Eruptie cutanata de la ciocolata
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Pericole din alimente
Pagina 1 din 1
Eruptie cutanata de la ciocolata
Din cind in cind am pofta de ciocolata si maninc cite 1-2 patratele. In timp, am observat ca de cite ori maninc ciocolata sau vreun preparat care o contine imi apare o eruptie dureroasa in partea de jos a barbiei chiar pe conturul osului. Prima data cind am avut aceasta eruptie a fost cu mai multi ani in urma cind fiind in spital inghiteam mai multe medicamente si medicul a zis ca am alergie medicamentoasa si mi-a dat atunci un antihistaminic dar peste ani mi-am adus aminte ca si atunci cind eram in spital mincam ciocolata cu alune. Acum maninc doar ciocolata cu 85% cacao. Maninc si alune cind am pofta dar vad ca astea nu-mi provoaca nici o eruptie, nimic. Duminica am fost la o petrecere, am mincat acolo o felie mica de tort cu crema de ciocolata. Cind am ajuns acasa aveam barbia deja basicata si dureroasa. Exista vreun remediu homeopat sau trebuie sa-mi iau adio de la ciocolata sau alte preparate complementare ? Multumesc !
ginela- Mesaje : 44
Data de inscriere : 04/03/2014
Re: Eruptie cutanata de la ciocolata
Totul este doar in subconstientul tau. Ai asociat trauma din spital cu ciocolata !
Daca ai fi mancat atunci lamai, ai fi devenit alergic la lamai. Daca ai fi mancat carne ce camila, ai fi fost alergica acum la carne de camila.
Te poti vindeca singura constientizand faptul ca ciocolata nu are nici o vina si ca trauma din spital si ciocolata sunt 2 chestii separate.
De indata ce ai realizat asta reactia negativa la ciocolata dispare.
Studiaza Noua medicina germana.
Daca ai fi mancat atunci lamai, ai fi devenit alergic la lamai. Daca ai fi mancat carne ce camila, ai fi fost alergica acum la carne de camila.
Te poti vindeca singura constientizand faptul ca ciocolata nu are nici o vina si ca trauma din spital si ciocolata sunt 2 chestii separate.
De indata ce ai realizat asta reactia negativa la ciocolata dispare.
Studiaza Noua medicina germana.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Eruptie cutanata de la ciocolata
Atunci, in spital, si eu am fost convinsa ca eruptia a fost din cauza medicamentelor ca erau multe si severe si mai credeam ca s-ar putea sa fie de la patura care nu era imbracata in cearceaf si m-a ros in somn pe barbie dar medicul a zis ca e de la medicamente, nici prin cap nu mi-a trecut ca era de la ciocolata. Dupa o perioada mai indelungata de timp cind tratamentul medicamentos s-a schimbat complet raminind la doua pastile pe care nu le-am luat deloc in spital, am sesizat ca-mi apare eruptia dupa consum de ciocolata exact in acelasi loc cum a fost in spital si m-a strafulgerat gindul ca de fapt in spital eruptia mea nu a fost de natura medicamentoasa ci de la ciocolata. O sa incerc sa constientizez ca trauma din spital nu are nici o legatura cu ciocolata, m-as bucura enorm sa fie asa, as putea sa maninc si eu putina ciocolata ca-mi place, nu abuzez de ea. Multumesc!
ginela- Mesaje : 44
Data de inscriere : 04/03/2014
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Pericole din alimente
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum