Kellogg - cereale toxice pentru copii datarita amabajelor toxice din plastic
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Pericole din alimente
Pagina 1 din 1
Kellogg - cereale toxice pentru copii datarita amabajelor toxice din plastic
http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703615104575328883385848118.html
Kellogg retrage de pe piata 28 milioane de pachete cu cereale pentru copiii dupa ce s-a constatat ca ambalajul de plastic emana gaze atat de toxice incat creeaza rau si diaree.
Dupa cum am spus de multe ori plasticul este calul troian cu care industria chimica poate intoxica intreaga planeta cu tot felul de toxine care nu au ce cauta in el si se pun in mod deliberat.
Kellogg retrage de pe piata 28 milioane de pachete cu cereale pentru copiii dupa ce s-a constatat ca ambalajul de plastic emana gaze atat de toxice incat creeaza rau si diaree.
Dupa cum am spus de multe ori plasticul este calul troian cu care industria chimica poate intoxica intreaga planeta cu tot felul de toxine care nu au ce cauta in el si se pun in mod deliberat.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Ai dreptate
Peste tot sunt plastice... numai la faptul ca luam apa si o bem la sticla de plastic in fiecare zi..... evident cel putin in bucuresti apa de la robinet e mai rea- eu am avut dureri si diaree doar de la o ceasca de apa de robinet.. nici nu vreau sa ma gandesc ce e mai rau. si sunt acum biberoane, suzete, lingurite, farfurii cel putin pt copii din tot felul de plastice care de care mai rezistente de bagat la microunde (ha!) etc.... uff. suntem bombardati de peste tot cu toxine
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Subiecte similare
» 1 Million de vaccinuri toxice si inutile pentru cei naivi
» Dioxina din sticle de plastic congelate si plastic la microunde
» Povestea parintelui Tanase, tata pentru 328 de copii
» Grupuri de socializare pentru copii cu nevoi speciale
» Simboluri masonice si oculte in cartile pentru copii !
» Dioxina din sticle de plastic congelate si plastic la microunde
» Povestea parintelui Tanase, tata pentru 328 de copii
» Grupuri de socializare pentru copii cu nevoi speciale
» Simboluri masonice si oculte in cartile pentru copii !
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Pericole din alimente
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum