Scaune moi-verzui...iritante la pampers
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Scaune moi-verzui...iritante la pampers
Salutare! draga Scarface, multumesc pt. remediile indicate ,mi-au fost de mare ajutor, i-am tinut febra din scurt doar cu ele si nu i-am mai dat alt sirop gen nurofen sau altceva,nici imunogrip nu i-am mai dat de atunci de cand mi-ai spus. Acum avem problema diareei. nu-i mai trece nicicum iar la fundulet este carne vie, mi-e asa de mila saracuta. nu-i trece cu nicio crema. i-am dat si smecta dar nu-i place am fortat-o sa inghita, si parca s-a simtit o ameliorare, dar iar a facut scaun moale, cred ca schimb 10 pampersi pe zi , iar inainte ea facea 1 pe zi. Am observat ca-i ies si niste maselute sa fie de la ele?! A mancat la soacramea varza murata , cred ca i-a dat si niste fasole, nu stiu dar varza murata si visine cu samburi din compot i-am vazut in pampers. Ce ma sfatuiesti? In rest starea ei generala e buna, e activa , are chef de joaca.
catteea- Mesaje : 63
Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau
Re: Scaune moi-verzui...iritante la pampers
Azi sunt fericita de luni fetita mea se simte mai bine este activa, mananca, se joaca, am mers la plimbare, a venit si mos Nicolae am scapat-o de Azitrox. Pt. scaunele moi si iritante i-am dat cateva boabe de orez sa le crantane si chiar au avut efect le-am vazut in pampers cum erau umflate si inchegate. Pt. iritatia puternica de la fundulet i-am facut baie de sezut in ceai de urzica si a doua zi nu mai avea nimic. Ii multumim bunului Dumnezeu ca ne-a ajutat!
catteea- Mesaje : 63
Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum