Cresterea parului
2 participanți
Pagina 1 din 1
Cresterea parului
Buna ziua am si eu o intrebare,si anume exista ceva tratamente pentru cresterea parului la copiii?Am 2 fetite una de 4 anisori si una de 2 ,cea mare are parul f0arte subtire ,creste foarte greu si cum trasnpira un pic se face foarte urat,se imparte in suvite nu stiu cum sa explic mai bine ,ma gandesc ca e ceva genetic dar poate exista un tratament
Va multumesc frumos
Va multumesc frumos
lara2014- Mesaje : 3
Data de inscriere : 25/06/2014
Re: Cresterea parului
Buna, cu siguranta ca nu este singura problema pe care o are. Alte simptome ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Alte simptome,nu stiu daca are o legatura dar dupa vaccinurile de la 2 luni i-au iesit niste bubite pe maini in partea de sus se simt la mana,sunt zgrunturoase si mici,se plange de dureri de picioare noaptea,cam la 2-3 luni ,si are si niste unghii urate in sensul ca se exfoliaza.
Multumesc frumos
Multumesc frumos
Cum este la fire ?
Ce insusiri are ?
Ce frici are ?
Este calduroasa, friguroasa ?
Apetitul ?
Ce fel de nastere a avut ? Cezariana ? La cate saptamani ? Cat timp a fost alaptata ? despartire de mama dupa nastere ? Daca da cat timp ? Lapte praf ?
Si cum ai fost tu emotional in sarcina ? Griji sau frici in sarcina ?
Ce insusiri are ?
Ce frici are ?
Este calduroasa, friguroasa ?
Apetitul ?
Ce fel de nastere a avut ? Cezariana ? La cate saptamani ? Cat timp a fost alaptata ? despartire de mama dupa nastere ? Daca da cat timp ? Lapte praf ?
Si cum ai fost tu emotional in sarcina ? Griji sau frici in sarcina ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Am nascut normal la 39 de saptamani ,a fosdt alaptata pana la 1 an si 2 luni a primit si supliment milupa ,pana la 6 luni plangea din orice imi era frica sa merg undeva cu ea ca nu o puteam linisti,si acum este mai sensibila ,imediat plange ,este nascuta pe 23 februarie ,este foarte calduroasa,este un copil curios,destept,ajuta pe orice are nevoie.un pic incapatanata,dar intelegatoare pana la urma,despartite nu am stat decat cand am nascut cealalta fetita ,mai ramane la parintii mei in weekenduri cand noi lucram .In timpul sarcinii am luat foarte ,mult in greutate si am avut ceva probleme ,a trebuit sa stau la pat ,dar nu am avut temeri ,decat legate de nastere.A fost o sarcina dorita si m-am bucurat cat am putut de ea .Ca si apetit hmmmm el nu prea exista nu mananca decat ce ii place ei ,fructe doar daca o rog frumos,sau nu o las la desene,la gradinita am inteles ca mananca bine.Este un ic geloasa si am avut o perioada cam de 1 an inainte cu cateva luni sa nasc a doua fetita in care se trezea noapytea si urla ,era uda leoarca,ne-am speriat si am facut tot felul de analize sa vedem ce are,tot homeopat am rezolvat .
Subiecte similare
» Cresterea profitului
» rarirea parului
» Rolul parului
» Cafeaua, o planta extrem de toxica laudata peste masura
» Cresterea si scaderea barometrului dpdv divin
» rarirea parului
» Rolul parului
» Cafeaua, o planta extrem de toxica laudata peste masura
» Cresterea si scaderea barometrului dpdv divin