Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ajutooor!! unde gasesc magnetis polus australis ch 200?

In jos

ajutooor!!  unde gasesc magnetis polus australis ch 200? Empty ajutooor!! unde gasesc magnetis polus australis ch 200?

Mesaj  lucya Joi Mar 20, 2014 2:38 am

va rog, indumati-ma unde gasesc acest produs, unde il command, in Romania nu l-am gasit...

lucya
Vizitator

Sus In jos

ajutooor!!  unde gasesc magnetis polus australis ch 200? Empty Re: ajutooor!! unde gasesc magnetis polus australis ch 200?

Mesaj  scarface Joi Mar 20, 2014 3:28 am

Nu trebuie sa-l cumperi. Il pot face singura. Tot ce iti trebuie este o hartie, un pix si un pahar cu apa si 5-10 minute rabdare.
Citeste aici:
https://sanatate.catsboard.com/t510-cum-sa-produci-orice-remediu-homeopat-oricand-si-fara-nici-un-ban
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

ajutooor!!  unde gasesc magnetis polus australis ch 200? Empty Re: ajutooor!! unde gasesc magnetis polus australis ch 200?

Mesaj  scarface Joi Mar 20, 2014 4:08 am

1. Cine da ca medic cate 10 granule ca doza nu a inteles homeopatia si este un mare risipitor de zahar si de banii pacientului. In homeopatie cantitatea nu are importanta, caci
nu este vorba de substante ci de niste frecvente inmagazinate in zahar. Cine asculta acelasi CD de 10 ori paralel ? Un singur CD este deajuns.

2. Dilutia CH200 de 3 ori pe zi de la remediul acesta este iarasi o mare prostie. Ai primit probabil remediul panaritiu sau pt. probleme la picioare ?
La ce medic ai fost ?
Din apa programata nu conteaza daca bei o gura, o lingura, o lingurita sau tot paharul. O data baut = o doza.
Cand mai primesti granule ca remediu o singura granula este sufiecienta, restul e risipa si intoxicatie cu zahar. Caci daca iei 10 granule se multiplica doar zaharul si nu informatia homeopatica stocata in zahar.
Cand ai 10 cd-uri identice nu ai mai multa informative ca intr-un singur CD.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

ajutooor!!  unde gasesc magnetis polus australis ch 200? Empty ajutooor! unde gsesc magnetis polus australis

Mesaj  lucya Joi Mar 20, 2014 4:15 am

am inteles....am fost la medic dermatolog, problema fiind la o unghie pe care eu de fapt o tai la colt si ma doae fffff tare, nelasand-o sa craesca niciodata in acel loc pt ca simt ca ma doare doar daca ma atinge unghia....insa practice, niciodata unghia nu mi-a fost incarnate, eu fiind cea care nu I-am dat voie sa creasca acolo...sunt constienta, mi-a explicat medicul ca nu e totusi o problema de ordin medical, c de cum imi tai unghiile si cum nu le las sa creasca....mi-a scris acolo pe reteta onicocriptoza ca si diagnostic, mi-a recomandat magnetis polus australis ch 200, doza de cate 10 granule de 3 ori pe zi, o singura zi....si un unguent diprogenta sa-l aplic 7 seri, deja din locul Acela imi iese un lichid galbui, puroi, ce-o fi el acolo...si atat

lucya
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum