Tratarea herpesului acut
3 participanți
Pagina 1 din 1
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Tratarea herpesului acut
am avut mult timp probleme cu herpesul, si nu ma ajuta nimic. am incercat de la medicamente alopate antivirale (zovirax) pana la tot felul de leacuri: gheata, usturoi, pasta de dinti, unguent cu galbenele etc. Concluzia? un singur leac a avut efect pentru mine - si inca unul miraculos: aplicatii locale cu miere. Incercati cu incredere!
ann- Mesaje : 21
Data de inscriere : 08/07/2010
Si la mine au avut rezultate bune aplicatiile locale cu miere, dar si cele cu otet sau zeama de lamaie.
Insa m-a ajutat si remediul homeopat Luesinum CH200, luat o zi, o doza dimineata si una seara.
Faceam des herpes, de la oboseala, de la mancare, de la mirosul de clor, de la frig.
Dupa ce am luat de cateva ori Luesinum( cand imi aparea herpesul), nu mi-a mai aparut un an. Apoi iar am facut, dar m-a ajutat Luesinum in continuare.
Sanatate tuturor!
Insa m-a ajutat si remediul homeopat Luesinum CH200, luat o zi, o doza dimineata si una seara.
Faceam des herpes, de la oboseala, de la mancare, de la mirosul de clor, de la frig.
Dupa ce am luat de cateva ori Luesinum( cand imi aparea herpesul), nu mi-a mai aparut un an. Apoi iar am facut, dar m-a ajutat Luesinum in continuare.
Sanatate tuturor!
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Atentie: Luesinum e un remediu special, nu este pt. herpes in mod direct si nu trebuie luat doar daca a ajutat-o pe Cori...poate fi periculos.
Pt. herpes acut sunt alte remedii..
Pt. herpes acut sunt alte remedii..
scarface- Admin
Buna,
Luesinum mi-a fost recomandat de un medic homeopat?!
Nu mi l-a recomandat in mod particular in urma unei consultatii, ci in general ..."pentru herpes puteti folosi Luesinum". Mersesem cu copiii la consultatie si mi-a dat un sfat.....
Multumesc frumos pentru ca vegheati asupra sanatatii noastre!
Fiti binecuvatat!
Luesinum mi-a fost recomandat de un medic homeopat?!
Nu mi l-a recomandat in mod particular in urma unei consultatii, ci in general ..."pentru herpes puteti folosi Luesinum". Mersesem cu copiii la consultatie si mi-a dat un sfat.....
Multumesc frumos pentru ca vegheati asupra sanatatii noastre!
Fiti binecuvatat!
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Luesinum e remediu facut din sifilis ! Nu e pt. herpes !
Poate sa ajuta insa cu totul indirect caci sifilis si herpes nu au nimic in comun.
Poate sa ajuta insa cu totul indirect caci sifilis si herpes nu au nimic in comun.
scarface- Admin
Subiecte similare
» Herpes acut
» SINDROMUL PREMENSTRUAL ACUT
» tratarea cancerului
» Tratarea entorselor
» Tratarea otitelor in homeopatie
» SINDROMUL PREMENSTRUAL ACUT
» tratarea cancerului
» Tratarea entorselor
» Tratarea otitelor in homeopatie