cum sa facem?
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Sfaturi de la strabunica
Pagina 1 din 1
cum sa facem?
cum sa facem astfel incat la trezire sa fim fresh, fara depresie, cu chef de viata si de munca fara stimulnte nocive?
lizuca- Mesaje : 16
Data de inscriere : 27/11/2014
Re: cum sa facem?
cine este "noi" si cate ani au acestia ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
cum sa facem?
sunt femeie de 43 de ani
am facut analizele de sange si desi hemoglobina mi-a iesit in valori normale am sideremia foarte scazuta. medicul mi-a spus ca aceasta anemie provoaca stari de oboseala si lipsa de energie. mi s-a recomandat un antianemic natural (globy forte) insa eu dimineata sunt stoarsa de energie si n-am chef de nimic. de-abia ma trezesc.
am facut analizele de sange si desi hemoglobina mi-a iesit in valori normale am sideremia foarte scazuta. medicul mi-a spus ca aceasta anemie provoaca stari de oboseala si lipsa de energie. mi s-a recomandat un antianemic natural (globy forte) insa eu dimineata sunt stoarsa de energie si n-am chef de nimic. de-abia ma trezesc.
lizuca- Mesaje : 16
Data de inscriere : 27/11/2014
Re: cum sa facem?
si de cand este asa ? totul are un inceput... in plus care este starea sufleteasca, care sunt grijile, suferintele ? cum este preceputa viata ?
Doar nu e vorba de o masina ci de un om cu emotii...
Doar nu e vorba de o masina ci de un om cu emotii...
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Sfaturi de la strabunica
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum