Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kellogg - cereale toxice pentru copii datarita amabajelor toxice din plastic

2 participanți

In jos

Kellogg - cereale toxice pentru copii datarita amabajelor toxice din plastic Empty Kellogg - cereale toxice pentru copii datarita amabajelor toxice din plastic

Mesaj  scarface Dum Iun 27, 2010 4:01 am

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703615104575328883385848118.html

Kellogg retrage de pe piata 28 milioane de pachete cu cereale pentru copiii dupa ce s-a constatat ca ambalajul de plastic emana gaze atat de toxice incat creeaza rau si diaree.

Dupa cum am spus de multe ori plasticul este calul troian cu care industria chimica poate intoxica intreaga planeta cu tot felul de toxine care nu au ce cauta in el si se pun in mod deliberat.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Kellogg - cereale toxice pentru copii datarita amabajelor toxice din plastic Empty Ai dreptate

Mesaj  corinaandra Dum Iun 27, 2010 4:07 am

Peste tot sunt plastice... numai la faptul ca luam apa si o bem la sticla de plastic in fiecare zi..... evident cel putin in bucuresti apa de la robinet e mai rea- eu am avut dureri si diaree doar de la o ceasca de apa de robinet.. nici nu vreau sa ma gandesc ce e mai rau. si sunt acum biberoane, suzete, lingurite, farfurii cel putin pt copii din tot felul de plastice care de care mai rezistente de bagat la microunde (ha!) etc.... uff. suntem bombardati de peste tot cu toxine

corinaandra

Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum