Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Incontinenta fecala

2 participanți

In jos

Incontinenta fecala Empty Incontinenta fecala

Mesaj  liaali Vin Oct 10, 2014 9:49 pm

Buna ziua. Nepotelul nostru, in varsta de 7 ani sufera de incontinenta fecala. Problema este de mult, dar desi s-a facut tratament nu s-a rezolvat nimic. Ultima vizita a fost la medicul psihiatru, de unde s-a primit tratamentul, impreuna cu un program de igiena si alimentar. Nu prea avem incredere ca tratamentul acesta v-a rezolva ceva. Am citit ca problema aceasta ar putea fi rezolvata homeopat. Ne puteti ajuta cu niste indicatii?
Mentionez ca baiatul este un copil activ, indraznet, prefera televizorul, nu stiu daca este de ajutor sau nu aceasta informatie are o sora mai mica.

liaali

Data de inscriere : 13/12/2013

Sus In jos

Incontinenta fecala Empty Re: Incontinenta fecala

Mesaj  scarface Vin Oct 10, 2014 11:26 pm

de cand exact are aceasta problema, ce diferenta este intre el si sora ?
tratmentele date de psihiatrii sunt extraordinar de daunatoare si in plus si fara vreun efect pozitiv
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  liaali Sam Oct 11, 2014 5:30 am

Problema a inceput cand a aparut sora lui. initial s-a crezut ca e din cauza ca o copiaza pe ea, diferenta intre ei e de 3 ani. SUnt diferiti ca temperament.

liaali

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Oct 11, 2014 11:44 am

stiam ca problema a aparut odata cu nasterea sorei. Cauza acestui simtom este incercarea inconstienta de a marca teritoriul cu fecale pt. ca i-a fost furat sau amenintat de aparatia sorei. Asa fac si animalele cand apare un inamic de care nu pot scapa in acelasi teritoriu. Cauza este deci la nivel emotional si pe plan inconstient si nu are nimic cu vreo dereglare organica si nici cu alimentatia.
Copilul este gelos sau posesiv cumva si are nevoie mai mare de atentie ?
Puteti sa descrieti baiatul mai ales cu privire la slabiciuni si insusiri negative ?
Si puteti traduce "incontinenta fecala" intr-o descriere mai detaliata cu cuvinte proprii ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  liaali Mar Oct 14, 2014 5:46 am

Baiatul este gelos, posesiv, usor irascibil si fricos, cand era mic(de pe la varsta de 3 ani) avea anumite temeri-de vant, tunet, de copacii suflati de vant, de paianjeni. Problema a aparut la cateva luni de la nasterea surorii mai mici si se manifesta prin incontinenta fecala de cateva ori pe zi, cateva zile, apoi pauza vreo luna. De anul acesta, din luna august (cand a fost plecat la bunici la tara), a inceput zilnic, de cateva ori pe zi.

liaali

Sus In jos

Mesaj  liaali Mar Oct 14, 2014 9:08 am

Incontinenta se manifesta prin pierderi inconstiente de materii fecale (cantitativ putin),

liaali

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Oct 14, 2014 10:37 am

si cum se comporta cu sora ? alte detalii ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  liaali Mier Oct 15, 2014 2:09 am

relatiile cu sora sunt bune. Se inteleg bine, este protector cu ea, ca si alti copii, mai au si dispute, mici neintelegeri de la jucarii. Vrea sa mearga dupa ea la camin sa o aduca acasa singur, o apara cand ies afara si apar divergente cu alti copii. Afara baiatul este sociabil, se joaca cu alti copii, la scoala nu sunt probleme nici de comportament, nici de invatare, scrie frumos, ordonat, cateodata amanam facutul lectiilor, preferand sa doarma de amiaza, dar neavand incotro, pana la urma le face.

liaali

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Oct 15, 2014 2:13 am

nu inteleg insa cum poate un copil sa fie in acelasi timp "posesiv si gelos" si in acelasi timp sa se comporte asa de frumos cu sora ?????
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  liaali Mier Oct 15, 2014 10:15 pm

am spun ca se intelege bine cu sora sa, deoarece este protector cu ea, in colectivitate daca se iveste o cearta, altercatie sare sa o apere, uneori gasesc jocuri comune si se inteleg f bine, cand fetita a inceput caminul si baiatul mai avea vacanta, de dor lua o bluzita/jucarie de a surorii si plangea de dorul ei.
este posesiv cu jucariile sale, nu-i place sa le imparta cu alti copiii (exceptie fac prietenii f buni), nu-i place sa imparta dulciurile, nu-i place sa imparta anumite jucarii cu sora sa, gelos este daca i s-a cumparat ceva surorii si lui nu, este gelos pe sora sa daca considera ca i s-a acordat mai multa atentie, gelozie manifestata prin faptul ca nu mai vrea sa se joace impreuna, sau este neascultator cu parintii.

liaali

Sus In jos

Mesaj  liaali Mier Noi 05, 2014 4:43 am

buna ziua. Nu mi-ati mai raspuns la problema aceasta. Oare nu este remediu?

liaali

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum