Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

oxiuri

2 participanți

In jos

oxiuri Empty oxiuri

Mesaj  Georgiana Mocianu Mier Mar 23, 2016 5:59 am

Buna ziua !
Fetita mea de 7 ani si jumatate are oxiuri.
Pe la varsta de 3 ani au aparut prima data, am incercat toate tratamentele naturiste, homeopate(nu alopate-nici nu o sa incerc ) ,dispar o perioada, iar apoi reapar...
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi!

Georgiana Mocianu

Data de inscriere : 11/03/2016

Sus In jos

oxiuri Empty Re: oxiuri

Mesaj  scarface Mier Mar 23, 2016 6:52 am

tendinta la oxiuri apare odata cu silitul de a sta (in fund) undeva : scoala sau gradinita...sau la mamele silite sa stea /fie undeva unde nu le place...
la copiii mici si mersul prea mult cu masina poate duce la asta... de aceea apare de abia dupa mersul la gradinita sau scoala la cei mai multi copii..cui ii place sa stea in fund silit de altii ? la copiii mai mici poate fi preluat conflictul de la mame... nu degeaba se spune "te mananca in fund"...adica nu ai stare... oxiurii tocmai mancarime in fund produc ...ca sa nu mai stai pe scaunul care nu-ti place sau care a fost asociat in trecut cu un mic soc

Ultima editare efectuata de catre scarface in Joi Mar 24, 2016 12:11 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Georgiana Mocianu Mier Mar 23, 2016 11:38 pm

Buna ziua!
Este evident ca la aceasta varsta , copilul, merge la scoala si sta pe un scaun, dar din ce imi spune copilul, merge la scoala cu placere.
Ce pot face eu ca sa-mi ajut copilul sa treaca peste acest conflict ?
Cum discut acest lucru cu fetita ?
Va rog , daca se poate, sa fiti mai explicit!
Multumesc!

Georgiana Mocianu

Data de inscriere : 11/03/2016

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Mar 24, 2016 12:11 am

chiar daca merge acum la scoala cu placere asta nu inseamna ca nu a avut un soc /neplacere in trecut asociata automat cu statul pe scaun sau cu scoala.
Numai socurile produc boli si acestea dureaza de regula putine secunde.
Intreab-o de trecut, de scoala, de socuri si evenimente neplacute, de statul pe scaun si o sa vezi ca fata spune cu totul altceva decat ceea ce crede mama.
Des prin exprimarea celor intamplate se elimina urmarile socului. Deci ajunge daca iti povesteste intamplarea cauzala.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare
» Oxiuri