Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu"

3 participanți

In jos

Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Empty Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu"

Mesaj  scarface Vin Sept 03, 2010 6:28 am

"Universul nu a fost creat de Dumnezeu. Este concluzia la care a ajuns omul de ştiinţă Stephen Hawking şi pe care a publicat-o în cea mai recentă lucrare a lui.

Profesorul Stephen Hawking, unul dintre cei mai cunoscuţi fizicieni teoreticieni din lume, detaliază în cea mai recentă carte a sa, "The Grand Design", că Big Bang-ul a fost influenţat de legile gravitaţiei şi nu de intervenţia unei forţe divine, informează Realitatea.net.

22 de ani i-au trebuit omului de ştiinţă să îşi schimbe părerea, după ce într-o lucrare publicată în 1988 părea să accepte rolul de creator al lui Dumnezeu în formarea Universului. În opinia cercetătorului faptul că oamenii sunt tot mai aproape de înţelegerea legilor care guvernează Universul este un mare triumf.

"Datorită legii gravitaţiei, universul se poate crea din nimic", a scris Hawking în cartea sa, citat de guardian.co.uk. "Creaţia spontană este motivul pentru care în loc de nimic există ceva", a mai spus fizicianul britanic.

În cartea "The Grand Design", Hawking spune că Dumnezeu poate fi eliminat din ecuaţia creării universului cu ajutorul teoriei M, o variantă a teoriei stringurilor. "Teoria M este teoria unificată pe care Einstein a încercat să o găsească", a precizat fizicianul.
----------------------------------------------------

Comentariu:
Inca o mare idiotie - alfel nu pot sa-si spun acestei idei - de la un om care pretinde ca le stie pe toate. Desi este evident pt. orice cioban cu 2 celule celebrare intacte ca si gravitatia trebuie sa aiba o cauza si nu poate exista de la sine !

Daca vreti sa stiti, cauza fortei gravitatiei este inca absolut necunoscuta pt. stiinta. Este un mare mister inca !
Si nici nu va fi cunoscuta vreodata.

Adica avem o lege - cea a gravitati - dar nu avem leguitor ! E ca si cum am avea lumina fara bec sau soare, curent fara generator, copii fara creator. O mare prostie sa crezi ca ceva poate sa existe din nimic, desi tocmai acest lucru vrea sa spuna Stephen altundeva. Numai ca uita ca si gravitatia a trebuit sa fi creaata !

O aberatie mai mare decat ideea in sine este si fraza :
"Datorită legii gravitaţiei, universul se poate crea din nimic"

Bineinteles ca nu se poate creea materie din materie, dar ce are deface legea gravitatiei cu asta ?
Daca exista Dumnezeu, care a creat materia (si legea gravitatie), cu siguranta ca Aceasta a creat-o nu din nimic ci din ceva spiritual, invizibil pt. Dl. Stephen. Si tot acel Dumnezeu este si cel care il tine in viata secunda de secunda si cand acest domn o sa moara o sa devina pe lumea de dincolo un ateu si mai convins, caci astfel de oameni sunt dupa moarte mai inraiti in crezurile lor decat sunt in lumea asta. O sa vada insa ca mai exista o lume in afara de asta care nu are nevoie nici de atomi materiali, nici de legea gravitatiei dar nici de teoriile lui fara nici un capatai. Astfel de "savanti" nu mai vad copacii din cauza padurii dar nici invers si numai circumvolutiile propriilui creier in care scormonesc continuu sa gaseasca ceva bun de spus.

Cea mai tare prostie stiintifica in domeniul astronomiei este asta, v-o spun:
"stiinta" crede ca galaxiile sunt adunaturi de stele care plutesc intrun gaz si ca urmare prin rotatia lor toata galaxia ar trebuie sa se comporte ca un ceva care se misca intr-un gaz care se roteste.
Insa treaba este ca galaxia se misca ca un intreg, similar ca un surub pe o roata, sau ca o bula de aer intr-o spuma de cafea care se roteste.
Ca urmare nu are cum sa fie gaz si nici ceva care nu este un intreg, asa cum cred oamenii de stiinta. Acest lucru este logic si evident si vizibil cu telescopul.

Acum, ca oamenii se stiinta sa-si pastreze aberatiile teoretice, ei au dedus ca trebuie a existe o gaura neagra (invizibila bineinteles) care sa dea explicatie aparitiei anomaliei care reiese din rotatia galaxiilor in jurul axei lor.
Daca si-ar da seama ca nu trebuie sa fie un gaz si nici nu sunt stele care plutesc in gaz, si galaxiile sunt corpuri intregi care se rotesc (asa cum sunt suruburile pe o roata de masina), atunci toate aberatiile inventate ca sa explice aceasta greseala ar trebui recunoscut ca atare. Si ca urmare
munca de 50 de ani de cand s-a recunoscut existenta galaxiilor ar fi declarata ca munca de prisos. ("Stiinta" nu credea deloc ca exista galaxii atunci cand au fost descoperite de catre Hubble!)

Toata astronomia este bazata pe prostii de acest gen. Gaura neagra este una din aberatii ca si multe altele.
Pana si Marte nu este deloc o planeta rosie, ci este ca si pamantul numai ca continentele sunt un pic rosiatice.
NASA a falsificat decenii intregi pozele cu Marte pana cand oamenii de rand au avut si ei telescoape performante ca sa se la el.
Prinsa cu minciuna, de abia atunci a publicat si Nasa poze nefalsificate cu Marte.

Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Image11
In stanga poza facuta cu un telskop slab de un amator, in dreapta poza falsificat (inrosita) facuta cu un telescop megaperformant de catre NASA.

Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Image12

Si pozele cu roboti pe Marte sunt falsificate. Pe Marte nu-i nici un robot...nu se poate trimite si nici nu se chinuie
sa trimita. Sunt pacaleli pt. fraieri la fel ca si aterizarea pe luna.

Mai jos poza de pe "Marte" la care s-a reversat inapoi culoarea la valori normale si de unde reiese ca cerul este albastru ca pe pmant, deci sunt poze din desert.
Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Image23

Pozele de pe "Marte" se fac in desertul Arizona si se coloreaza la PC. Numai ca aceasta colorizare se vede pt. orice expert in calculatoare sau in culori.

Aici poza asa cum a aparut pe monitoare la o conferinta de presa inainte sa fie schimbata culoarea.
Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Image15

Si aici dupa ce a venit un technician si schimbat la monitoare culoarea in fata reporterilor:
Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Image16

Asa arata Marte de fapt, ca si pamantul:
Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Image18_small

Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Image20

Pozele de la Mars falsificate de NASA de-alungul deceniilor:
Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Image30

Mai mult aici pt. cine stie engleza:
http://www.enterprisemission.com/colors.htm

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Empty Re: Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu"

Mesaj  loret72 Vin Sept 03, 2010 6:52 am

da, am citit si eu pe undeva ca toatea astea ,cu aterizarea pe marte pe luna , sunt niste trucuri facute si sustinute de NASA.
pai din cate stiu eu adevaratii cercetatori au ajuns la concluzia ca tot o putere divina a creat totul , dar nu recunosc public asta si incearca sa dea niste explicatii uneori nici de ei crezute .
loret72
loret72

Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic

Sus In jos

Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu" Empty Re: Cica "universul nu a fost creat de Dumnezeu"

Mesaj  sante Vin Sept 03, 2010 7:16 am

Articolul reprezinta inca o dovada a „stiintei fara Dumnezeu” atat de prezenta in zilele noastre.
sante
sante

Data de inscriere : 03/07/2010

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Sept 16, 2010 6:03 am

Adunat din internet si potrivit acestui thread:

Un ceasornicar maiestru a creat un ceas minunat, un ceas deosebit, un ceas care trezea pur şi simplu admiraţia oricui îl vedea funcţionând. Multă lumea ar fi dorit să afle cum a fost creat ceasul, multă lumea ar fi dorit să-i explice principiile de funcţionare. Mulţi şi-au frământat mintea pentru a afla cum a fost posibil aşa ceva, dar complexitatea ceasului îi depăşea, aşa că se lăsau bătuţi. Într-o bună zi însă, după foarte mare frământare şi studiere a părţii mecanice a ceasului, fiul său a aflat cum a fost creat ceasul - pas cu pas, de la început până la sfârşit. După aceea s-a dus la tovarăşul său şi i-a spus: "Eu pot să explic cum a fost creat ceasul – de la început până la sfârşit. Pot să spun ce face fiecare rotiţă şi ce rol are!"
Tovarăşul: "Minunat! Poţi să faci şi tu unul? Adică să faci şi tu un ceas la fel ca acela creat de tatăl tău?"
Fiul: "Nu, eu pot doar să explic. De altfel, nu tatăl meu a creat ceasul!"
Tovarăşul: "Zici că poţi să explici cum se face un ceas, dar de făcut unul nu poţi! Cam ciudat! Dar cine l-a creat?"
Fiul: "A apărut din nimic în baza legii mecanicii."
Tovarăşul: "Cum adică din nimic?! Nimicul l-a creat?"
Fiul: "S-a creat atât pe sine însuşi, cât şi legea mecanicii necesară funcţionării sale din nimic! Aşa că nu mai avem nevoie de tata pentru a explica crearea ceasului!"
Tovarăşul: "Nu tatăl tău deci a creat ceasul?! Eu cred că ar fi bine să te duci şi să-ţi verifici doagele, omule! Nu prea ies la număr. Cine a văzut vreun lucru care să se creeze atât pe sine însuşi, cât şi legile necesare operării sale DIN NIMIC. Logica elimentară, bunul simţ şi realitatea de zi cu zi îi spun unui om cu mintea sănătoasă că FIECARE CEAS are un CEASORNICAR care l-a creat!"
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum