Deget amortit
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Deget amortit
Buna ziua ,
Am o problema careia nu i-am dat prea mare importanta , dar care a inceput sa ma indispuna .
De ceva vreme , de vreo 7-8 luni am observat o usoara amorteala a degetului al 3 lea de la piciorul stang , iar acum aproape ca nu-l mai simt. Care credeti ca ar fi cauza ?. ( de la vreo lovitura ...desi nu-mi amintesc sa ma fi lovit serios...) si ce ar trebui sa fac.
Daca cineva s-a confruntat cu o situatie asemanatoare ...as fi recunoscatoare pentru informatii.
Multumesc
Am o problema careia nu i-am dat prea mare importanta , dar care a inceput sa ma indispuna .
De ceva vreme , de vreo 7-8 luni am observat o usoara amorteala a degetului al 3 lea de la piciorul stang , iar acum aproape ca nu-l mai simt. Care credeti ca ar fi cauza ?. ( de la vreo lovitura ...desi nu-mi amintesc sa ma fi lovit serios...) si ce ar trebui sa fac.
Daca cineva s-a confruntat cu o situatie asemanatoare ...as fi recunoscatoare pentru informatii.
Multumesc
amz_daniela- Mesaje : 29
Data de inscriere : 27/05/2013
Varsta : 50
Re: Deget amortit
Discopatie lombara.E semn "bun" ca de atata vreme doar un deget amorteste.Mergeti la un chiropractor urgent,exclus medici ca ajungeti la cutit in final.De 7 luni nu poate fi nici o lovitura sau ceva mecanic gen pantofi,etc.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Deget amortit
Multumjesc pentru raspuns
Cunoasteti vreunul bun , in Bucuresti?
Cunoasteti vreunul bun , in Bucuresti?
Discopatia lombara nu este singura cauza pentru "amorteli".
Ca sa se potriveasca cat de cat trebuie sa existe cel putin probleme cunoscute legate de coloana/discurile vertebrale. Exista asa ceva ?
Exista si alte cauze reale pt. amorteli ale pielii:
- toxine care au afectat pielea
- arsuri care au afectat pielea
- conflicte emotionale de separare (aici amorteala este indusa de creier)
In toate cele 3 cazuri apare amorteala si ulcer (moarte celulara) in prima faza si regenerare cu sensibilitate la atingere in faza a doua.
Nu trebuie deci sa fie neaparat o problema cu nervii caci acelasi lucru se intampla si la comanda creierului pt. orice zona de piele de pe corp sau atunci cand celulele mor in urma unor factori externi (arsuri, toxine).
Ca sa se potriveasca cat de cat trebuie sa existe cel putin probleme cunoscute legate de coloana/discurile vertebrale. Exista asa ceva ?
Exista si alte cauze reale pt. amorteli ale pielii:
- toxine care au afectat pielea
- arsuri care au afectat pielea
- conflicte emotionale de separare (aici amorteala este indusa de creier)
In toate cele 3 cazuri apare amorteala si ulcer (moarte celulara) in prima faza si regenerare cu sensibilitate la atingere in faza a doua.
Nu trebuie deci sa fie neaparat o problema cu nervii caci acelasi lucru se intampla si la comanda creierului pt. orice zona de piele de pe corp sau atunci cand celulele mor in urma unor factori externi (arsuri, toxine).
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
deget amortit picior
Nu am avut si nici nu am probleme/ dureri la coloana ( mai ales ca de 2 ani faceam saptamanal 1 sedinta de masaj si refexoterapie pentru relaxare ), nici arsuri /produse toxice nu am suferit, iar la conflicte de separare ce s-ar incadra (?) ( pentru ca nu au fost despartiri ,plecari, decese sau ceva de genul acesta ).
Se poate sa fie de la faptul ca asteptam ajutor in ingrijirea / supravegherea copiilor din partea apropiatilor (familie...parinti/sot) si care se cam lasa asteptat?
Se poate sa fie de la faptul ca asteptam ajutor in ingrijirea / supravegherea copiilor din partea apropiatilor (familie...parinti/sot) si care se cam lasa asteptat?
conflictul de separare, dar asta ar fi cauza, trebuie sa fie legat de deget cumva.
Este putin probabil. Poate ceva legat de un pantof/atingere cu piciorul/mers undeva
Este putin probabil. Poate ceva legat de un pantof/atingere cu piciorul/mers undeva
scarface- Admin
deget amortit
Daca ma gandesc putin , cred ca a inceput in noiembrie anul trecut cand m-am internat cu copilul in spital in urma unei convulsii febrile.
E posibil ?
E posibil ?
deget amortit
Daca are vreo importanta , este degetul al 4 lea de la piciorul stang , eu avand probleme atunci cu baietelul cel mic ( care este al 4 lea copil) !!!! Facand copilul convulsie , ne-am speriat si am chemat salvarea.
Ce ar trebui sa fac , daca acesta ar fi conflictul?
Ce ar trebui sa fac , daca acesta ar fi conflictul?
Nu prea se potriveste de nici o culoare dar exista multe ciudatenii si asociatii pe care le face sufletul, asa ca nu trebuie sa ignoram acest lucru mai ales ca l-ai gasit singura.
Daca acesta este intradevar conflictul atunci simptomele ar trebui sa se schimbe /dispara constietizand doar faptul ca acel pericol nu mai exista, ca este ceva trecut si care nu te mai poate afecta.
Daca poti constientiza acest lucru si iti trece, atunci acesta a fost cu adevarat conflictul. Daca nu este acesta, nu iti va trece.
Numai asa poti vedea daca este conflictul potrivit sau nu.
Sunt curios...
Daca acesta este intradevar conflictul atunci simptomele ar trebui sa se schimbe /dispara constietizand doar faptul ca acel pericol nu mai exista, ca este ceva trecut si care nu te mai poate afecta.
Daca poti constientiza acest lucru si iti trece, atunci acesta a fost cu adevarat conflictul. Daca nu este acesta, nu iti va trece.
Numai asa poti vedea daca este conflictul potrivit sau nu.
Sunt curios...
Ultima editare efectuata de catre scarface in Mier Iun 17, 2015 8:12 am, editata de 1 ori
scarface- Admin
Nu vazusem postarea cu internarea, dar daca a aparut de abia dupa internarea copilului in spital atunci sansa ca sa fie legat de acest eveniment este de peste 95%!
Deci ar trebuie sa realizezi ca pericolul acela cu convulsiile a trecut, daca intradevar a trecut. Daca crezi ca inca persista nu poti insa sa te minti singura.
Convulsiile la copii apar doar in urma unui pericol din care vrea sa fuga si nu poate (o sperietura, tinut cu forta, vaccinare, injectie, medic, spitale, etc).
Deci nu este o boala de care trebuie sa stai permanent cu frica caci de regula sunt procese unice, ca si evenimentul care le-a declansat.
Cand se repeta inseamna ca exista ceva care le reaminteste de conflictul initial.
Deci ar trebuie sa realizezi ca pericolul acela cu convulsiile a trecut, daca intradevar a trecut. Daca crezi ca inca persista nu poti insa sa te minti singura.
Convulsiile la copii apar doar in urma unui pericol din care vrea sa fuga si nu poate (o sperietura, tinut cu forta, vaccinare, injectie, medic, spitale, etc).
Deci nu este o boala de care trebuie sa stai permanent cu frica caci de regula sunt procese unice, ca si evenimentul care le-a declansat.
Cand se repeta inseamna ca exista ceva care le reaminteste de conflictul initial.
scarface- Admin
deget amortit
Nu-mi aduc aminte ce s-a intamplat inainte .E posibil sa fie de la vreo sperietura , febra a fost brusca si apoi a aparut si convulsia , iar la spital medicul l-a dignosticat cu " rosu in gat " , fara alte simptome ulterioare . ( copilul este nascut natural, total nevaccinat , alaptat pana la 1an si 10 luni ).
Iar cu degetul amortit ,....se pare ca functioneaza . parca a inceput sa se mai dezmorteasaca.
Iar cu degetul amortit ,....se pare ca functioneaza . parca a inceput sa se mai dezmorteasaca.
deget dezmortit
da. Am simtit chiar niste intepaturi la un moment dat si apoi usor- usor am inceput sa-l simt ca si pe celelalte.
Multumesc din suflet ca m-ati ajutat sa gasesc cauza .
Multumesc din suflet ca m-ati ajutat sa gasesc cauza .
Cauza ai gasit-o de fapt singura Daca nu ai fi avut spirit de observatie nu ai fi gasit-o.
Cheia este mereu depistarea conflictelor/socurilor care au existat in jurul datei cand au aparut simptomele prima data. De regula se stiu aceste socuri/conflicte.
Interesanta este asocierea intre copilul numarul 4 si degetul nr. 4 de la picior.
Acum Dane, ce spui de aceasta vindecare fara remedii homeopate, fara mers la medic, fara analize, fara chiropractician, fara frica si presupuneri, fara toxine, dar cu logica si cu o cauza definita si cunoscuta (socul de a-ti vedea copilul la spital sau conflict de separare de al 4-lea copil asociat cu degetul 4 de la piciorul stang, adica pe partea copilului/mamei) ?
Cheia este mereu depistarea conflictelor/socurilor care au existat in jurul datei cand au aparut simptomele prima data. De regula se stiu aceste socuri/conflicte.
Interesanta este asocierea intre copilul numarul 4 si degetul nr. 4 de la picior.
Acum Dane, ce spui de aceasta vindecare fara remedii homeopate, fara mers la medic, fara analize, fara chiropractician, fara frica si presupuneri, fara toxine, dar cu logica si cu o cauza definita si cunoscuta (socul de a-ti vedea copilul la spital sau conflict de separare de al 4-lea copil asociat cu degetul 4 de la piciorul stang, adica pe partea copilului/mamei) ?
scarface- Admin
Daniela, cu siguranta ca la testul de aplaudat decent ca la teatru, mana dreapta este
cea activa, deci esti dreptace dpdv biologic. Asa este ?
De aceea a fost si piciorul stang afectat si nu dreptul, pt. ca socul/separarea era legata de copil iar copiii la dreptacii biologic sunt pe partea stanga a corpului.
cea activa, deci esti dreptace dpdv biologic. Asa este ?
De aceea a fost si piciorul stang afectat si nu dreptul, pt. ca socul/separarea era legata de copil iar copiii la dreptacii biologic sunt pe partea stanga a corpului.
scarface- Admin
deget dezmortit
Da , asa este , sunt dreptace.
scarface a scris:
Daca e de la coloana ,durerea va reveni.Degetul 4 e singurul deget cu 2 ramuri nervoase de aici si sanse "duble" sa doara inaintea celorlalte.
Nu va pripiti cu concluzii dupa cateva ore,daca e de la coloana doar se va inrautati situatia si poate la un moment dat va fi prea tarziu. .Despre restul interpretarilor mai bine ma abtin.
Ceva care tine 7 luni fara schimbare si se vindeca in 2 zile dupa identificare evidenta a conflictului, la cineva care nu are probleme cu coloana, NU are cum sa fie de la coloana si nici sa revina. Punem pariu ?
scarface- Admin
Nu pun pariu pe sanatatea altora.
esti mai rau ca Toma necrednciosu..macar Toma a crezut dupa ce a vazut...
scarface- Admin
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum