Film documentar - Razboiul apelor
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Arta, filme, cultura, lucruri intersante
Pagina 1 din 1
http://documentare.italk.ro/tapped-2009/
[...] “Pentru a vă convinge cât de coruptă este această industrie, vă pot declara următoarele: în ziua anterioară lansării documentarului, Nestle a contactat Hot Springs Documentary Film Institute, din Elveţia şi le-a solicitat să nu difuzeze documentarul. Din fericire, consiliul director a respins această cerere insolentă şi o minusculă fracţiune a populaţiei, l-a putut viziona, inclusiv eu însămi şi mi-am promis că nu voi mai cumpăra niciodată, vreo sticlă de apă.”
KAREN WISSING 29 octombrie 2009 – The Almagest
http://documentare.italk.ro/tapped-2009/
[...] “Pentru a vă convinge cât de coruptă este această industrie, vă pot declara următoarele: în ziua anterioară lansării documentarului, Nestle a contactat Hot Springs Documentary Film Institute, din Elveţia şi le-a solicitat să nu difuzeze documentarul. Din fericire, consiliul director a respins această cerere insolentă şi o minusculă fracţiune a populaţiei, l-a putut viziona, inclusiv eu însămi şi mi-am promis că nu voi mai cumpăra niciodată, vreo sticlă de apă.”
KAREN WISSING 29 octombrie 2009 – The Almagest
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Film documentar titrat: "food matters (mancarea conteaza)
» Demolarea de pe 11 septembrie. Un film documentar deosebit.
» Film documentar online - Secretele inconștientului: mesajele subliminale
» Un film documentar despre incalzirea globala
» Apa, pe urmele unui fenomen inexplicabil - film documentar
» Demolarea de pe 11 septembrie. Un film documentar deosebit.
» Film documentar online - Secretele inconștientului: mesajele subliminale
» Un film documentar despre incalzirea globala
» Apa, pe urmele unui fenomen inexplicabil - film documentar
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Arta, filme, cultura, lucruri intersante
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum