idealul meu este 65-66.Pe aici, la conformatia mea nu sunt nici grasa nici prea osoasa.
Obezitatea si alcalinizarea
alcalinizare
"Probabil cea mai cunoscută descoperire a Dr. Young este legată de adevărata cauză a greutăţii excesive, a obezitatii. A observat că grăsimea este de fapt cauzată de acidifiere. Ce înseamnă asta? Organismul produce celule adipoase pentru a transporta acizii de la organele cele mai importante, vitale, pentru ca acesti acizi să nu distruga organele. Grăsimea salvează viaţa Dumneavoastră! Această grăsime este de fapt un răspuns, o reacţie a organismului la excesul de acizi. Soluţia? Una simpla si la indemana tuturor. Alcalinizarea organismului.
Obezitatea constituie o mare problema printre oameni, mai ales printre femei. Din nefericire, majoritatea cauta remediul intr-o capsula minune. NU s-a inventat inca nici un medicament minune care sa ne scape de kilogramele in plus. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca slabirea este un proces, este schimbarea modului de viata acid cu unul alcalin, nu se poate slabi pur si simplu inghitind o pastila si continuand sa mananci carne si dulciuri cat cuprinde, si stand in fotoliu la televizor toata ziua. ASA NU SE SLABESTE!
Mereu sunt sunat de diverse persoane care imi cer sa le recomand ceva pentru slabit. Atunci le explic ca slabirea este un proces, este o schimbare radicala a modului de viata, un proces care presupune schimbarea alimentatiei, schimbarea modului de a gandi, si un program zilnic de miscare, exercitii fizice. Majoritatea sunt dezamagiti cand aud ce le spun, ei au crezut ca gata, inghit o pastila si dau jos 20 de kg. Da, pot sa inghita o pastila si sa dea jos 20 de kilograme, dar cu pretul privarii organismului de elementele nutritive importante, si mai ales cu pretul ca peste o luna sau doua vor pune la loc 25 de kilograme. Nu mai vorbesc ca organismul va fi mai acid ca inainte.
Asadar, obezitatea este de fapt supra-acidifierea organismului. Slabirea se va produce automat si natural in momentul in care veti adopta o alimentatie alcalina si veti face miscare, lucrand si pe armonia biostructurala. O dieta alcalina va produce minuni la cei care sufera de obezitate.
Vreti sa slabiti? Mancati alcalin, faceti miscare, si eventual, adjuvant, folositi produse naturiste alcalinizante"
alcalinizare
"Probabil cea mai cunoscută descoperire a Dr. Young este legată de adevărata cauză a greutăţii excesive, a obezitatii. A observat că grăsimea este de fapt cauzată de acidifiere. Ce înseamnă asta? Organismul produce celule adipoase pentru a transporta acizii de la organele cele mai importante, vitale, pentru ca acesti acizi să nu distruga organele. Grăsimea salvează viaţa Dumneavoastră! Această grăsime este de fapt un răspuns, o reacţie a organismului la excesul de acizi. Soluţia? Una simpla si la indemana tuturor. Alcalinizarea organismului.
Obezitatea constituie o mare problema printre oameni, mai ales printre femei. Din nefericire, majoritatea cauta remediul intr-o capsula minune. NU s-a inventat inca nici un medicament minune care sa ne scape de kilogramele in plus. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca slabirea este un proces, este schimbarea modului de viata acid cu unul alcalin, nu se poate slabi pur si simplu inghitind o pastila si continuand sa mananci carne si dulciuri cat cuprinde, si stand in fotoliu la televizor toata ziua. ASA NU SE SLABESTE!
Mereu sunt sunat de diverse persoane care imi cer sa le recomand ceva pentru slabit. Atunci le explic ca slabirea este un proces, este o schimbare radicala a modului de viata, un proces care presupune schimbarea alimentatiei, schimbarea modului de a gandi, si un program zilnic de miscare, exercitii fizice. Majoritatea sunt dezamagiti cand aud ce le spun, ei au crezut ca gata, inghit o pastila si dau jos 20 de kg. Da, pot sa inghita o pastila si sa dea jos 20 de kilograme, dar cu pretul privarii organismului de elementele nutritive importante, si mai ales cu pretul ca peste o luna sau doua vor pune la loc 25 de kilograme. Nu mai vorbesc ca organismul va fi mai acid ca inainte.
Asadar, obezitatea este de fapt supra-acidifierea organismului. Slabirea se va produce automat si natural in momentul in care veti adopta o alimentatie alcalina si veti face miscare, lucrand si pe armonia biostructurala. O dieta alcalina va produce minuni la cei care sufera de obezitate.
Vreti sa slabiti? Mancati alcalin, faceti miscare, si eventual, adjuvant, folositi produse naturiste alcalinizante"
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
si ca sa trec de 100(postari, nu kg ) iata si o lista cu alimentatie alcalina pentru cine este interesat,in continuare fiecare mai studiaza si decide mai departe ce si cum face:
"Alimentatia alcalina inseamna a consuma zi de zi alimente alcaline, cu un nivel al PH-ului mai mare de 7. Pentru aceasta insa, trebuie sa stim care alimente sunt acide si care sunt alcaline. Exista numeroase studii si teste care ne spun ce alimente sa consumam si ce alimente sa evitam. Mai jos aveti o lista cu aceste alimente:
ALIMENTE ACIDE:
-carnea de porc, vita, pui, oaie, curcan, crustacee;
-lapte, iaurt, branza, frisca, inghetata, oua;
-fructe: toate cu exceptia celor alcaline;
-bauturile carbogazoase, cafea, ceai (cu exceptia ceaiului din plante medicinale), alcool, indulcitori sintetici, zahar, prajiturile si tot ce contine zahar (zaharul este puternic acid), sucurile asa-zis naturale din magazine;
-otet, uleiul rafinat, orezul alb, painea, biscuitii, alunele, sosurile de soia, maioneza, pastele, mancarea preparata la microunde, mancarea tip fast food, ciocolata, supele instant, margarina de orice fel, untul, fisticul, porumbul (contine multi fungi), cerealele integrale, mamaliga, muraturile (extrem de acide), faina procesata (faina alba, folositi pe cat posibil faina integrala).
ALIMENTE ALCALINE:
-castraveti, salata verde, ceapa, usturoi, conopida, broccoli, spanac, fasole verde, mazare verde, telina, varza, praz, morcovi, dovlecei, napi, ridichi, patrunjel, marar, ardei, rosii, si tot ce este verde (bogat in clorofila);
-lamai, lime, avocado, grapefruit, rubarba, pepene verde, nuca de cocos (atentie, nuca de cocos intreaga, nu macinata), soia, fasolea, hrisca, quinoa, kamut, mei;
-apa pura, apa cu lamaie, ceai de plante medicinale, sucuri proaspete stoarse din legume, lapte de soia sau migdale, supa de legume;
-ulei de masline presat la rece, uleiul de rapita, in general orice ulei care este presat la rece, ulei de catina, ulei de seminte de struguri.
Acum va dati seama ca mancarea traditionala romaneasca si mancarea moderna gen fast food este extrem de acida si nociva pentru organismul nostru. Din aceasta cauza spitalele sunt pline si la farmacii sunt cozi la medicamente. Mai jos aveti niste exemple cu nivelul de PH la diverse bauturi pe care oamenii le consuma frecvent:
-suc de portocale din magazine: PH=3.84;
-Pepsi Cola: PH=2.63;
-Coca Cola: PH=2.61;
-cafea neagra: PH=5.51;
-suc de mere din magazine: PH=3.49;
-bere: PH=4.5;
-Lipton Ice Tea: PH=2.8;
-Red Bull: PH=3.3.
Realizam faptul ca pentru unele persoane poate fi destul de greu sa tina o dieta stricta doar cu alimente alcaline. Daca ne confruntam cu probleme grave de sanatate, atunci este necesar sa facem efortul de a ne alimenta numai cu alimente alcaline, cel putin pana starea de sanatate revine la normal.
Daca starea noastra de sanatate este buna, atunci odata pe saptamana putem manca carne de peste, sau fructe care nu sunt in lista celor alcaline.
Trebuie sa spunem ca rosiile si lamaile, desi au un PH acid, ajunse in organism au un efect puternic alcalinizant, de aceea recomandam cu caldura sa va bucurati cat mai mult de gustul delicios al acestora.
Doctorul Robert Young a dezvoltat o serie de produse alcalinizante, care ne ajuta sa ne recapatam mai repede si sa ne mentinem starea naturala de sanatate a organsimului, respectiv un nivel al PH-ului de 7,365. Detalii gasiti la rubrica Produse alcalinizante.
Nu trebuie sa va speriati cand vedeti listele de mai sus, putem prepara mancare delicioasa din legume. Dimineata putem bea un suc proaspat de legume, la amiaza putem consuma o supa de legume si cateva fructe alcaline, iar dupa-amiaza, seara, putem manca o salata delicioasa.
Pentru cei care nu pot fara paine, recomandat este sa incerce sa reduca treptat consumul, si sa inlocuiasca painea alba cu painea integrala, de preferat facuta acasa, exista in magazine aparate de facut paine, sunt extrem de usor de utilizat si nu sunt scumpe, in acest fel ne asiguram macar ca painea nu contine tot felul de E-uri (amelioratori, stabilizatori, etc) pe care le contine painea din magazine.
Ideea de baza in alimentatia alcalina este sa incercam si sa ne straduim pe cat posibil sa mancam cat mai putine alimente acide. Mereu trebuie sa tindem sa consumam alimente alcaline. "
"Alimentatia alcalina inseamna a consuma zi de zi alimente alcaline, cu un nivel al PH-ului mai mare de 7. Pentru aceasta insa, trebuie sa stim care alimente sunt acide si care sunt alcaline. Exista numeroase studii si teste care ne spun ce alimente sa consumam si ce alimente sa evitam. Mai jos aveti o lista cu aceste alimente:
ALIMENTE ACIDE:
-carnea de porc, vita, pui, oaie, curcan, crustacee;
-lapte, iaurt, branza, frisca, inghetata, oua;
-fructe: toate cu exceptia celor alcaline;
-bauturile carbogazoase, cafea, ceai (cu exceptia ceaiului din plante medicinale), alcool, indulcitori sintetici, zahar, prajiturile si tot ce contine zahar (zaharul este puternic acid), sucurile asa-zis naturale din magazine;
-otet, uleiul rafinat, orezul alb, painea, biscuitii, alunele, sosurile de soia, maioneza, pastele, mancarea preparata la microunde, mancarea tip fast food, ciocolata, supele instant, margarina de orice fel, untul, fisticul, porumbul (contine multi fungi), cerealele integrale, mamaliga, muraturile (extrem de acide), faina procesata (faina alba, folositi pe cat posibil faina integrala).
ALIMENTE ALCALINE:
-castraveti, salata verde, ceapa, usturoi, conopida, broccoli, spanac, fasole verde, mazare verde, telina, varza, praz, morcovi, dovlecei, napi, ridichi, patrunjel, marar, ardei, rosii, si tot ce este verde (bogat in clorofila);
-lamai, lime, avocado, grapefruit, rubarba, pepene verde, nuca de cocos (atentie, nuca de cocos intreaga, nu macinata), soia, fasolea, hrisca, quinoa, kamut, mei;
-apa pura, apa cu lamaie, ceai de plante medicinale, sucuri proaspete stoarse din legume, lapte de soia sau migdale, supa de legume;
-ulei de masline presat la rece, uleiul de rapita, in general orice ulei care este presat la rece, ulei de catina, ulei de seminte de struguri.
Acum va dati seama ca mancarea traditionala romaneasca si mancarea moderna gen fast food este extrem de acida si nociva pentru organismul nostru. Din aceasta cauza spitalele sunt pline si la farmacii sunt cozi la medicamente. Mai jos aveti niste exemple cu nivelul de PH la diverse bauturi pe care oamenii le consuma frecvent:
-suc de portocale din magazine: PH=3.84;
-Pepsi Cola: PH=2.63;
-Coca Cola: PH=2.61;
-cafea neagra: PH=5.51;
-suc de mere din magazine: PH=3.49;
-bere: PH=4.5;
-Lipton Ice Tea: PH=2.8;
-Red Bull: PH=3.3.
Realizam faptul ca pentru unele persoane poate fi destul de greu sa tina o dieta stricta doar cu alimente alcaline. Daca ne confruntam cu probleme grave de sanatate, atunci este necesar sa facem efortul de a ne alimenta numai cu alimente alcaline, cel putin pana starea de sanatate revine la normal.
Daca starea noastra de sanatate este buna, atunci odata pe saptamana putem manca carne de peste, sau fructe care nu sunt in lista celor alcaline.
Trebuie sa spunem ca rosiile si lamaile, desi au un PH acid, ajunse in organism au un efect puternic alcalinizant, de aceea recomandam cu caldura sa va bucurati cat mai mult de gustul delicios al acestora.
Doctorul Robert Young a dezvoltat o serie de produse alcalinizante, care ne ajuta sa ne recapatam mai repede si sa ne mentinem starea naturala de sanatate a organsimului, respectiv un nivel al PH-ului de 7,365. Detalii gasiti la rubrica Produse alcalinizante.
Nu trebuie sa va speriati cand vedeti listele de mai sus, putem prepara mancare delicioasa din legume. Dimineata putem bea un suc proaspat de legume, la amiaza putem consuma o supa de legume si cateva fructe alcaline, iar dupa-amiaza, seara, putem manca o salata delicioasa.
Pentru cei care nu pot fara paine, recomandat este sa incerce sa reduca treptat consumul, si sa inlocuiasca painea alba cu painea integrala, de preferat facuta acasa, exista in magazine aparate de facut paine, sunt extrem de usor de utilizat si nu sunt scumpe, in acest fel ne asiguram macar ca painea nu contine tot felul de E-uri (amelioratori, stabilizatori, etc) pe care le contine painea din magazine.
Ideea de baza in alimentatia alcalina este sa incercam si sa ne straduim pe cat posibil sa mancam cat mai putine alimente acide. Mereu trebuie sa tindem sa consumam alimente alcaline. "
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Se pare ca la tine ar fi mai mult un moft in a slabi ....69kg la 173 nu e mult de loc , dar asta fiecare dupa cum doreste . Elimina dulcele in totalitate , inclusiv painea si baga multe salate de cruditati in special radacinoase , putina miscare si in doua saptamani ai ce iti doresti...2-3 kg minusalexiaiuli a scris:Tare suparata mai sunt! Nu am slabit deloc.Ma plimb in jurul valorii de 69kg + sau -1kg.Apropos, care este grutatea ideala fara sa luam in considerare tabelele lansate de creatorii de moda si de manechinele subnutrite de pe copertile revistelor? Cum se calculeaza ea?
E mai greu la mine ...incet ,incet incep sa-mi revin ....cu voia lui dumnezeu o sa ma redresez ....de putine incurajari am nevoie , va rog!
Nu e moft doar ca m-am obisnuit de 6 ani la aceeasi greutate.Mai am sa elimin painea.Dulcele s-a dus, fructe si legume bag din greu.
Re: să slăbim împreună
Bună, tuturor !
Ce părere aveţi despre formula complexă de mai jos ?
For men and women who want to eat less and weigh less. Weight Loss XL™ is an exclusive formulation that employs the therapeutic power of today's newest ingredient combination to care for the body, mind and spirit of men and women on a weight reducing diet. Weight Loss XL™ relieves symptoms that often accompany a reducing diet such as excessive appetite, fatigue, anxiety and stress and occasional sleeplessness.
Ingredients Active: Thyroidinum 30C, Antimonium Crudum 30C, Apis Mellifica 3X, Badiaga 5X, Calcarea Carbonica 30C, Fucus Vesiculosus 1X, Hydrocotyle Asiatica 1X, Ignatia Amara 30C, Lycopodium Clavatum 200C, Lycopus Virginicus 3X, Nux Vomica 6X, Boldo 1X, Phytolacca Decandra 1X, Rhus Toxicodendron 200C, Spongia Tosta 3X, Inactive: Purified Water U.S.P, Alcohol…30% v/v.
Recommend Dosage: Adults and children over 12 place 15 drops in an ounce of water or juice and take 3 times per day. Hold mixture sublingually 1 minute before swallowing. Children 2 to 12 use 1 drop per year of age. For children under 2, consult a health care profe
Cautions:
Potential Reactions: If an uncomfortable healing reaction occurs with this or any Liddell medicine, the reaction may be mitigated by reducing the number of recommended drops by one half for 2 to 3 days, then returning to the recommended dosage. Helps you eat less, weigh less!
1 fluid ounce (30 ml)
30% Alcohol
http://www.vitaminusa.com/weiglosxlwth.html
Ce părere aveţi despre formula complexă de mai jos ?
For men and women who want to eat less and weigh less. Weight Loss XL™ is an exclusive formulation that employs the therapeutic power of today's newest ingredient combination to care for the body, mind and spirit of men and women on a weight reducing diet. Weight Loss XL™ relieves symptoms that often accompany a reducing diet such as excessive appetite, fatigue, anxiety and stress and occasional sleeplessness.
Ingredients Active: Thyroidinum 30C, Antimonium Crudum 30C, Apis Mellifica 3X, Badiaga 5X, Calcarea Carbonica 30C, Fucus Vesiculosus 1X, Hydrocotyle Asiatica 1X, Ignatia Amara 30C, Lycopodium Clavatum 200C, Lycopus Virginicus 3X, Nux Vomica 6X, Boldo 1X, Phytolacca Decandra 1X, Rhus Toxicodendron 200C, Spongia Tosta 3X, Inactive: Purified Water U.S.P, Alcohol…30% v/v.
Recommend Dosage: Adults and children over 12 place 15 drops in an ounce of water or juice and take 3 times per day. Hold mixture sublingually 1 minute before swallowing. Children 2 to 12 use 1 drop per year of age. For children under 2, consult a health care profe
Cautions:
Potential Reactions: If an uncomfortable healing reaction occurs with this or any Liddell medicine, the reaction may be mitigated by reducing the number of recommended drops by one half for 2 to 3 days, then returning to the recommended dosage. Helps you eat less, weigh less!
1 fluid ounce (30 ml)
30% Alcohol
http://www.vitaminusa.com/weiglosxlwth.html
greengrass- Mesaje : 7
Data de inscriere : 15/08/2010
Re: să slăbim împreună
A nu se considera reclamă la produs, ci doar mi se par prea multe remedii la un loc.
Poate scarface ne lămureşte mai bine.
Am mai găsit ceva care, poate, împreună cu o dietă echilibrată duce la rezultatul dorit.
"HCG Plus (formerly D140) Homeopathic Drops
INGREDIENTS:
hCG (Human Chorionic Gonadotropin) 12X, 30X, 60X
Calcarea Carbonica 8X
Fucus Ves 3X
Spongio Tosto5X
Hypothalamus, Pituitary, Thyroid, 6X, 12X, 30X, 60X, 200X
Other Ingredients: 20% alcohol is distilled in water.
Recommended Use:
Adults: One dropper full under the tongue two times daily or as recommended by a healthcare professional. Shake well before using.
Warning:
If you are pregnant or nursing, please consult your healthcare professional before using this product. Keep this and all medication out of the reach of children.
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
.Customer Reviews Be the first to review this item!"
http://www.naturalhealthyconcepts.com/hcg-plus-p-nutrition-dynamics.html?AdID=702--hcg-plus&
Poate scarface ne lămureşte mai bine.
Am mai găsit ceva care, poate, împreună cu o dietă echilibrată duce la rezultatul dorit.
"HCG Plus (formerly D140) Homeopathic Drops
INGREDIENTS:
hCG (Human Chorionic Gonadotropin) 12X, 30X, 60X
Calcarea Carbonica 8X
Fucus Ves 3X
Spongio Tosto5X
Hypothalamus, Pituitary, Thyroid, 6X, 12X, 30X, 60X, 200X
Other Ingredients: 20% alcohol is distilled in water.
Recommended Use:
Adults: One dropper full under the tongue two times daily or as recommended by a healthcare professional. Shake well before using.
Warning:
If you are pregnant or nursing, please consult your healthcare professional before using this product. Keep this and all medication out of the reach of children.
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
.Customer Reviews Be the first to review this item!"
http://www.naturalhealthyconcepts.com/hcg-plus-p-nutrition-dynamics.html?AdID=702--hcg-plus&
Primul remediu este o aiurela, al doilea poate ajuta, dar numai la cei cu tiroida dereglata. Se poate copia cu metoda cu eticheta.
scarface- Admin
Re: Să slăbim împreună !
Mulţumesc pentru răspuns.
Eu m-am gândit la varianta picături, tocmai pentru a putea fi reprodusă cu metoda apei informate şi atunci ar putea avea acces oricare dintre noi la o formulă elaborată general.
Pot să confirm că şi eu am avut nevoie de remedii homeopate în răstimpuri şi am recurs la metoda apei informate, a funcţionat aşa cum a trebuit.
[/quote]Primul remediu este o aiurela, al doilea poate ajuta, dar numai la cei cu tiroida dereglata[quote]
Adică pentru cei cu alte probleme decât hormonale, remediul făcut fără hormonii Hypothalamus, Pituitary, Thyroid, 6X, 12X, 30X, 60X, 200X ar fi cel mai aproape de realitate ? Ştiu că trebuie individualizat în funcţie de persoană...
Mai pun un link, o altă variantă a remediului cu HCG de-a americanilor în care explică principiul de acţiune al HCG-ului şi dieta asociată de doar 500 de kcal , sport etc.
http://hcg1234diet.com/HCGquestions.html
Eu m-am gândit la varianta picături, tocmai pentru a putea fi reprodusă cu metoda apei informate şi atunci ar putea avea acces oricare dintre noi la o formulă elaborată general.
Pot să confirm că şi eu am avut nevoie de remedii homeopate în răstimpuri şi am recurs la metoda apei informate, a funcţionat aşa cum a trebuit.
[/quote]Primul remediu este o aiurela, al doilea poate ajuta, dar numai la cei cu tiroida dereglata[quote]
Adică pentru cei cu alte probleme decât hormonale, remediul făcut fără hormonii Hypothalamus, Pituitary, Thyroid, 6X, 12X, 30X, 60X, 200X ar fi cel mai aproape de realitate ? Ştiu că trebuie individualizat în funcţie de persoană...
Mai pun un link, o altă variantă a remediului cu HCG de-a americanilor în care explică principiul de acţiune al HCG-ului şi dieta asociată de doar 500 de kcal , sport etc.
http://hcg1234diet.com/HCGquestions.html
Buna. Eu pe langa o alimentatie sanatoasa si sport iau si Slim Sluet de la Bio Elemente. Puteti sa incercati si voi!
lauraionescu19- Mesaje : 1
Data de inscriere : 28/02/2012
"Viseaza ca se cearta" - este un simptom la cateva remedii in homeopatie.
scarface- Admin
Acum, primavara este timpul postului. Cu un post simplu se poate si slabii si curata organsimul in acelasi timp. Ideal este numai cu suc de fructe, dar merge si asa:
Se mananca un singur fel de mancare: cartofi sau dovleac. Cat pofteste inima. Dovleacul este mai bun si mai sanatos, dar merge si cu cartofi.
Bineinteles ca nu prajiti, ci copti sau fierti. Sare putina si numai nerafinata, fara iod, de la plafar.
Durata: 6-8 saptamani. Foame nu exista, deci nu se sufera. Se bea ceai de galbenele, de salvie, de fenicul, de urzica si apa.
Pe langa slabit corpul se mai si detoxifiaza.
Se mananca un singur fel de mancare: cartofi sau dovleac. Cat pofteste inima. Dovleacul este mai bun si mai sanatos, dar merge si cu cartofi.
Bineinteles ca nu prajiti, ci copti sau fierti. Sare putina si numai nerafinata, fara iod, de la plafar.
Durata: 6-8 saptamani. Foame nu exista, deci nu se sufera. Se bea ceai de galbenele, de salvie, de fenicul, de urzica si apa.
Pe langa slabit corpul se mai si detoxifiaza.
scarface- Admin
Buna ziua! Eu pana la urma am ajuns la operatie pentru a slabi. De curand am fost externata de la spitalul STERS unde am facut operatia STERS . Spitalul arata foarte bine si este curat si igenic, personalul s-a purtat impecabil cu mine, medicii au avut rabdare sa imi explice orice nelamurire am avut, am numau cuvinte de lauda pentru echipa profesionista a domnului STERS. Puteti cauta pe internet mai multe informatii, o sa vedeti ca sunt alti zeci de oameni care imi impartasesc parerea. M-am hotarat sa apelez la serviciile lor, chiar daca nu stau in STERS. M-au convins cazurile reusite pe care le-au avut, faptul ca de cand au deschis centrul de excelenta in chirurgia obezitatii, rata de mortalitate este o!!! O sa va mai las comentarii sa va spun despre evolutia mea. Va sfatuiesc din tot sufletul daca aveti nevoie de asemenea operatie sa nu stati deloc pe ganduri!
Admin: astfel de postari de autoreclama bat la ochi de la o posta si nu stau mult aici pe forum. Nu le mai postati caci va elimin oricum imediat de aici dupa primul post.
Admin: astfel de postari de autoreclama bat la ochi de la o posta si nu stau mult aici pe forum. Nu le mai postati caci va elimin oricum imediat de aici dupa primul post.
natalia85- Mesaje : 2
Data de inscriere : 17/07/2012
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Sa fim impreuna din iubire...
» Avion cu technica de camumflaj zburand impreuna cu un alt avion
» Descriptia remediilor florale Bach
» Avion cu technica de camumflaj zburand impreuna cu un alt avion
» Descriptia remediilor florale Bach
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Diete
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum