scaune moi copil 2 ani ,mers dezechilibrat
2 participanți
Pagina 1 din 1
scaune moi copil 2 ani ,mers dezechilibrat
Buna ziua ! Sunt noua pe forum si as indrazni sa intreb si alte mamici daca au trecut printr-o experienta asemanatoare! Am o fetita de 2 ani ,si in urma cu 2 luni jumate a facut o enteroiroza ! i-am dat furazalidon ,la indicatiile medicului de fam si linex ,fara nici un rezultat,am ajuns in final la sp ,unde i-a dat smecta si calciu carbonic ,si o perfuzie cu electroliti! Mentionez ca am alaptat-o la san pana la 20 de luni ,dupa intarcat mi-a refuzat orice fel de lapte ,nu mananca iaurturi,branzeturi ! dupa enteroviroza respectiva a inceput sa bea lapte Milupa hn25 fara lactoza ,220 ml dimineata si 220 ml seara cu cereale Nestle orez cu roscove! din 5martie ,practic ea are in continuare scaune proaste,2,3 chiar 4 /zi,i-am dat probiotice de mai multe feluri,i-am facut coproculturi vreo 8,coproparazitologice,antigen de giardia,antigen helycobacter pylori...toate fiind negative! este palida,incercanata si are mers dezechilibrat! am mers la ortoped ,si i-a dat fizoerapie pt talus valgum ....dar problema nu e rezolvata! a vazut-o mai multi medici ,practic sunt in plop,fara un diagnostic ! i-am facut si transglutaminaza la gluten si e negativa! Urmeaza sa-i scot laptele respectiv,poate totusi astya e cauza ! ce sfaturi imi dati,ce as mai putea face? ea are acum 11700g la 83 inaltime ! ce regim sa-i tin...ca nici pofta de mancare nu are va multumesc!
sophia-MARIA- Mesaje : 7
Data de inscriere : 19/05/2015
Re: scaune moi copil 2 ani ,mers dezechilibrat
La atatea greseli: medicamente, spitalizare lapte praf, alte medicamente...nu-i de mirare.
E ca si cum dai cu ciocanul in tabla masina si ne intrebi de ce oare de are tabla gauri si adancituri si ce faci rau...
Citeste ce inseamna lapte praf:
https://sanatate.catsboard.com/t44p15-laptele-praf-un-cocktail-toxic-cu-fecte-daunatoare
Si aici pe forum citeste ce inseamna medici si medicamente: boala curata si sigura si vindecare ioc!
Scaun moale = vreau sa scap mai repede de prostiile din intestin.
Diarre = vreau sa scap FOARTE repede de prostiile din intestin sau de suparari.
E ca si cum dai cu ciocanul in tabla masina si ne intrebi de ce oare de are tabla gauri si adancituri si ce faci rau...
Citeste ce inseamna lapte praf:
https://sanatate.catsboard.com/t44p15-laptele-praf-un-cocktail-toxic-cu-fecte-daunatoare
Si aici pe forum citeste ce inseamna medici si medicamente: boala curata si sigura si vindecare ioc!
Scaun moale = vreau sa scap mai repede de prostiile din intestin.
Diarre = vreau sa scap FOARTE repede de prostiile din intestin sau de suparari.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Multumesc , acu imi este frica la tot ce baga in gura ! renuntam la ,lapte praf,am avut impresia ca de la ,laptele de vaca s-a stricat la burta ....sunt constienta si de medicamentele care i le-am dat......dar nici s-o las sa ajunga la deshidratare ! Inca o interbare ,va rog..... dar cerealele de pe piata au aceleasi efecte devastatoare ca si laptele praf ? va multumesc !
pai care cereale ? si in ce forma ? crude, gatite ?
cerealele sunt naturale, laptele praf si medicamentele sunt chimicale..
cerealele sunt naturale, laptele praf si medicamentele sunt chimicale..
scarface- Admin
Cereale de la Nestle orez cu roscove...singurele care le vrea ! MULTUMESC ! cum as putea sa-i stimulez pofta de mancare?
si inca o intrebare va rog,pot sa-i bag laptele de vaca ???
cum a fost sarcina ? stres, griji, probleme, frici, sperieturi ?
cum a fost nasterea ? naturala, cezariana, probleme ?
despartire dupa mama ?
vaccinata cu toate cele ?
cum a fost somnul in primul an de viata ?
cum a mancat in primul an de viata ?
cum a fost nasterea ? naturala, cezariana, probleme ?
despartire dupa mama ?
vaccinata cu toate cele ?
cum a fost somnul in primul an de viata ?
cum a mancat in primul an de viata ?
scarface- Admin
Sarcina a fost una asteptata,dupa vreo 10 ani de tratament,dar in anul in care am ramas insarcinata nu am facut nici un fel de tratament!am avut griji,operat pe socru-miu,prob cu tata ,stres cu sarcina ca ma tot speria dr ba cu una ba cu alta:) nasterea ,cezariana la 39 sapt ,3200g 50 lungime! alaptata la san fara formula de lapte pana la 20 de luni, la un an avea 10700g ,diversificare la 6 luni! vaccinurile le-am facut.... prima febra la 18 luni,dentitia normal,corespunzator varstei ! Va multumesc !
Somnul e bun ,in perioada cand o alaptam se mai trezea sa pape,acum doarme in jurul orei 22 pana dimineata la 7 ,8 !
De mancat ,,in primul an a mancat f bine....i-am dat fiert in casa ,cumparat de la tara tot,branza de tara ! s-a schimbat dupa intarcare ! multumesc
De mancat ,,in primul an a mancat f bine....i-am dat fiert in casa ,cumparat de la tara tot,branza de tara ! s-a schimbat dupa intarcare ! multumesc
Buna ziua! Am renuntat la laptele praf ,am luat lapte la cutie la dorna,s-a simtit fetita mea mai bine(lucru ce m-a bucurat tare) nu a mai facut scaune rele,in schimb i-au iesit niste pete rosii,urticarie( am avut si eu in copilarie) ....apar imediat dupa ce papa laptic ! Ce sa fac....e agitata ca o mananca,ieri a mai mancat si capsuni din gradina....azi facu un scaun mai moale !Eu am o tara alergica.....am mai citit unele chestii aici pe forum despre alergie.....nu stiu ce sa zic !va multumesc !
Subiecte similare
» copil muscat de alt copil, muscatura care se infecteaza
» insolatie copil
» copil de 3 ani-nu vorbeste
» imunitate copil 1 an
» Tic la copil de 10 ani
» insolatie copil
» copil de 3 ani-nu vorbeste
» imunitate copil 1 an
» Tic la copil de 10 ani