Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Din primavara, la medic ne asteapta coplata! Afla cat ne costa analizele si consultatiile!

3 participanți

In jos

Din primavara, la medic ne asteapta coplata! Afla cat ne costa analizele si consultatiile! Empty Re: Din primavara, la medic ne asteapta coplata! Afla cat ne costa analizele si consultatiile!

Mesaj  scarface Mier Feb 24, 2010 7:42 am

Ca si in Germania unde s-a introdus o taxa de 10 euro pe trimestru daca mergi la medic in acel trimestru, o astfel de masura va duce spre ferecirea pacientilor tocmai in sensul opus: oamenii se vor duce mult mai rar la medic din cauza acestei taxe si acest lucru inseamna ca vor fi feriti mai mult de medicamentele toxice prescrise cu atata nonsalanta de medici in aproapte toate cazurile.

Inca un link intersant aici:
http://www.incont.ro/retail/pilulele-de-slabit-cu-sibutramina-vandute-in-continuare-in-farmaciile-romanesti.html
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Din primavara, la medic ne asteapta coplata! Afla cat ne costa analizele si consultatiile! Empty tot de pastile de slabit

Mesaj  corinaandra Mier Feb 24, 2010 11:05 am

sunt alea la care le tot face reclama la tv... alli sau cum le zice cu nu stiu ce substanta orlistat si din cate am citit despre ele sunt interzise sau cu precautii vandute peste tot in lume pt ca dau efecte secundare f grave- practic femeia care le ia (majoritatea care le iau sunt femei) ajunge sa "faca pe ea" in sensul ca nu mai are controlul asupra eliminarii materiilor fecale. groaznic. si fac atata reclama la noi!!!

corinaandra

Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Din primavara, la medic ne asteapta coplata! Afla cat ne costa analizele si consultatiile! Empty Re: Din primavara, la medic ne asteapta coplata! Afla cat ne costa analizele si consultatiile!

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum