Ghicitoare
4 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Ghicitoare
Care este asemenarea evidenta intre cuvintele yahoo si google ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
oo
cei 2 oo din componenta cuvantului? care se mai si pronunta u in ambele cazuri?
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Re: Ghicitoare
Da, intradevar cei doi o... ...Aceste 2 nume - yahoo si google - nu au existat inainte, sunt cuvinte noi, facute special
Va spun ceva simbolic aceste doua "oo" comune in cele 2 servici de mail si cautare internet care acopera mai mult de 80% din internet ?
Va spun ceva simbolic aceste doua "oo" comune in cele 2 servici de mail si cautare internet care acopera mai mult de 80% din internet ?
scarface- Admin
scarface a scris:Da, intradevar cei doi o... ...Aceste 2 nume - yahoo si google - nu au existat inainte, sunt cuvinte noi, facute special
yahoo suna a onomatopee si a fost initial denumit "Jerry and David's Guide to the World Wide Web" , iar google-ul vine de la googol - denumirea unei cifre ...
rezolvarea e....??
CK- Mesaje : 223
A ce arata doi de 'o' puse una langa alta ?
oo
|
--
Este simbolul la ochi.
Asa cum AOL (serviciu de email si internet) este o firma infiintata de CIA si NSA si are un ochi in symbol (a fost condus de fostul sef al CIA, Tennet parca il chema ) tot asa si aceste servicii de email sunt servici de spionaj si de adunare de date pe plan global si au infiintate tot de aceleasi organizatii si au aceeasi stampila ca si AOL: we are watching you ! O pereche de ochi atotvazatori...
oo
|
--
Este simbolul la ochi.
Asa cum AOL (serviciu de email si internet) este o firma infiintata de CIA si NSA si are un ochi in symbol (a fost condus de fostul sef al CIA, Tennet parca il chema ) tot asa si aceste servicii de email sunt servici de spionaj si de adunare de date pe plan global si au infiintate tot de aceleasi organizatii si au aceeasi stampila ca si AOL: we are watching you ! O pereche de ochi atotvazatori...
scarface- Admin
oricum se stie ca absolut tot ce se scrie/downlodeaza/uplodeaza pe net e "supravegheat" si stocat
Da, dar in ciuda faptului ca se stie, acesti 2 ochi nu ies in evidenta la mai nimeni...ca si multi alti ochi de prin alte simboluri si semne.
scarface- Admin
mi-am adus aminte acum dupa ce ai precizat - cred ca pe pagina oficiala yahoo a fost o perioada in care cei 2"o" erau stilizati ca 2 ochisori draguti....totusi nu bag mana in foc si nici acum nu mai gasesc pe net formatul respectiv
oricum cel mai bine e sa nu ne stresam cu teoria conspiratiei
oricum cel mai bine e sa nu ne stresam cu teoria conspiratiei
Si eu imi amintesc ceva de genul asta, undeva pe la inceputuri cred era asa
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
http://web.archive.org/web/*/http://yahoo.com
Cred ca am vazut vreo caricatura totusi, nu pare sa fi fost la ei
Cred ca am vazut vreo caricatura totusi, nu pare sa fi fost la ei
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
In general oamenii care zic asa nu doresc sa stie nimic...dar tu nu prea esti genul. Insa de ce sa ne streseze asa o banalitate de fapt stiuta ?CK a scris:oricum cel mai bine e sa nu ne stresam cu teoria conspiratiei
scarface- Admin
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum