Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Lucruri nostime
Pagina 1 din 1
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Re: Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano
Si sotia mea a avut un caine care se plimba singur prin oras cu autobuzul
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Re: Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano
Sotia mea a avut un caine care avea pe el un purice care se plimba cu autobuzul prin oras. El mergea pe caine pana in statie, acolo sarea pe un pasager, intra in autobuz, isi gasea pe cineva cu sange gras, sugea snge pana se satura, si pe urma venea acasa sarind pe sofer fiindca pasagerul cobora la alta statie.
Cainele il astepta in statie si il lua inappi pe el. Asta a ajuns sa se intample deoarece cainele s-a suparat intr-o zi ca puricele suge sange numai de la el si ia zis "Bine mai purice, de ce ma sugi numai pe mine ? Te tin pe mine de 5 ani , nu platesti chirie, masa gratuita, nu te-am zdrobit cu dintii pana acum, dar bine mai, NUMAI de la mine sugi ?"
Si purecele si-a facut mustrari de constiinta si i-a parut rau de caine si atunci i-a venit ideea sa-i ofere la caine aceasta solutie cu mersul cu autobuzul, zicand ca el nu suge de la maidanezi si caini comuni si ca prefera sa suga de la oameni, dar trebuie sa fie in fiecare zi alt om caci altfel el nu primeste vitaminele de care are nevoie. Si asa a ajuns puricele sa se plimbe cu autobuzul.
Si uitasem de asta pana am citit acum povestile voastre care mi-au reamintit-o. Multe mai exista pe pamantu' asta ! :-)
Cainele il astepta in statie si il lua inappi pe el. Asta a ajuns sa se intample deoarece cainele s-a suparat intr-o zi ca puricele suge sange numai de la el si ia zis "Bine mai purice, de ce ma sugi numai pe mine ? Te tin pe mine de 5 ani , nu platesti chirie, masa gratuita, nu te-am zdrobit cu dintii pana acum, dar bine mai, NUMAI de la mine sugi ?"
Si purecele si-a facut mustrari de constiinta si i-a parut rau de caine si atunci i-a venit ideea sa-i ofere la caine aceasta solutie cu mersul cu autobuzul, zicand ca el nu suge de la maidanezi si caini comuni si ca prefera sa suga de la oameni, dar trebuie sa fie in fiecare zi alt om caci altfel el nu primeste vitaminele de care are nevoie. Si asa a ajuns puricele sa se plimbe cu autobuzul.
Si uitasem de asta pana am citit acum povestile voastre care mi-au reamintit-o. Multe mai exista pe pamantu' asta ! :-)
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Prin ce trec sufletele de copiilor nostri datorita societatii in care traim!!
» Gospodaria Domnului si Dincolo de prag - carti receptionate prin dicteu divin prin Lorber
» Cainele credinta
» Reiki - o practica periculoasa si magie neagra. Feriti-va de Reiki !
» Raceala care nu se mai termina
» Gospodaria Domnului si Dincolo de prag - carti receptionate prin dicteu divin prin Lorber
» Cainele credinta
» Reiki - o practica periculoasa si magie neagra. Feriti-va de Reiki !
» Raceala care nu se mai termina
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Lucruri nostime
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum