Tuse-de ce seara?
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Tuse-de ce seara?
Cum nu am amigdale ,gatul imi e destul de sensibil la rece.Am baut f rece,am mers si cu motocicleta in vant si transpirat ,adevarul e ca nu ma ingrijesc absolut deloc cu gatul,oricat de incalzit sunt tot rece beau.Nu inteleg de unde stie tusea asta ca vine seara - cum vine seara,cum tusesc pe rupte.Fie ca stau la Tv fie ca am intentia sa ma culc,tusea efectiv parca pandeste ora cand se insereaza.Cred ca toata lumea a observat ca seara agraveaza tusea.De ce oare?
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Re: Tuse-de ce seara?
Seara se schimba energiile si electricitatea, in plus vin si duhurile rele din pamant caci se duce soarele, deci se schimba multe lucruri.
Si hormonii lucreaza altfel si organele. Iar corpul intra in faza de vindecare, vagotona, in care apar simptomele fizice.
Te-ai speriat de ceva in ziua aia ? Un mic pericol de accident da zicem ?
Si hormonii lucreaza altfel si organele. Iar corpul intra in faza de vindecare, vagotona, in care apar simptomele fizice.
Te-ai speriat de ceva in ziua aia ? Un mic pericol de accident da zicem ?
Ultima editare efectuata de catre scarface in Sam Mai 30, 2015 1:10 pm, editata de 1 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Tuse-de ce seara?
Pe motocicleta m-am urcat deja cu tusea.Am mers in Maramures si seara am stat la o terasa si am baut doua beri reci ca gheata desi gatul imi era deja iritat .Nu am pretentii sa fiu sanatos daca nu ma ingrijesc,dar nici nu-mi pare rau,eram doar curios despre chestia cu seara si tusea.Merci de raspuns!
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Subiecte similare
» Ptr Dl Scarface
» Viermi intestinali si remedii homeopate
» tuse seaca
» iritatie gat, tuse
» Tuse noaptea
» Viermi intestinali si remedii homeopate
» tuse seaca
» iritatie gat, tuse
» Tuse noaptea
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum