Intarziere in dezvoltare
2 participanți
Pagina 1 din 1
Intarziere in dezvoltare
Buna seara. Am un pusti acum de 4 ani si 8 luni care inca nu mi vb nici macar mama tata. Dar spune da cand vrea ceva ne intelegem prin semne tipete urlete. Copil dorit nascut la termen la nastere mi au spus ca a suferit o hipoxie si ca a stat o zi la incubator am vazut cand l au scos nu plangea decat dupa ce l au aspirat. La 6 luni nu a stat in fund si at am inceput sa caut medici ne a vazut dr Craiu Dr Burloiu si dr SAnda MAgureanu. Intarziere in dez si o usoara hipotonir. Am facut kineto si innot 2 ani la varsta de 2,4 luni a mers singur dar nu vb. Alopat nu primeste ca vomita tot ci dr la 9 luni st pe homeopatie la dr Carmen Sturza care ne vede dun cand in cand si ne a mai dat cate ceva gen Baryta Carb. Nat Mur. Oleum Jec. Bolile le tratam tot himeopatic. St disperata in ultimul timp e f nervos tipa urla loveste se musca de degetul mare de la mana e ff slab 15 kg st zile in care nu vrea un gram de mamcare. Sincer nu msi stiu ce sa fac mai am un bsiat de 7 ani care merge la sc tre. Sa ma ocup de el cat si de nous venita de 6 luni iar cel mijlociu nu stiu mi as da si viata sa l vad bine. Toti dr mi au spus ca nu e autism nu e hiperactivitate doar intarziere dar nu vad nimic alopat sau homeopat care sa mi ajute copilul. E receptiv zambeste danseaza dar in ultimul timp s a retras vede ca nu e ca ceilanti copii si e f frustat mi e frica nu mai am rabare jur. Oameni buni daca stiti vreun remediu daca ati fost in situatia mea un rasp va rog. Dl sau nu stiu cum sa spun Scarface pt intarziere in dez niste sfaturi va rog. Scz daca am greseli la scris aici e tarziu si scriu de pe telef. Astept un ras. Multumesx
Marilena K- Mesaje : 5
Data de inscriere : 10/09/2014
Re: Intarziere in dezvoltare
Copilul a suferit un soc la nastere, de aceea este asa inca...
In plus e cu singuranta si vaccinat ceea ce este o mare greseala.
Studiaza Noua medicina germana aici pe forum la rubrica respectiva ca sa intelegi cauzele bolilor si de ce apar simptomele intr-un anumit loc sau de ce apare un astfel de comportament.
O speriatura sau un soc vindecat emotional produce in faza de vindecare simptome la larginge sau bronhii...la el probabil la laringe,....deci daca pe urma face ceva la gat
nu-i trebuie nimic si cu atat mai putin antibiotice caci asta e vindecarea gatului dupa sperietura. Iti spun ca sa stii sa nu te alarmezi daca face larnigita sau tuse.
In plus e cu singuranta si vaccinat ceea ce este o mare greseala.
Studiaza Noua medicina germana aici pe forum la rubrica respectiva ca sa intelegi cauzele bolilor si de ce apar simptomele intr-un anumit loc sau de ce apare un astfel de comportament.
O speriatura sau un soc vindecat emotional produce in faza de vindecare simptome la larginge sau bronhii...la el probabil la laringe,....deci daca pe urma face ceva la gat
nu-i trebuie nimic si cu atat mai putin antibiotice caci asta e vindecarea gatului dupa sperietura. Iti spun ca sa stii sa nu te alarmezi daca face larnigita sau tuse.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Mar 27, 2015 4:19 pm, editata de 1 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Intarziere in dezvoltare
In primul rand va multumesc pentru rasp. St uimita ca da intr adevar noi avem prob cu laringele anual face cateva reprize de laringita acuta de aproape intra in soc anafilactic. Are si polipi in acelasi timp si da a fost vaccinat .
Marilena K- Mesaje : 5
Data de inscriere : 10/09/2014
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum