Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano

3 participanți

In jos

Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano Empty Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano

Mesaj  DanC Sam Iul 16, 2011 8:05 am

DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano Empty Re: Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano

Mesaj  andrei Sam Iul 16, 2011 1:39 pm

Si sotia mea a avut un caine care se plimba singur prin oras cu autobuzul Smile
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano Empty Re: Cacao, câinele care ia în fiecare zi autobuzul prin Milano

Mesaj  scarface Sam Iul 16, 2011 2:16 pm

Sotia mea a avut un caine care avea pe el un purice care se plimba cu autobuzul prin oras. El mergea pe caine pana in statie, acolo sarea pe un pasager, intra in autobuz, isi gasea pe cineva cu sange gras, sugea snge pana se satura, si pe urma venea acasa sarind pe sofer fiindca pasagerul cobora la alta statie.
Cainele il astepta in statie si il lua inappi pe el. Asta a ajuns sa se intample deoarece cainele s-a suparat intr-o zi ca puricele suge sange numai de la el si ia zis "Bine mai purice, de ce ma sugi numai pe mine ? Te tin pe mine de 5 ani , nu platesti chirie, masa gratuita, nu te-am zdrobit cu dintii pana acum, dar bine mai, NUMAI de la mine sugi ?"
Si purecele si-a facut mustrari de constiinta si i-a parut rau de caine si atunci i-a venit ideea sa-i ofere la caine aceasta solutie cu mersul cu autobuzul, zicand ca el nu suge de la maidanezi si caini comuni si ca prefera sa suga de la oameni, dar trebuie sa fie in fiecare zi alt om caci altfel el nu primeste vitaminele de care are nevoie. Si asa a ajuns puricele sa se plimbe cu autobuzul.
Si uitasem de asta pana am citit acum povestile voastre care mi-au reamintit-o. Multe mai exista pe pamantu' asta ! :-)
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum