Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu pot casca

In jos

Nu pot casca Empty Nu pot casca

Mesaj  vioi Dum Aug 09, 2015 12:59 am

În primul rând vreau să va mulțumesc din suflet, puiul nostru datorită dvs gustă mâncarea, ce îi place manancă ce nu-i place nu.
Acum avem nevoie din nou de ajutorul dvs.Împlinim 5ani peste câteva zile,avem 110cm și 18kg.Anul acesta în ianuarie și în iulie am făcut insuficientă respiratorie ca urmare a unei rinite alergice, spun medicii.în ian am făcut cortizon și aerosol cu ventolin, acum am făcut numai aerosol+aerius+montelukast.Acum imi spume din când în când ca îi vine să caste și nu poate; intr-un final reușește. Am mai citit aici despre bronșite și frică. În oct anul trecut a trebuit să plecam fără el 2 zile si atunci ne-a spus ca ia fost frică ca nu ne mai întoarcem, deși niciodată nu a auzit de la noi așa ceva, acum nw mai întreabă dacă noi o să murim.
L-am născut natural,în toți anii astia adunat am fost plecați fără el cred ca o săptămână, el sta numai cu noi, fff rar cu bunica pe care o preferă.merge la gradi. Va rog să mă ajutați să depășim mucisori apoși să nu mai coboare în jos și pb cu căscatul.eu cred ca nu are suficient aer când vrea să caste și nu poate.un homeopat la Galați bun nu avem.așa ca va rog să ne ajutati! Mulțumesc anticipat!

vioi

Data de inscriere : 21/02/2013

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum