picaturi oftalmice
3 participanți
Pagina 1 din 1
picaturi oftalmice
spune-mi te rog ce riscuri implica aceste picaturi "gentamicin sulphate", sotul meu are o problema la ochi si i-a prescris aceste picaturi. nu stiu daca ar accepta un remediu homeopat , dar macar sa stie ce riscuri implica aceste picaturi . cu respect!
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
Re: picaturi oftalmice
Pai e o solutie cu gentamicina, un antibiotic si alte adausuri. Medicii cred ca boala e cauzata de microbi, de aceea incearca sa-i omoare de prisos. De fapt microbii sunt urmarea bolii si nu cauza ei. Este ca si cum vanezi cuiele pe strada in loc sa-ti faci roti mai rezistente.
La boli dinastea de ochi infectioase homeopatia e f. eficienta. Ce are de fapt ?
La boli dinastea de ochi infectioase homeopatia e f. eficienta. Ce are de fapt ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
mergea cu motoru' si avand casca deschisa i-a intrat ceva in ochi , sau poate ca a fost numai curentul de vina .
Of of of, si pt. asa ceva gentamicina, de parca antibioticu repara ochiu' !
Pt. astfel de cazuri se recomanda in homeopatie "Euphrasia officinalis CH9" de 4-5 ori pe zi, si in plus odata "Silicea CH12" sau CH15 separate de restul (cel mai bine seara)
Facute c metoda cu hartia si paharul sau de la farmacie, cum doreste Toma Nr.2 .
Pt. astfel de cazuri se recomanda in homeopatie "Euphrasia officinalis CH9" de 4-5 ori pe zi, si in plus odata "Silicea CH12" sau CH15 separate de restul (cel mai bine seara)
Facute c metoda cu hartia si paharul sau de la farmacie, cum doreste Toma Nr.2 .
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
multumesc mult, o sa incerc sa-l conving ca remediul este bun, asta numai daca nu o sa ma creada nebuna.
Cummmm ?
Cum sa te creada nebuna, nu stie ca-i vrei binele?
crinuta- Mesaje : 104
Data de inscriere : 14/06/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum