Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sughit la ras puternic

3 participanți

In jos

Sughit la ras puternic Empty Sughit la ras puternic

Mesaj  jenny_ro Mier Apr 23, 2014 5:15 am

Baiatul meu (1.5luni) de cate ori rade cu pofta il apuca sughitul. Il tine cam 20-30 min dupa care trece. Ce as putea sa-i dau ca sa nu mai sughite?
Am mai observat ca ii transpira foarte rau picioarele. Daca il tin o ora pe afara sosetele se uda de parca le-am spalat. Cred ca este normal ca picioarele sa transpire, dar chiar asa de rau?

jenny_ro

Data de inscriere : 15/04/2014

Sus In jos

Sughit la ras puternic Empty Re: Sughit la ras puternic

Mesaj  scarface Mier Apr 23, 2014 12:04 pm

Ii dai cumva vitamina D ?
Ce fel de nastere a avut (cezariana, naturala) ?
Cate kg la nastere ? La cate saptamani s-a nascut ?

Cum arata acum ?

Transpiratia rece = lipsa de caldura in corp.
Sughitul apare tot de la lipsa de caldura si este declansat mai ales la sugari de bauturi sau mancare (mai rece) sau din cauza ca
la digestie corpul are nevoie de caldura mai multa. Rasul sau inghititul de are favorizeaza sughitul.

Nu-l mai face sa rada mult si cu pofta caci nu este sanatos ! Nici la copii, nici la adulti si cu atat mai putin la copii mici !

Ferrum phoshoricum CH7 car remediu homeopat ( se pune o granula intr-un pahar cu apa si se da de 2-3 ori cate o jumatate de lingurita la 10 minute) incalzeste si ca urmare poate ajuta la sughit indirect. Din toate remediile din cartile homeopate la copilul meu nu a mers nimic pt. sughit. De abia cand am inceput sa meditez despre el si mi-am dat seama de cauza si de remediile potrivite am reusit sa-l opresc rapid cu acest remediu. Nu stiu daca merge la toti, dar principiul e corect.

La copilul faptul ca transpira la picioare este un semn in plus ca are lipsa de caldura mai mare decat alti copii. Daca ii dai vitamina D sau Vigantol nu trebuie sa te miri de la ce vine si transpiratia asta. Dar astept sa-mi `raspunzi la intrebarile de mai sus.

Ai grija caci curand incepe etapa vaccinurilor. Informeaza-te intai (si aici pe forum) ce inseamna vaccinurile de fapt ca sa nu-i distrugi sanatatea copilului numai din cauza ca nu esti informata. Nici un medic homeopat si nici un om normal informat nu-si vaccineaza copii . In era internetului si a informatiilor nu ne mai pot pacali ca pe vremuri. Cine se informeaza are un avantaj mare. Caci mamele fac tot ce pot sa tina copii in burta sanatosi timp de 9 luni ca pe urma ii da pe mana medicilor orbi care-i inculeaza direct in sange simultan cu 1- 3 sau chiar 6 patogeni de la 3-6 boli diferite s grave SIMULTAN! Plus cel putin 6 substante chimice neurotoxice care ataca imediat creierul ca mercur, formaledehida, etc.

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  jenny_ro Joi Apr 24, 2014 3:38 am

- Vigantol i-am dat dar nu constant. Cand mi-am amintit. Cred ca legat i-am dat vreo 5 luni.
- Cezariana, am incercat sa nasc normal, dar nu s-a putut. Pur si simplu nu a vrut sa iasa, doctorul nu avrut sa riste si m-a operat de urgenta. Nasterea a fost la termen 40 saptamani. A avut o bosa (parca asa se zice) usoara care s-a retras repede. Icter usor
- 3.900 kg la nastere si 52 cm.
- este un copil foarte activ nu sta o clipa, cateodata prea agitat. Tot timpul bine dispus, nu este foarte mamos, nu este plangacios. Este bine facut, mai degraba inalt, atat afara cat si in casa alearga intruna. Ten deschis, usor rosu in obraji.
- are doar vaccinul din maternitate si cel de la 2 luni. Nu a fost bolnav, doar 2 raceli minore (prima l-a tinut 6zile si a doua cam 4), ambele tratate cu paragrippe si ser fiziologic. Sper ca nu am ratat nimic
Multumesc

jenny_ro

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Apr 24, 2014 5:09 am

Nu am inteles varsta. 1,5 luni ? Alearga prin casa la 1,5 luni sau la 1,5 ani ? sau la 15 luni ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  jenny_ro Joi Apr 24, 2014 5:21 am

Scuze, are 1 an si 6 luni.

jenny_ro

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Apr 24, 2014 5:59 am

Agitatia nu e buna nici la adulti si nici la copii.
Si nici rasul in hohote.
Vigantol CH15 de 2-3 ori la interval de 5-7 zile ar putea sa-l ajute cu transpiratia.

5 luni de dat vigantol e foarte mult avand in vedere ca e un hormon de la care si numai putine doze pot deregla metabolismul calciului.
In plus orice medicament poate schimba si psihicul. De ex. agitatie.

De sughit ti-am zis deja.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  jenny_ro Joi Apr 24, 2014 6:07 am

Multumesc mult pt raspuns.

jenny_ro

Sus In jos

Mesaj  anatr Mier Mai 28, 2014 4:41 pm

De ce râsul în hohote nu este sănătos?

anatr

Data de inscriere : 28/05/2014

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Mai 28, 2014 8:57 pm

E cam complicat sa-ti explic: insa uita-te la fata unui om care rade in hohote cu atentie si o sa-ti dai seama singu(a)i daca este o fata divina sau una mai degraba satanica.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum