Noi nascuti cu dintii deja in gura
Pagina 1 din 1
Noi nascuti cu dintii deja in gura
De pe un forum de azi:
"Akum o luna si jumatate am nascut prin cezariana la 38 de sapt.o fetitza de 3.200 kg si cu un dintisor in gura...frumos si foarte alb ..se afla in partea de jos a gurii ...Intrebarea mea este urm.....ar trebui sa-i extrag acest dinte? Am citit mai multe articole pe net despre copii nascuti cu dinti si am inteles ca ar trebui scosi deoarece exista riscul desprinderii si copilul s-ar putea ineca....Dr de familie nu mi-a zis nimik de genul asta... doar k acest dinte va cadea primul si atat...Ce sa fac...il scot sau nu ?"
"Akum o luna si jumatate am nascut prin cezariana la 38 de sapt.o fetitza de 3.200 kg si cu un dintisor in gura...frumos si foarte alb ..se afla in partea de jos a gurii ...Intrebarea mea este urm.....ar trebui sa-i extrag acest dinte? Am citit mai multe articole pe net despre copii nascuti cu dinti si am inteles ca ar trebui scosi deoarece exista riscul desprinderii si copilul s-ar putea ineca....Dr de familie nu mi-a zis nimik de genul asta... doar k acest dinte va cadea primul si atat...Ce sa fac...il scot sau nu ?"
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Alimentaţia noilor născuti - sfaturi de la Dumnezeu
» Probleme cu copii nascuti la diferenta de 2 ani si 2 luni
» Plutoniu din ani 60 dovedit in dintii de lapte
» Intrebari nostime/ciudate/absurde/rare dintr-un forum medical
» Site cu remedii pentru boli de dinti si gura
» Probleme cu copii nascuti la diferenta de 2 ani si 2 luni
» Plutoniu din ani 60 dovedit in dintii de lapte
» Intrebari nostime/ciudate/absurde/rare dintr-un forum medical
» Site cu remedii pentru boli de dinti si gura