Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

seriozitate

3 participanți

In jos

seriozitate  Empty seriozitate

Mesaj  loret72 Sam Iul 31, 2010 8:45 am

dr. dumitrescu ioan ramane cel mai serios medic de pe forum," acupuncturasi homeopatie"
dr. ioan posteaza unele cazuri rezolvate iar ceilanti canalizeaza discutia spre un alt subiect cu totul neinteresant cum faceau si cu tine.
unii dintre ei sunt niste neaveniti care nu prea stiu ce este respectul .
loret72
loret72

Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic

Sus In jos

seriozitate  Empty Re: seriozitate

Mesaj  veraa Dum Aug 01, 2010 4:00 am

Din intamplare am ajuns pe forumul din discutie ,si pot spune ca nu mi-a inspirat incredere nici unul din dr-ii inscrisi.Parerea mea este ca daca vrei sa te amuzi lectureaza cateva randuri pt ca se iau la misto si fac haz de unele cazuri pe care le-au tratat.Am fost indignata cand am citit explicatia unui "doctor"pt banarea lui scari[scarface] si aroganta lor cu privire la procedeul binestiut cu paharul.Din respect pentru dragul nostru Scarface nu-mi permit sa reproduc cuvintele acelui "doctor frustrat' dar imi voi face cont pe acel forum numai pt a-i da o replica pe care o va citi si pacientii lui.Pentru a ne face cunoscuti este de ajuns sa avem credibilitate ,sa dam dovada de seriozitate si intelegere si sa nu fim nevoiti sa aruncam cu noroi in acela care s-a nascut un geniu.Recunosc ca nu toti l-au blamat pe scarface si unii chiar au gasit interesanta metoda,stiindu-l pe scarface un impatimit homeopat.Noi stim ca nu are nevoie de confirmare,pentru ca i s-a confirmat de N ori metoda cu paharul dar cum de nu s-o fi gandit si "ei" la asta?Si de aici discutiile in contradictoriu.Oricum sunt convinsa ca au testat cu totii metoda ....aia pe care o sugera cineva :daca pun apa in pahar si scriu cognac ma imbat? Question Scarface le-a zis la un moment :de ce nu faceti un forum cu glume ,bancuri?
veraa
veraa

Data de inscriere : 14/05/2010

Sus In jos

Mesaj  steve Dum Aug 01, 2010 7:02 am

E buna ca gluma ..ce sa zic !

Raspunsul corect ar fii ca daca scrii Cognac pe un pahar in mod sigur nu te vei imbata dar poate .. te vei gandi sa faci o excursie in Franta !? Smile

steve

Data de inscriere : 21/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum