Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

+3
corinaandra
corix
scarface
7 participanți

In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  scarface Sam Aug 28, 2010 11:17 am

Subject: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Aveți alergii, rinită, astm, laringită, mâncărimi pe piele, eczeme, etc…? Multe sunt de cauză alergică și multe au un numitor comun. Una din cele mai alergene substanțe cunoscute este : HISTAMINA (care se găsește în mai multe, mai ales LACTATE).
Noi o luăm din lapte că așa ne-am obișnuit și ce face “toată” lumea fac și eu, industria laptelui e mulțumită, apoi dau alți bani pe “medicamente anti-histaminice” cum sunt Claritine, Ketotifen, Aerius, etc..ca să trăiască și industria farmaceutică. Și eu tot nu sunt bine, tot nu am rezolvat cauza.
………………………………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………………………….
DOUA MARTURII
Vreau sa va povestesc experienta mea cu laptele de vaca si derivati.
Suntem vegetarieni( Ovo-lacto -vegetarieni) de multi ani, dar avem in jur de 2 ani de cand numai consumam lactate si am vazut imbunatatiri in sanatatea tuturor membrilor familiei.
Eu sufar (adica sufeream) de rinita alergica si anul trecut nu am avut simtome.A fost ceva incredibil.
Sotul meu avea mereu probleme cu stomacul, ii statea mancarea de multe ori ca un pietroi si nu se digera, apoi era balonat , mereu lua almax.Dupa ce a lasat lactatele nu mai are probleme, chiar poate sa manance si salata si castraveti , ceea ce inainte ii dadea probleme.
Si in copii am vazut schimbari deosebite.Mereu aveau probleme cu urechile, otite, lichid acumulat.Acum nu mai au nimic.Cel mic lua antibiotic pentru amigdalite, de 4-5 ori pe iarna.Anul trecut a luat o singura data, iar anul acesta nu a luat deloc, adica nu am mai avut infectii in gat.
Privind rinita alergica si chiar astm de tip alergic am 5 prieteni care dupa ce au renuntat la lactate starea lor s-a imbunatatit drastic, la unii practic au disparut orice simtom.
Incercati, veti fi uimiti de rezultate.
………………………………………………………………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Eu (Dr. Lucian Marin) am o rinită cronică. Când venea primăvara, făceam crize insuportabile de la polenizare, praf… cu strănut, rinoree (adică curgea nasul), ochi înlăcrimați, etc…Ghiciți ce s-a intamplat când nu am mai consumat nici un produs lactat (lapte, brânză, cașcaval, etc..)? Acum e primavară si nu am mai făcut nici o criză !
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..


Migrene, dureri de cap fără o cauză clară ? Ia stopați cele de mai sus și treceți pe vegetale și vedeți ce se întâmplă.



Acnee?

Acnee


Consumul de lapte se mai asociază cu acneea juvenilă (SCRIEȚI PE GOOGLE: DAIRY ACNE) ȘI O SĂ VĂ MINUNAȚI.

Acneea și lactatele

Acneea și lactatele


Un studiu raportat in prestigiosul jurnal medical Britanic, Lancet, sugereaza ca scleroza multipla poate avea legatura cu acest consum al produselor lactate. Scleroza multipla esta o boala neurologica care distruge mielina ce izoleaza celulele nervoase din creier, nervul optic si cordul spinal.Boala pare sa conduca la un sistem imunitar anormal care cauzeaza inflamarea si distrugerea tesutului de mielina.
……………………………………………………………………………………………………………………………………..
Cancerul de san, de prostata si ovarian este asociat cu consumul de lapte de vaca, cu cat se consuma mai mult cu atat riscul acestor cancere este mai mare.Cei care beau unul sau doua pahare de lapte pe zi cresc riscul acestor cancere cu 20 %.Cand consumul de lapte depaseste 2 pahare pe zi, riscul cancerului de prostata creste cu 400 %.
…………………………………………………………………………………………………………………………………….
Este laptele de vaca un aliment sanatos ????
STIATI CA… In Irlanda si Marea Britanie , intoleranta la lactoza afecteaza intre 5 -15 % din populatie, in timp ce in tarile mediteraneene procentul se ridica la 50 %.In Africa doar o treime din populatie este capabila de a digera laptele , iar in Asia 90 % din populatie prezinta intoleranta la lactoza.
Intoleranta la lactoza se datoreaza lipsei unei enzime, lactaza , care are rolul de a descompune zaharurile din lapte. (informatie din revista Consumer, www.consumer.es )
Produsele lactate constituie cauza principala a alergiilor alimentare la copii si adulti.Unii experti estimeaza ca 60 % dintre oameni sunt alergici la proteína laptelui de vaca.Printre simptome semnalam: secretii nazale, colectare de fluid in urechea medie, raguseala, astm, eczeme si enuresis nocturn.
Produsele lactate desi constituie o sursa semnificativa de calciu, aduc si mari cantitati de grasimi satúrate si colesterol, si contin de asemenea antibiotice, pesticide si hormoni.
Produsele lactate constituie cauza principala a alergiilor alimentare la copii si adulti.Unii experti estimeaza ca 60 % dintre oameni sunt alergici la proteína laptelui de vaca.Printre simptome semnalam: secretii nazale, colectare de fluid in urechea medie, raguseala, astm, eczeme si enuresis nocturn.
Produsele lactate desi constituie o sursa semnificativa de calciu, aduc si mari cantitati de grasimi satúrate si colesterol, si contin de asemenea antibiotice, pesticide si hormoni.
…………………………………………………………………………………………………………………
Dupa un studiu realizat de Institutul Roswell Park de Buffalo (New York, Statele Unite ), s-a demostrat ca femeile care beau mai mult de un pahar cu lapte de vaca nedegresat pe zi au un risc de trei ori mai mare de a suferi de cancer de ovar decat cele care nu beau niciodata.
……………………………………………………………………………………………………………………………………..
Laptele este asociat in mod traditional cu aportul mare de calciu. Aceasta opinie a fost indusa constant, timp de zeci de ani, de Consiliul American pentru Produse Lactate, organizatie motivata de o agenda economica. Pentru o mai mare credibilitate, produsele lactate au fost imbogatite cu vitamina D, factor indispensabil pentru buna asimilare a calciului.
In privinta aportului mare de calciu pentru oase, lucrurile nu stau chiar asa. Conferinta nationala a institutiilor sanitare din SUA (1994) a concluzionat ca echilibrul calciului si gradul de densitate a oaselor depinde nu atat de aportul de calciu, cat de raportul dintre aport si pierdere. Un articol din revista SCIENCE (1986) aduce dovezi ca lipsa totala de activitate fizica timp de doua- trei saptamani duce la pierderea a 50% din calciu, indiferent de aportul de calciu.

Un alt lucru care contrariaza este ca tarile mari consumatoare de lapte au si cea mai ridicata incidenta de osteoporoza. Explicatia a fost deja expusa: produsele lactate contin si multe proteine, iar procesarea proteinelor “fura” calciul din oase. In loc sa fie solutia osteoporozei, laptele pare sa fie o parte a problemei.
In alta ordine de idei, administrarea laptelui de vaca la copii de pana la sase luni poate cauza diabetul de tip 1. Fenomenul se datoreaza faptului ca laptele contine 18 aminoacizi pe care organismul copilului nu-i recunoaste si ca atare produce anticorpi impotriva acestora. Acesti aminoacizi se aseamana cu pancreasul, iar anticorpii, in actiunea lor, ataca nediferentiat si pancreasul. In SUA, la ora actuala se interzice utilizarea laptelui de vaca pentru sugari. In plus cazeina – proteina cea mai alergizanta – precum si alte toxine din lapte provoaca alergii pentru 10% din copii.
…………………………………………………………………………………………………………………………………
METTLIN, C.J., PIVER, M.S. “A case-control study of milk-drinkinng and ovarian cancer risk.”
Consumul de lapte la copil sau mamă însărcinată se asociază cu risc crescut de Diabet de tip 1 (juvenil),
Vezi pe google search: milk diabetes !
site-ul Time Magazine (în engleză)
site-ul Time Magazine (tradus de robot google în limba română)
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Iată un fragment:
“Medicii de la Spitalul pentru copii bolnavi din Toronto au descoperit ca diabetici au avut un nivel mult mai mare decât nivelul normal de anticorpi faţă de o proteină din lapte de vacă numită albumină din ser bovin.”
……………………………………………………………………………………………………………………………………..
Institutul de cercetari Mario Negri de Milan a ajuns la concluzia ca , consumul obisnuit de lapte de vaca integral sau degresat creste riscul de cancer de prostata.
LA-VECCHIA, C., ET AL. “Dairy products and the risk of prostatic cancer” Oncology, 48:406-410 (1991)
……………………………………………………………………………………………………………………………………..
Probleme cu lipsa de calciu ?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Lactatele NU nu ne dau calciu ci ne scot calciu.
Pentru a se absorbi calciul (adică pentru a trece în sânge și a-și exercita funcțiile) calciul (prescurtat Ca) trebuie să fie de 2 ori mai mult într-un aliment decât fosforul. (prescurtat P) sau cel mai puțin de 1.7 ori. Adică Raport Ca/P trebuie să fie > 1.7 !
În laptele de vacă acest raport este de 1 (adică calciu și fosfor în cantițăți egale) ceea ce face ca acel calciu să nu se absoarbă.
În brânză e un raport de 1.3 dar tot insuficient pentru absorbția calciului.


………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Știu că ani de zile vi s-a spus altceva si prima reacție este să respingeți ceea ce e nou, dar nu tot ce e nou e greșit și nu tot ceea ce am moștenit e bun.

În SUA se consumă cel mai mult lactate de pe glob… Și osteoporoza e frecventă… În țările nordice europene, la fel..
În Africa de Sud și alte asemenea țări, în care se consumă foarte puține lactate, incidența osteoporozei, e foarte scăzută.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Intr-un studiu realizat de Universitatea din Bergen, Norvegia,pe timp de 11 ani si jumatate, s-a observat ca cei care consuma 2 sau mai multe pahare de lapte de vaca pe zi, prezinta un risc de 3,4 ori mai mare de a face limfoame ,decat cei care consuma mai putin de 1 pahar.
URSIN, G.,ET AL.”Milk consumption and cancer incidence:a Norwegian prospective study.”
Br.J.Cancer, 61:456-459 (1990)
…………………………………………………………………………………………………………………………………………


scarface
scarface
Admin

Mesaje : 6650
Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  corix Vin Ian 18, 2013 1:12 am

http://viataverdeviu.ro/de-ce-vaca-are-oase-puternice-si-noi-nu/


"De ce vaca are oase puternice si noi nu?
Scris de Alec Blenche in data de ianuarie 17, 2013
Ati auzit vreodata de o vaca sa aiba nevoie de suplimente de calciu pentru oase? Sau de medicamente pentru osteoporoza? Si sa ne gandim totusi cata greutate cara pe aceste oase!. Cum fac vacile de au oase asa de puternice? Probabil ca de la multele plante pe care le mananca. Laptele de vaca este pentru viteii in crestere, dar inca dinainte ca vitelul sa ajunga la maturitate, acesta este intarcat si trece pe o alimentatie de “verdeturi”.
Marile firme din industria alimentatiei, agriculturii si cele farmaceutice alaturi de “prietenii “ lor bine platiti din mass-media, au convins multa lume ca pentru a avea oase puternice ai nevoie de lapte si de suplimente cu calciu sau eventual medicamente. Numai in America, unde o femeie consuma in medie 1 litru de lapte/zi, nu mai putin de 30 milioane de femei sufera de osteoporoza. De fapt laptele si produsele lactate in exces accelereaza pierderea densitatii oaselor iar suplimentele adaugate nu sunt decat inca un factor negativ care duce spre mai multe complicatii si alte stari nefericite de sanatate. De fapt aceste suplimente de calciu ce contin carbonat de calciu sau pur si simplu creta, sau roca, nu fac altceva decat sa produca calcifiere in corpul nostru, fenomen care se instaleaza de obicei la nivelul tesuturilor, incheieturilor si in jurul organelor vitale.
Hotii de oase
Unul din principalele motive din cauza caruia avem oase slabite, este ca laptele de vaca precum si suplimentele sau medicamentele au un efect acid in corp. Iar atunci cand corpul este acid , in mod automat, trebuie sa faca rost de o baza pentru a neutraliza acidul. Astfel calciul este scos din oase si folosit in acest scop. Laptele de vaca are de 3 ori mai multe proteine decat laptele de mama, iar cand acesta este consumat , o mare parte din aceste proteine care sunt desfacute in amino-acizi (acizi, se intelege), produc aciditate si astfel o mare cantitate din calciul din oase este pierdut. Iar laptele nu este singurul care produce aciditate in organism. De regula orice aliment gatit, nenatural, procesat va produce aciditate. In aceasta categorie intra si baturile de carbogazoase dar si alimentele bogate in proteine precum nucile si semintele. Este important pentru echilibrul Ph-ului sa consumam 80% alimente alcaline si 20 % alimente acide.
Pentru cine nu vrea sa-si piarda vremea cu un tabel cu aciditatea sau alcalinitatea alimentelor, exista o regula simpla care se aplica mult mai usor. De obicei radacinile, semintele, nucile si carnea sunt acide iar tulpinile, frunzele si oasele (maduva) sunt alcaline.
Pe de alta parte poti avea oase cu o densitate ridicata dar care se pot rupe ca niste crengi uscate daca aceste oase nu sunt si de calitate. Iar , desi poate unele medicamente iti pot da densitate, cu siguranta nu iti vor asigura si calitatea oaselor. De fapt folosirea pe timp indelungat a medicamentelor pentru osteoporoza precum Reclast sau Actonel, a fost legata de fracturi ale femurului dupa doar 4 ani.
Cel mai bine este sa gandim logic. Daca laptele de vaca ar ajuta in vreun fel , nu am mai avea nevoie de medicamente. Iar daca medicamentele ar ajuta si ele, atunci bolile de oase ar trebui sa fie sub control. In schimb problemele de oase sunt din ce in ce mai dese si cresc de la an la an.
Calea naturala pentru oase
Daca avem o problema legata de oase, aceasta problema trebuie tratata in primul rand natural. Trebuie sa ne gandim ca pentru a rezolva aceasta problema nu avem nevoie de scanari ale oaselor si de medicamente de oasteoporoza, aceste lucruri nu vor determina si vindeca cauza. Sunt multe alte lucruri de care avem nevoie pentru sanatatea oaselor iar medicamentele nu se afla pe aceasta lista.
Toata aceasta tematica este dezbatuta pe larg si in detaliu in alte materiale scrise pe site-ul nostru: Coada calului si paiele de ovaz doua surse excelente de calciu pentru oase si dinti ; Lapte sau verdeturi; Laptele: aliment miracol sau otrava? ; Calciul organic: raportul calciu/fosfor ; Cele 4 mituri ale laptelui
Pentru a avea oase sanatoase trebuie sa ne corectam stilul de viata. Iar stilul de viata trebuie sa cuprinda atat o alimentatie sanatoasa, cu un Ph echilibrat, dar si mult soare pentru vitamina D si multa miscare (pe principiul ”ce nu folosesti, pierzi”).
Din alimentatie nu trebuie sa lipseasca verdeturile(care sunt pline de minerale alcaline si de vitamina K) , nucile, semintele, fructele si legumele crude.
Vitamina K are o importanta deosebita deoarece lucreaza impreuna cu nutrientii liposolubili pentru a proteja creierul de calcificarea de care vorbeam mai devreme, dar previne si depunerea calciului pe peretii arterelor si directionarea acestuia catre oase.
David Wolfe sustine teoria conform careia osele nu au nevoie de calciu pentru a fi puternice si rezistente. Un complex de minerale in frunte cu siliciu, magneziu, fosofor si zinc , sunt cele mai importante pentru densitatea oaselor. Despre aceste minerale cat si despre MSM (un alt factor important in sanatatea si vindecarea oaselor) am discutat in articole separate. Va invit sa le cititi cu atentie.
Sa ne gandim de exemplu la o simpla si banala planta precum coada calului. Aceasta este folosita de sute de ani in tratarea problemelor legate de oase si totusi nu contine nici un gram de calciu. In schimb este plina de siliciu.
Concluzie
De ce au vacile oase sanatoase? Probabil ca mananca ce le-a fost lasat pentru specia lor. Un lucru pe care noi nu il prea facem.
Daca esti ingrijorat pentru oasele tale, incearca prima data calea naturala. Este cu siguranta cea mai putin invaziva si care poate trata cauza si nu simptomele. Renunta pentru o perioada la alimentele care provoaca aciditate si observa rezultatele. Fa mai multa miscare, stai mai mult la soare si cauta sa ai o alimentatie plina de cruditati. Pana la urma tu iti cunosti cel mai bine corpul, asculta-l si ajuta-l!
Surse pentru acest articol cuprind:
http://www.naturalnews.com/038301_cows_strong_bones_pharmaceutical_drugs.html#ixzz2IFqu5aLc - oase puternice"

corix

Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 54
Localizare : craiova

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty eu am o problema

Mesaj  corinaandra Joi Ian 24, 2013 11:55 pm

eu am o problema, nu stiu unde e cauza, dar am POFTA de lapte mai mereu, si uneori pofta de smantana, as manca cu lingura. Nu mi se intampla mereu, dar uneori e ca ceva ce nu pot controla. Nu inteleg de unde nevoia asta, probabil e vreo lipsa prin organism. Am incercat sa mananc fructe si migdale despre care se zice ca pot inlocui laptele ca si continut de microelemente de care am nevoie...

corinaandra

Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  scarface Vin Ian 25, 2013 12:35 am

Se poateincerca in acel timp cu pofte Calcarea carbonica CH7 sau 9 ceva timp 1-2 ori pe zi
scarface
scarface
Admin

Mesaje : 6650
Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty chiar asta

Mesaj  corinaandra Mier Ian 30, 2013 11:14 am

chiar asta voiam sa incerc pentru ca am citit ceva intr-un alt topic, nu mai stiu in care si parea sa se potriveasca cu alte lucruri pe care le simt eu. (mai nou am si pofta de rosii, supa de rosii, sau suc de rosii- desi astea nu le-am mancat mai niciodata)....
in fine incep cu calcarea si va tin la curent!

corinaandra

Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  DorinStepan Dum Noi 03, 2013 9:30 am

Pentru mine iaurtul, sana, chefirul, urda si telemeaua( mai putin) sunt indispensabile din dieta. Nu pot fara ele !  Carnea nu ma intereseaza, nici ouale. Dar de iaurt nu ma pot lipsi decat cu greu in perioadele de regim vegetarian complet . Nu am nimic din tulburarile amintite amintite  mai sus de catre unii.
Cred ca totul este sa nu mananci mult , ca bulimicul si nesatulul. Pe mine ma ajuta sa nu mananc mult apa de Growin.
DorinStepan
DorinStepan

Mesaje : 20
Data de inscriere : 01/11/2013

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  miliana Mar Noi 05, 2013 7:48 am

Un articol interesant...in completarea celor spuse mai sus...
http://www.aliceinwonder.net/2012/04/legatura-dintre-lactate-si-cancerul-de.html

miliana

Mesaje : 35
Data de inscriere : 24/08/2013

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  mic Mar Apr 22, 2014 2:52 am

Fetita mea de 7 ani se chinuie cu alergiile inca de la 6 luni. Am fost la nenumarati homeopati, am incercat nenumarate remedii constitutionale in doza unica. In afara de faptul ca a devenit putin mai sanatoasa, ori probabil si-a mai facut si ea imunitate nu s-a rezolvat mare lucru. I se umflau ochii si buzele, se usca pielea pana se crapa si se scrapina pana la sange. La incheieturi, degete, fata, era carne vie. Intr-o zi, in disperarea mea am apelat la Dr. Sorina Soescu si chiar daca sunt din Bucuresti, eram gata sa ma duc pana la Constanta. Dansa mi-a zis ca nu are timp de consultatii pentru ca are multe cursuri de tinut, insa mi-a zis sa-i dau un homeopat, niste macerate si dieta fara LAPTE. Am exlus laptele timp de 6 luni, iar copilul meu nu a fost niciodata mai bine. Eram toti raciti morti in casa iar ea se plimba printre noi ca o floricica, nu mai avea rani si nu se mai umfla. Ce-i drept la animale tot se alergizeaza, mai ales la pisica mamei mele, dar o evitam.

Din pacate anturajul: prietenii, verisorii etc mananca foarte multe dulciuri iar ea se uita cu niste ochi mari la mine ca ii este dor de ele. Am inceput treptat sa introducem iar lactatele ...vrea si ea mamaliguta cu branzica, vrea si ea o ciocolatica. Nu stiu cum s-o mai feresc de toate astea, mai ales ca este foarte pretentioasa la mancare. Nu e genul de copil care sa manance orice, nu gusta ceva nou, parca ii e teama sau scarba.

Intre timp am citit si articolul cu vorbitul in timp ce copilul doarme si o sa aplic si asta. Abia astept sa vad rezultatele. De cand l-am descoperit acest forum parca nu ma mai satur de citit, cu toate ca homeopatia nu mi-e straina deloc. Am citit foarte multe, la vaccinuri am renuntat, stiu ce trebuie sa fac sa mananc sanatos, ne mai lipseste ambitia.

mic

Mesaje : 15
Data de inscriere : 20/04/2014

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  scarface Mar Apr 22, 2014 3:17 am

Majoritatea alergiilor sunt doar asocierea negativa a unor evenimente cu un anumit aliment. Cand suferi o trauma emotioanal si bei lapte in acel timp faci alergie la lapte. Ast apoate sa provina si daca esti silit de mama sa bei lapte desi tie nu iti place.
Deci cauzele trebuie cauzate pe planul emotional si al traumelor. Homeopatia nu stie mai nimic aici.
Cu lapte este mai complicat caci este legat si de sugari si deci de relatia cu mama si traume aparute dupa nastere (desparirea de mama, oprirea brusca a alaptatului, etc.)
Multe alergii sunt inoculate de mame inconstient copiilor. O mama care crede ca copilul este alergie la lapte ii poate inocula subconstient aceasta alergie !
scarface
scarface
Admin

Mesaje : 6650
Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  mic Mar Apr 22, 2014 5:43 am

Fetita mea nu este alergica la lapte, ci doar par de animale, praf de casa, teste care i le-am facut acum 3-4 ani. Dar renuntarea la lapte probabil i-a mai curatat organismul. La ea sunt multe probleme de ordin psihic, multe probleme cand eram gravida cu ea, multe socuri o fi suferit mititca cand a stat 2 saptamani si jumatate la incubator, cu o greutate de 1700 gr, cu mese stricte la 3 ore, fara atingerea mamei decat ocazional cum ma lasa (ca asa e sistemul din Romania, aveau impresia ca daca ma apropii prea tare de copil ii fac rau...cu microbi etc),si laptele il scoteam in biberon si tot asistenta ii dadea sa manance, vaccinuri de la 1900 gr (ca atunci nu stiam de efectele negative ale lor). Si acum cand este mare, cauta orice afectiune a oricarui adult care i-o ofera. Era la joaca intr-o zi si un om se juca cu mai multi copii Leapsa, ea era singura care-l tinea de mana, ceilalti copii isi vedeau de joaca lor. Daca-i ofer mai multa atentie, radiaza de fericire, zici ca nu-i ofer destula niciodata.

mic

Mesaje : 15
Data de inscriere : 20/04/2014

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  scarface Mar Apr 22, 2014 6:26 am

cat timp ai alaptat-o ?
scarface
scarface
Admin

Mesaje : 6650
Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  mic Mar Apr 22, 2014 9:43 am

Am alaptat-o 10 luni si dintr-o data a renuntat ea singura, de parca ii era scarba, doua luni m-am chinuit cu lapte praf din comert si le refuza categoric (nu stiam atunci ce stiu acum) si apoi i-am dat lapte de vaca, proaspat muls, eu stau in comuna unde am vecini cu lapte, sunt foarte curati si laptele foarte bun. Doar de aici a acceptat lapte. Ea nu se omoara dupa lactate doar ca-i plac dulciurile care contin lapte.

mic

Mesaje : 15
Data de inscriere : 20/04/2014

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Multumesc domnului Scarface!

Mesaj  AndreeaB Mar Iun 24, 2014 12:07 am

Mi se pare foarte interesant cum organismul comunica mereu cu noi. Trebuie doar sa il ascultam.  Smile 
Mama mi a zis ca m am intarcat singura si dupa, nu mai vroiam lapte deloc. Eu nu mai mananc lapte si branzeturi de cand sunt mica, pur si simplu nu suport nici mirosul, iar de gust nu mai zic.

Cei dragi sunt ingrijorati de acest "obicei" al meu, incercand sa ma convinga sa mananc.


AndreeaB

Mesaje : 9
Data de inscriere : 23/06/2014

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  scarface Mar Iun 24, 2014 1:42 am

Pt. Mic:
Toate problemele sunt cauzate de despartirea brutala de mama dupa nastere si alte traume emotionale. Poti incerca p. despartirea de sanul mamei Lac humanum CH30 (facut cu eticheta) de 2 ori pe saptamana vreo 4 saptamani dupa care CH200 odata pe saptamana 4 sapatmani dupa care 1M odata pe saptamana 4 saptamani.
Alrergiile la lapte la copii sunt cauzate tot de despartirea brutala de san.
scarface
scarface
Admin

Mesaje : 6650
Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  corix Lun Iul 27, 2015 12:58 pm


corix

Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 54
Localizare : craiova

Sus In jos

Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE Empty Re: Efectele nocive ale consumului de PRODUSE LACTATE

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum