O gluma de facut la bastanii cu masini tari
4 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Lucruri nostime
Pagina 1 din 1
O gluma de facut la bastanii cu masini tari
Se sta la semafor, se arunca balonul din imagine sub masina si se leaga tubul la teava de esapament.
Cric-ul care se umfla de la teava de esapament si costa 49 euro on Germania. Ar fi ceva si pt. femeile care nu stiu sa puna cricul de metal...
http://www1.westfalia.de/shops/autozubehoer/reparatur_und_wartung/reifenwechsel/wagenheber/16912-ballonwagenheber_3t.htm
Cric-ul care se umfla de la teava de esapament si costa 49 euro on Germania. Ar fi ceva si pt. femeile care nu stiu sa puna cricul de metal...
http://www1.westfalia.de/shops/autozubehoer/reparatur_und_wartung/reifenwechsel/wagenheber/16912-ballonwagenheber_3t.htm
Ultima editare efectuata de catre scarface in Mier Mar 10, 2010 10:23 am, editata de 1 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Am incercat sa iti trimit un mesaj privat si... nu stiu daca mi-a reusit. Imi apare la mesaje in curs de trimitere... si nu la mesaje trimise. Nu as vrea sa dau send dupa send si sa iti aglomerez inboxul. Imi poti confirma, te rog, daca l-ai primit?
Cu multumiri,
Iris
Am incercat sa iti trimit un mesaj privat si... nu stiu daca mi-a reusit. Imi apare la mesaje in curs de trimitere... si nu la mesaje trimise. Nu as vrea sa dau send dupa send si sa iti aglomerez inboxul. Imi poti confirma, te rog, daca l-ai primit?
Cu multumiri,
Iris
Iris72- Mesaje : 1
Data de inscriere : 10/03/2010
O gluma de facut .....
E tocmai bun de facut cadou , mai ales la barbati .....
skincod- Mesaje : 77
Data de inscriere : 19/11/2009
Varsta : 52
Localizare : pe planeta Pamant
geniali
foarte tari nemtii astia...
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Subiecte similare
» Iaurturile probiotice. Flora vaginala si rectala va saluta. Pofta buna
» Masini din Romania
» Clasamentul la avorturi pe tari
» Pericolele din odorizantele de masini
» Diferentele intre anumite tari
» Masini din Romania
» Clasamentul la avorturi pe tari
» Pericolele din odorizantele de masini
» Diferentele intre anumite tari
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Lucruri nostime
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum