timpan fisurat
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
timpan fisurat
Mi s-a fisurat timpanul,azi am fost la ORL-istul meu din copilarie(are peste 90 de ani si inca lucreaza!).Fara el eram surd demult,eu m-am nascut cu timpanele extrem de firave si aproximativ 3-4 ani am mers la el regulat pt a-mi sufla cu o para de cauciuc in nas si sa departeze timpanul care se lipea de oscior si putrezea.Acum timpanul nu e lipit dar e ...fisurat.
Ceva sfaturi?A incercat cineva cu pielita de ou?
Ceva sfaturi?A incercat cineva cu pielita de ou?
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
Re: timpan fisurat
Buna,
Scarface scrie aici:
https://sanatate.catsboard.com/t1534-remedii-noi-remedii-utile-sau-afectiuni-cu-un-remediu-tipic#6839
"Symphytum officinalis (tataneasa)
Acest remediu este folosit in homeopatie numai la fracturi si la lovituri in globul ocular.
Insa nimeni nu stie ce face exact. Acest lucru am descoperit prin Hildegard care spune ca este bun
la hernie, lipind tesuturile rupte. Avand in vedere ca lipeste oase, lipeste tesuturi si lipeste ochiul lezat inseamna ca efectul plantei este unul de lipire al celulelor indiferent de natura acestora. Si acesta este si adevarul. Numai la nervii sectionati nu ajuta decat putin caci acestia au o structura mai aparte. Insa unde este vorba de tesut
care trebuie lipit (sectionare, taiere, rupere) Symphytum lipeste. Este deci un lipici organic si ajuta deci la rupere de tesut sub orice forma.
Symphytum in CH30 sau 200 dat des (la 2-4 ore) ajuta la durerile de oase cauzate de metastezele canceroase."
Si mai scrie aici:
https://sanatate.catsboard.com/t1534-remedii-noi-remedii-utile-sau-afectiuni-cu-un-remediu-tipic#7284
"Timpan fisurat: Symphytum in dilutii pana la CH30 (Symphytum lipeste orice tesut, nu numai oase)"
Sa-ti fie de ajutor!
Scarface scrie aici:
https://sanatate.catsboard.com/t1534-remedii-noi-remedii-utile-sau-afectiuni-cu-un-remediu-tipic#6839
"Symphytum officinalis (tataneasa)
Acest remediu este folosit in homeopatie numai la fracturi si la lovituri in globul ocular.
Insa nimeni nu stie ce face exact. Acest lucru am descoperit prin Hildegard care spune ca este bun
la hernie, lipind tesuturile rupte. Avand in vedere ca lipeste oase, lipeste tesuturi si lipeste ochiul lezat inseamna ca efectul plantei este unul de lipire al celulelor indiferent de natura acestora. Si acesta este si adevarul. Numai la nervii sectionati nu ajuta decat putin caci acestia au o structura mai aparte. Insa unde este vorba de tesut
care trebuie lipit (sectionare, taiere, rupere) Symphytum lipeste. Este deci un lipici organic si ajuta deci la rupere de tesut sub orice forma.
Symphytum in CH30 sau 200 dat des (la 2-4 ore) ajuta la durerile de oase cauzate de metastezele canceroase."
Si mai scrie aici:
https://sanatate.catsboard.com/t1534-remedii-noi-remedii-utile-sau-afectiuni-cu-un-remediu-tipic#7284
"Timpan fisurat: Symphytum in dilutii pana la CH30 (Symphytum lipeste orice tesut, nu numai oase)"
Sa-ti fie de ajutor!
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
"care se lipea de oscior si putrezea."
ehh, doar nu oi fi mort sa putrezasca asa timpanul...care e si el ceva viu...
nici fisura timpanului nu este intamplatoare...
ehh, doar nu oi fi mort sa putrezasca asa timpanul...care e si el ceva viu...
nici fisura timpanului nu este intamplatoare...
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Oricum nu auzeam mai nimic in vremea aceea ,as fi surzit,credeti sau nu ,iar timpanul trebuie sa stea liber .Uitati-va numai la o persoana care sta 3-4 saptamani la pat ce rani se fac de la staza desi pielea e vie.Altii se nasc surzi ,asa ca nu am eu dreptul sa ma plang.
Deocamdata stau cu vata in ureche si astept sa se vindece.
Deocamdata stau cu vata in ureche si astept sa se vindece.
vata plus symphytum,binenteles.
dar nu te intrebi cum de ti s-a fisurat timpanul ? mie nu mi s-a fisurat niciodata...
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Sunt 2 cauze la mine:
1.primara:timpan slab,asa de copil am fost (cred ca si de 20 de ori l-am avut fisurat in copilarie,mereu se ma trezeam cu perna galbena de la lichidul din urechea medie)De asta imi tot sufla medicul in ele,sa-l tina cat de cat departat,in pozitie normala.Cum se lipea,cum se gaurea.
2.secundara:am avut o tuse seaca scurta ,am baut apa rece cand eram incalzit si asa de greu tuseam ca pana in urechi simteam.Si s-a rupt iarasi.
N-am mai scris de cauza pt ca prea putin conteaza,acum oricum e fisurat.Sau poate a fost doar,azi dimineata am scos vata curata,sa vad pe parcursul zilei de azi.Am luat si Symph ch 30
1.primara:timpan slab,asa de copil am fost (cred ca si de 20 de ori l-am avut fisurat in copilarie,mereu se ma trezeam cu perna galbena de la lichidul din urechea medie)De asta imi tot sufla medicul in ele,sa-l tina cat de cat departat,in pozitie normala.Cum se lipea,cum se gaurea.
2.secundara:am avut o tuse seaca scurta ,am baut apa rece cand eram incalzit si asa de greu tuseam ca pana in urechi simteam.Si s-a rupt iarasi.
N-am mai scris de cauza pt ca prea putin conteaza,acum oricum e fisurat.Sau poate a fost doar,azi dimineata am scos vata curata,sa vad pe parcursul zilei de azi.Am luat si Symph ch 30
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum