Bube dulci?
2 participanți
Pagina 1 din 1
Bube dulci?
Buna seara , copiii mei au cateva bubițe in urma piscaturilor de țânțari, am fost in Delta, care au facut bășicuțe si supureaza. A trecut deja o saptamana de cand sunt asa. Mama mea zice ca seamănă cu bubele dulci! Eu nu i-am dat cu nimic, am zis ca se vindeca de la sine, insa parca se măresc! Va rog sa imi da-ti un sfat! Multumesc
coricorina- Mesaje : 23
Data de inscriere : 26/11/2014
Varsta : 42
Re: Bube dulci?
la muscaturi de insecte e mai bine sa sa dea ceva potrivit decat nimic.
In ce sens se maresc ?
Daca supureaza este de la faptul sa s-au simtit atacati sau murdariti in acel loc unde au fost muscati.
In ce sens se maresc ?
Daca supureaza este de la faptul sa s-au simtit atacati sau murdariti in acel loc unde au fost muscati.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Buna seara!
Daca inițial a fost un punct piscatura acum e cat o moneda de 50 bani cea mai mare! Am intrebat un amic doctor si spune ca au facut o reacție alergică la pișcături si s-au suprainfectat! Pot sa va trimit o poza daca se poate! Multumesc
Daca inițial a fost un punct piscatura acum e cat o moneda de 50 bani cea mai mare! Am intrebat un amic doctor si spune ca au facut o reacție alergică la pișcături si s-au suprainfectat! Pot sa va trimit o poza daca se poate! Multumesc
Acum nu mai supureaza, au facut coaja cum au ajuns acasă de la bunici! Totuși pielea împrejurul bubei e roșie!
Apropiații spun ca sunt bube dulci!
Apropiații spun ca sunt bube dulci!
si ce naiba sunt "bubele dulci" ? In afara de numele asta care nu spune nimic, se mai stie ceva ?
scarface- Admin
Buna seara! Revin cu noutăți! Bubitele inițiale s-au uscat insa au început sa apara altele! Le-au apărut inca 2 -3 bubițe care din nou supureaza! Cum scăpam de conflictul care le-a declanșat?
Vb cu ei in somn referitor la "atacul" avut de la tantari, pericolul nu mai exista.
Terapia din timpul somnului pentru rezolvarea conflictelor la copii
https://sanatate.catsboard.com/t3170-metoda-terapeutica-pentru-rezolvarea-conflictelor-suferite-de-copii
Terapia din timpul somnului pentru rezolvarea conflictelor la copii
https://sanatate.catsboard.com/t3170-metoda-terapeutica-pentru-rezolvarea-conflictelor-suferite-de-copii
scarface- Admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum