Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hipoacuzie brusc instalata

2 participanți

In jos

Hipoacuzie brusc instalata Empty Hipoacuzie brusc instalata

Mesaj  elenat Mier Mai 14, 2014 3:25 am

Buna ziua!
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un tratament.
In urma unor simptome variabile de viroza care s-au tot modificat pe parcursul a cateva zile ( durere in gat, stare de slabiciune, fotofobie, tuse puternica, fiecare simtom a aparut si a disparut repede) cam a 5-a zi m-am trezit noaptea cu o durere difuza in urechea dreapata si dupa ce am luat un algocalmin durerea a trecut, am adormit ....dar a doua zi ( marti 6 mai) m-am trezit ca nu mai aud cu urechea dreapta.
Am fost la ORL, m-a trimis acasa cu paracetamolsinus (otita medie congestiva), am stat o zi iar pe 8 mai m-am dus la alta clinica de unde m-a trimis urgent la Spital pentru perfuzii. Mi-au spus ca mi-a fost afectata urechea interna.
In prezent fac perfuzii (a 7-a zi de tratament) cu Pentoxifilin, Hemisuscinat de hidrocortizon, B1, B6 si injectii cu Millgama. Audiogramele efectuate pe 8 mai si 12 mai au aratat o revenire de 10-15 db a auzului , pe frecvente mai inalte a crescut de la 70 db (la declansarea bolii) pana pe la 60 db (a doua audiograma pe 12 mai). Doctorul mi-a dat sanse de a recupera 50% din auz. Mai am de efectuat 4 perfuzii.
In prezent aud ca se vorbeste cu urechea dreapata (bolnava) dar nu inteleg ce se spune decat daca e ceva gen "atentie se inchid usile " de la metrou.
Mai vreau sa fac o precizare care stiu ca este importanta. Inainte de aceste simptome am avut o cearta foarte mare si multe suparari.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

elenat

Data de inscriere : 13/01/2011

Sus In jos

Hipoacuzie brusc instalata Empty Re: Hipoacuzie brusc instalata

Mesaj  scarface Mier Mai 14, 2014 3:33 am

De la cearta se trage. Nu ati maii vrut sa auziti nimic. Tratamentul este mai mult daunator decat folositor. Eu personal nu l-as continua.
Ceea ce apare este aprope mereu de fapt un procesul de vindecare....de la ce s-a stricat in faza de suferinta emotionala.
Oamenii intra in panica si alearga la medici care fac TOT absolut gresit. Si pe urma reparatia des nu mai este posibila. Invatat Noua medicina germana, am pus pe forum articole, carti, cazuri si filme.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Hipoacuzie brusc instalata Empty Re: Hipoacuzie brusc instalata

Mesaj  elenat Mier Mai 14, 2014 3:43 am

Da, banuiam ca de acolo mi se trage...
As putea lua vre-un remediu?

Voi citi si materialele publicate.

Multumesc.

elenat