Hipermetropia si astigmatismul
3 participanți
Pagina 1 din 1
Hipermetropia si astigmatismul
Buna ziua, Scarface..am citit un raspuns dat de tine in legatura cu astigmastimul si ziceai sa cautam un homeopat bun..cum il recunoastem? Sau ne poti ajuta cu un nume de homeopat bun in alba, cluj sau sibiu?.eu am un baietel de 4 ani jumate, remediu de baza calcarea carbonica 10M( din tot acest site am vazut ca recomanzi dilutii mici)..mi se parea ca baiatelul meu are probleme la distanta asa ca am consultat 2 oftalmologi care bibeinteles au recomandat ochelarii..stiu ca nu fac bine astfel ca ne am dus din nou la homeopat care ne a recomandat fytomineral si visual tonic de la dacia plant!! Am citit tot un raspuns de al tau ca practic problemele ochilor vin din rinichi, intestine si digestie! Este adevarat ca Andrei este sensibil pe partea de digestie ( cat a fost mai mic facea destul de des diaree, acum insa s a mai reglat)!intrebarea mea este daca exista remedii care sa ajute( amelioreze , trateze sau macar sa stagneze) hipermetropia si astigmatismul( oftalmologul ne a dat reteta de dioptrii de + 2.50 la ambii ochi cu cilindru).multumesc frumos
Cami macarie- Mesaje : 5
Data de inscriere : 18/11/2013
Re: Hipermetropia si astigmatismul
Buna,
studiaza noua medicina germana pt. cauza adevarata a bolilor....homeopatie nu stie decat foarte putin.
Dilutiile inalte pot fi date daca sunt constitutionale si potrivite...insa de regula sunt prea inalte si des nepotrivite.
Remediile constitutionale, chiar potrivite, insa nu pot indeparta (toate) conflictele active care au dus sau duc sau vor duce la anumite simptome.
E greu sa gasesti un homeopat bun in general si la anumite boli ca cele la ochi aproape ...imposibil. Pt. ca nu exista remedii pt. asa ceva si nici cauza adevarata nu se cunoaste.
O sa-ti pun niste linkuri de pe youtube cu privire la ochi.
studiaza noua medicina germana pt. cauza adevarata a bolilor....homeopatie nu stie decat foarte putin.
Dilutiile inalte pot fi date daca sunt constitutionale si potrivite...insa de regula sunt prea inalte si des nepotrivite.
Remediile constitutionale, chiar potrivite, insa nu pot indeparta (toate) conflictele active care au dus sau duc sau vor duce la anumite simptome.
E greu sa gasesti un homeopat bun in general si la anumite boli ca cele la ochi aproape ...imposibil. Pt. ca nu exista remedii pt. asa ceva si nici cauza adevarata nu se cunoaste.
O sa-ti pun niste linkuri de pe youtube cu privire la ochi.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Mar Sept 02, 2014 12:04 pm, editata de 1 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Multumesc frumos pt raspuns!
Cami, de ce spui ca nu fac bine ochelarii?
pisica- Mesaje : 79
Data de inscriere : 30/10/2012
Consider ca ochelarii sunt corectori ai viciului de refractie si nu un dispozitiv de imbunatatire a vederii!consider ca ochelarii slabesc sistemul optic , ochiul devine mai lenes!eu citisem pe un forum( de care nu mai dau) in care scarface sugera unei mamici pt astigmatism si hipermetropie , homeopatia si un homeopat bun..Scarface, cunosti un homeopat bun in alba , cluj sau sibiu?multumesc
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum