URGENT!!! APATIE LA COPIL DUPA GRADINITA- PT SCARFACE
2 participanți
Pagina 1 din 1
URGENT!!! APATIE LA COPIL DUPA GRADINITA- PT SCARFACE
Buna seara! le am dat copiilor remediile bach de care mi ati spus...au fost foarte OK. Luni, marti dupa gradinita au fost foarte bine. Marti seara una din fetite nu reusea sa adoarma si suspina in somn, si atunci s a ridicat si mi a spus ,, M -a certat doamna". A tinut o doua zile cu expresia asta dar incontinuu, adica si dupa ce venea de la gradinita repeta acelasi lucru, si starea ei nu era deloc ok...nici atunci si nici acum..DE JOI NU A MAI ZIS CA A CERTAT O DOAMNA DAR ZICE ,, SA MEARGA MAMA LA GRADINITA! SA MEARGA BUNI! SA DOARMA BUNI CU MINE IN PATUT LA GRADINITA!
sa zicem ca lucrurile astea sunt aproximativ normale printrE copiii incepatori la gradinita...CE NU ESTE DELOC NORMAL ESTE STAREA EI..NU SE MAI JOACA CU COPIII CU CARE SE JUCA INAINTE, STA NUMAI LA MINE IN BRATE, REPETA OBSESIV SA MERG CU EA LA GRADINITA, ARE O STARE EVIDENTA DE COPIL BOLNAV...ESTE PALIDA, NU PREA MANANCA. Bineinteles ca si la gradinita mi au spus ca plange aproape tot timpul. S a apropiat de una din educatoare si e non stop dupa ea..nici la toaleta nu merge femeia fara ea. CE ESTE MAI DEOSEBIT IN SITUATIA MEA-SUNT DOI COPII-UNUL ADAPTAT PERFECT ( CELEILALTE FETITE II PLACE SE VEDE O SCHIMBARE IN BINE IN COMPORTAMENTUL EI) CELALALT DEZASTRU..
CE MA SFATUITI SA FAC?????????????
MULTUMESC!!!!
sa zicem ca lucrurile astea sunt aproximativ normale printrE copiii incepatori la gradinita...CE NU ESTE DELOC NORMAL ESTE STAREA EI..NU SE MAI JOACA CU COPIII CU CARE SE JUCA INAINTE, STA NUMAI LA MINE IN BRATE, REPETA OBSESIV SA MERG CU EA LA GRADINITA, ARE O STARE EVIDENTA DE COPIL BOLNAV...ESTE PALIDA, NU PREA MANANCA. Bineinteles ca si la gradinita mi au spus ca plange aproape tot timpul. S a apropiat de una din educatoare si e non stop dupa ea..nici la toaleta nu merge femeia fara ea. CE ESTE MAI DEOSEBIT IN SITUATIA MEA-SUNT DOI COPII-UNUL ADAPTAT PERFECT ( CELEILALTE FETITE II PLACE SE VEDE O SCHIMBARE IN BINE IN COMPORTAMENTUL EI) CELALALT DEZASTRU..
CE MA SFATUITI SA FAC?????????????
MULTUMESC!!!!
kittykittty- Mesaje : 12
Data de inscriere : 09/09/2014
Re: URGENT!!! APATIE LA COPIL DUPA GRADINITA- PT SCARFACE
Fetita a suferit un conflict emotional...trebuie sa incerci sa cauti o solutie ca se se termine conflictul. Cand se termina conflictul se va "imbolnavi fizic", adica
va intra in faza de reparatie. Atunci sa o ti acasa.
Eu asa tine-o acasa cateva zile ca sa-i treaca asta....
va intra in faza de reparatie. Atunci sa o ti acasa.
Eu asa tine-o acasa cateva zile ca sa-i treaca asta....
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» durere de masea la copil-pt. scarface
» Un copil din zece are malformaţii dupa tratament de fertilizare
» copil muscat de alt copil, muscatura care se infecteaza
» Atentie, parinti! Analizele medicale nu sunt obligatorii pentru inscrierea copiilor la scoala/gradinita. Scolile care continua sa le solicite dezinformeaza parintii
» scarface
» Un copil din zece are malformaţii dupa tratament de fertilizare
» copil muscat de alt copil, muscatura care se infecteaza
» Atentie, parinti! Analizele medicale nu sunt obligatorii pentru inscrierea copiilor la scoala/gradinita. Scolile care continua sa le solicite dezinformeaza parintii
» scarface
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum