Anemie
2 participanți
Pagina 1 din 1
Anemie
Buna, am citit zile astea un articol despre cat de multi copii au anemie in Romania. Am si eu un baietel de 7 ani, este clasa I si nu este el cel mai energic copil. Pana acum nu mi-am facut probleme, dar acum ma intreb daca cumva nu are deficienta de fier? Ar trebui sa-i fac niste analize si sa fiu mai atenta la ce ii dau de mancare? Voi ce mai stiti despre acest subiect?
doina37- Mesaje : 3
Data de inscriere : 18/02/2014
Re: Anemie
Intre anemie si "nu este el cel mai energic copil" este o mare diferenta. Anemia are simptome clare.
"Energia" insa e relativa. Ce vrei sa ne spui de fapt ?
"Energia" insa e relativa. Ce vrei sa ne spui de fapt ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
De cand a inceput scoala,se comporta diferit..nu se mai joaca ca inainte,imi zice ca e obosit si am inteles ca nici nu e atent la ore.Sunt constienta de faptul ca mersul la scoala este o schimbare in viata lui si in momentul in care am citit articolul despre anemie,am regasit starile acestea la copilul meu si m-au pus pe ganduri..
Ce intelegi prin "se comporta diferit" ?
Ce fel de copil este ? Ce fire si slabicciuni are ?
Ce inclinatii si frici are ?
In afara scolii exista lucruri care il afecteaza sau l-au afectat (in familie, la prieteni, vecini. etc) ?
Ce fel de copil este ? Ce fire si slabicciuni are ?
Ce inclinatii si frici are ?
In afara scolii exista lucruri care il afecteaza sau l-au afectat (in familie, la prieteni, vecini. etc) ?
scarface- Admin
Intre timp am discutat si cu pediatrul lui si m-am linistit,nu sunt probleme. Comportamentul lui e normal pentru varsta pe care o are. Multumesc mult pentru ajutor!
Si tu chiar iti crezi pediatrul ? Desi copilul iti arata oboseala si zice singur ca e obosit si ca nu e atent la ore?
Crezi mai degraba mintea pediatrului decat simptomele copilului, care nu au cum sa minta ?
Crezi mai degraba mintea pediatrului decat simptomele copilului, care nu au cum sa minta ?
scarface- Admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum