parvoviroza la catei
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Reclamatii
Pagina 1 din 1
parvoviroza la catei
Buna Scarface, am mare nevoie de ajutorul tau. Asa am inceput si cu ceva ani in urma cand aflandu-ma intr-o situatie disperata , Dumnezeu mi-a indrumat pasii catre tine , te-am descoperit si m-ai salvat,pe mine de ameteli , pe fratele meu de guta, pe cumnata mea de bufeuri,pe celalalt frate de o raceala crunta care il tintuise la pat si pot continua , mama, copii....etc . De atunci nu am mai intrat in farmacie poate de vreo trei ori fara sa exagerez.Te urmaresc permanent de la distanta. Ma opresc aici sa nu devin obositoare si te rog spune-mi ce pot face sa salvez un catel care are parvoviroza? Iti multumesc mult!!
raluca- Mesaje : 29
Data de inscriere : 15/04/2010
Re: parvoviroza la catei
parviroza vine de la suferinta unui catel care este despartit de mama si fratii sai. Nu-i de la niciun virus. Sunt mai multe conflicte, ca si la o gripa.
Nas = adulmecarea unui loc nou, Ochi = separare vizuala, etc. Diaree = suparare indigerabila, etc.
In general simptomele apar in faza de vindecare, deci dupa ce suferinta s-a incheiat si cainele s-a obisnuit... cine are incredere si rabdare si nu tortureaza cainele cu medicamente si injectii si frica de veterinar nu-i face conflicte noi sau il scoate din faza de reparatie.
Dar cainelui se poate ajuta pe pe plan pshic cu remedii Bach, dar astea nu vindeca nimic caci e deja un proces de reparatie.
Nas = adulmecarea unui loc nou, Ochi = separare vizuala, etc. Diaree = suparare indigerabila, etc.
In general simptomele apar in faza de vindecare, deci dupa ce suferinta s-a incheiat si cainele s-a obisnuit... cine are incredere si rabdare si nu tortureaza cainele cu medicamente si injectii si frica de veterinar nu-i face conflicte noi sau il scoate din faza de reparatie.
Dar cainelui se poate ajuta pe pe plan pshic cu remedii Bach, dar astea nu vindeca nimic caci e deja un proces de reparatie.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: parvoviroza la catei
Scarface, te caut pe tot google-ul.. Cum. Pot da de tine? Am. Nevoie de ajutorul tau pt anumite remedii.. Astept mesajul tau.. Multumesc
Jasmina- Mesaje : 1
Data de inscriere : 05/01/2023
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Reclamatii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum