Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Afte bucale

In jos

Afte bucale Empty Afte bucale

Mesaj  coltanel Vin Feb 06, 2015 4:25 am

Buna ziua,

Am o fetita de 7 ani si de cand era mica (cred ca din primele luni) mi-a tot facut febra in mod sistematic, de fiecare data medicul mi-a tot spus ca e rosu in gat, ba mi-a tratat-o ba nu, cu timpul am observant ca aceste febre au fost insotite de 1-2 afturi albicioase foarte dureroase, ba pe amigdale, ba pe limbuta sau pe obraz. Cele mai rele sunt cele de pe amigdale cand si face febra 38,5-39. Si eu am aceeasi problema si am incercat toate remediile orl-istilor pe mine si nu functioneaza nimic. I-am facut exudate peste exudate si nu iese nimic la analiza.
Ajutati-ma va rog cu un sfat, cu o indrumare, pentru ca nu stiu cu ce sa o mai tratez, pentru ca dupa ce o pun pe picioare cu oscilococcinum si stramonium si belladonna, recidiveaza dupa 3 saptamani.
Din ce am mai citit pe acest forum tind sa cred ca nu abordam problema in mod correct, sau ca eu nu fac ce trebuie, dar sunt deschisa la sugestiile dumneavoastra si va sunt recunoscatoare daca ati putea sa ma indrumati.

Pot sa va mai spun ca fetita mea a fost tratata de un medic homeopat de pavor nocturn care s-a declansat pe la un an si putin si ne-am tot chinuit pana pe la 3 ani cand am dat peste acest medic care ne-a ajutat foarte mult, in sensul ca a scapat-o de pavor, dar acesta revine cand apare un process inflamator sau cand se dezactiveaza remediul.
Din pacate dna doctor care a trata-o este foarte in varsta si nu mai are rabdare (sa ne scoata la liman), am mai incercat un medic homeopat dar nu a fost persoana potrivita.
Va multumesc.

coltanel

Data de inscriere : 06/02/2015

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum